Kásler Miklós október hatodikán küldött utasítást a fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményeknek, amelyben az „elsődleges képzőhelyként megjelölt egészségügyi intézménybe” rendelte vissza az aneszteziológia és intenzív terápia szakképzésben foglalkoztatott rezidenseket és szakorvosjelölteket. 

Ennyire nagy a baj? Kásler visszahívta a rezidens orvosokat az intenzív osztályokra

Fotó: MTI/Mónus Márton

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a rezidenseknek azonnali hatállyal vissza kell térniük az intenzív osztályokra a külsős gyakorlatról.

Az utasítás az aláírás másnapjától, tehát október hetedikétől van érvényben

– írta meg a 444.hu.

A lap cikke szerint járvány idején egy ilyen utasítás nem meglepő, az viszont már annál inkább, hogy miközben minden kórházi adat folyamatosan romlik, a kormány továbbra sem kongatja a vészharangokat, nincs kötelező maszkviselés és a védettségi igazolványok széleskörű használatát sem vezették még vissza.

Közben a mai napon olyan tragikus adatok érkeztek, mint június óta sosem, a magyar kormány azonban továbbra sem ad ki hivatalos nyilatkozatot arról, mennyire tartja súlyosnak a negyedik hullámot

Forrás: 444.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Németh István: ma, 12:46
A nemzet vezénylő csillaga szerint a magyarok nem tűrnék el az oltás kötelezővé tételét. Úgy látom, te alternatívaként sz@rrá büntetnéd az oltatlanokat. Van itt baj kérem, nem is kevés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Toller Béla: @Aki Én: @Pálinkás Pál: @Németh István: Az a szerencse, hogy ti oktatjátok ki a kormányt, hogy mihez van joga, mihez nincs! aztán baromkáim, ha nincs is nagydobra verve ITT VAN A IV. HULLÁM, nem a seggeteket kell vakartatni, hanem cselekedni! Annyira faszok vagytok hogy hányok! A prevenció nem pottyan be az ablakon ahhoz némi tudás is kell !
Pálinkás Pál
@Németh István: te ostoba barom, itt az influenza...2015. február...nagy influenzajárvány...hazánkban e hónapban kb 5000 halott...az kb napi 170...nem láttam akkor csattogni a pofádat...ja..hogy nem is tudtál róla?...mert akkor nem ment állami hisztizés..úgyhogy fogd be...
Clavigo
@Németh István: Látom ,,te vagy olyan barom,,hogy a saját kommentjeidre is válaszolsz..,,Mint a Zsírdisznó,,aki saját magával is konzultál..
Pálinkás Pál
g7.hu/adat/20190326/megint-rengeteg-embert-olt-meg-az-influenza/
nesztek [email protected] influenza halálozási adatok covid előttről...ezek után van pofátok járványról szövegelni ??? ezek 2017 -es adatok...szinte mindegyíkőtök itt volt már a propin,..egyikőtöket sem hallottam kárálni "népirtásról" meg egyéb marhaságokról!!! ja...hogy akkor a politika nem riogatott a jóval magasabb halálozási számokkal??? hogy is van ez???
Pálinkás Pál
" A 2016-2017-es járvány csúcspontján ezerrel nőtt a heti halálozások száma. Az a szezon még durvább volt, mint a mostani, akkor januárban és februárban együttesen több mint ötezerrel többen haltak meg az átlagosnál. Különösen szomorúak ezek az adatok, ha belegondolunk, hogy az influenza alapvetően megelőzhető betegség, mégis ilyen sokan halnak bele a szövődményeibe."...no ehhez mit szóltok covid fanok...?...nehezen esik le a papírtantusz?...
Lepényleső
...sőt lehet nagyobb,de csak az tudja meg évekkel később aki túléli ezeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.