Márki-Zay Péter kiakadt a Facebook-oldalán.

Márki-Zay Péter kiakadt: Dobrev Klára fejezze be a lejáratókampányát

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az összefogás sikere érdekében Dobrev Klára fejezze be a lejáratókampányát, és ne állítson valótlanságokat – olvasható Márki-Zay Péter Facebook-bejegyzésében.

"Végtelenül méltatlannak tartom Dobrev Klára eddig sikeresen felépített kampányához azt a hazug gyűlöletkampányt, amelyet most folytat ellenem a sajtó és a közösségi média felületein"

– fogalmazott a miniszterelnök-jelölt.

Mint közölte, a „hazaáruló” kifejezés „el sem hagyta a száját”, s azok, akikről korábban nyilatkozott, nem a DK szavazói voltak, hanem a Párbeszéd párt Karácsony Gergelyt eláruló politikusai.

Hozzátette:

A hazug támadássorozattal, amely immár a legszűkebb családi és magánéletemet, feleségemet és gyermekeimet sem kíméli, a DK kampánycsapata valójában arról a hírről akarja elterelni a figyelmet, hogy a tegnapi napon egy újabb komoly közvéleménykutatás bizonyította, hogy ha az ellenzék az én jelöltségemmel indul Orbán Viktor ellen, akkor együtt győzni tudunk, ha azonban Dobrev Klára lesz a közös jelölt, Orbán maradna a miniszterelnök.

"Az elmúlt évtized valamennyi kutatása következetes egyvalamiben: ahogy egyetlen választáson sem nyert még a Fidesz ellen, egyetlen olyan kutatást sem ismerünk, ami szerint Dobrev Klára le tudná győzni Orbán Viktort" – emelte ki a miniszterelnök-jelölt.

Forrás: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mondja ezt MZP! Ehhez már azért pofa kell, és neki ezek szerint van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Mondja ezt MZP! Ehhez már azért pofa kell, és neki ezek szerint van.
Béla333
A DK-sok nem állnak le a mocskolódással, hiszen ez a kampányuk!
kereső
VIII.parancsolat: Ne hazudj, és felebarátod becsületében kárt ne tégy!
Béla333
Dobrev és a DK egy aljas, szemét, mocskos kampányt folytat azért, hogy Orbán és az eddigi politikai "elit" maradjon a húsosfazéknál!
A DK-s fanatikusok Dobrevék vezényletével folytatják a gyűlöletkampányt, így már lassan én is azt mondom: ilyen aljas, mocskos bandával nem lehet közösködni.
Csakhogy én ezt már 2018-ban is mondtam, a jelek szerint azóta csak rosszabb lett a DK színvonala.
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 12:25
Mzp egy pofátlan gátlástalan trump tipusu idióta,te meg egy elvakult félnótás vagy,semmiben nem különbözöl az 1 bites fidesz szavazótól,nyomod itt ugyanazt a mantrát.
kereső
@KisTehen: Nem mutogass már visszafelé, mert hátra fordulva marad a kis ökör fejed. Nem kellett odadugni-Gyurcsány önként és dalolva bevallotta- na nem egyesszám első személyben mondta, hanem többesszámban. Meddig akartok még ebből élősködni?
Nyírfa
Hogy??? Jók hallok, jól látok, tényleg azt gondolja, amit mond, a holnapi bocsánatkérésig?
Mit mondjak? Hamar kiugrott a nyúl a bokorból!
kereső
@KisTehen: Igen, ebben igazad van. És látod , ismét itt tartunk- keletre kacsingatunk, holott a természetes helyünk Európa.

Amennyiben meg GYF-re céloztál, valószinűleg tanult belőle- és meggondolja, hogy kikben bizik.
Béla333
A DK Gyurcsány/Dobrev azt adja csak, ami a lényege: mocskos lejárató kampányt, amit aztán megpróbálnak a másikra kenni.
Most őszintén: ezek után lehet még egy ilyen aljas, mocskos társaságnak hinni?
Nem lehet!
Elb@@ták az egész maffia leváltást!
Hülyék gyülekezete!
kereső
@KisTehen: Ne mond! Németországot? Németország tudtommal ( de az ott élők mejd elmondják) gazdasági kapcsolatokat "ápol" Kinával. Viszon nem épit politikai kapcsolatot velük, nem kinálja az országot a kinai kommunista pártnak- mint orbán.És nem mellesleg vigyáznak arra, hogy nekik legyen előnyük a gazdasági kapcsolatból, ne Kinának- aki úgyarmatositásra és politikai befolyás szerzésre használja a támogatott hiteleit.Az oroszok dettó, megfejelve azzal a nem kis "viccel", hogy ma Budapest az orosz hirszerzés előretolt bázisa.
Több vasat kell tartani a tűzben? Igen? És közben el kell árulni az országot, és a szövetségeseket. Na kattanj le erről.
Pálinkás Pál
@Béla333: megint simogatod a szart?...márki sosem lesz me...
Havanagi
@Nessy: Egy arcátlan ember ez,mint a fidesz istáló,ahol nevelkedett.Hazudik, pont ő az ,aki kezdettől fogva támadja nemtelen eszközökkel Dobrevet.Karácsony tudatában van annak,amit tett?A tűz közelébe engedte ezt az érdek palit,akit mostmár nehéz lesz kiebrudalni.
Emmersson71
MZP: "A mai nap egy rögtönzött interjúban egy kérdésre válaszolva azt mondtam, hogy azok a párbeszédes politikusok akik nem követték Karácsony Gergely tanácsát és nem engem támogattak, hanem Dobrev Klárát, azok nem Karácsony Gergelyt árulták el, hanem a hazájukat."

Vagyis, aki Dobrevet támogatta MZP-vel szemben, az elárulta a hazáját.
Ez bizony hazaárulózás!

Dobrev Klára: "Márki-Zay Péter hazaárulónak nevezte azokat, akik előbb Karácsony Gergelyt, most pedig a DK miniszterelnök-jelöltjét támogatják. Azt is állítja: többeket arra kényszerítenek, hogy Dobrev Klárát támogassák."

Abszolút korrekt megfogalmazás.

MZP, ne hazudj!!!
ómió
Mit művelnének, ha nem lennének "szövetségesek"?
Eladott Ország
MZP, te még a bűnöző román és politikai prostituált cigánynál is cinikusabb, pofátlanabb vagy! A rinocérosz segge, babapopsi, a te pofádhoz képest, te szarjankó!
134.bátor
Ilyen erővel a dagadt is lehetne mèg 4 èvig. MZP8%=Orbán
namihami
@KisTehen: Ahogy én is ezt mondom. Ez a M-ZP egy tojásból éppen kibújni készülő kis orbánfattyú, aki már a génjeiben hordozza a Nagy Előd minden rossz tulajdonságát. Lopni még nem tud (annyit), mert nincs rá lehetősége. De a pökhendisége és beképzeltsége már előrevetítheti a Méltó Utódot.
És, igazad van, szintén elejétől fogva én is azt mondom, hogy ez a kiugrott (???) fideszkeresztény csupán egy, az orbáni spiclik és aknaemberek közül, akiket a Mi Kis Házi Macchiavellink már idejekorán vagy beépített vagy megpróbálta a többi pártba. Több (KDNP, FKGP, LMP és hasonszőrűek) vagy kevesebb (MSzP és társai) szétrobbantása árán.
Igaza volt a régi kollégiumi társnak. Az Orbán nem hülye, az Orbán egy O1G. És ez a legtalálóbb jelző rá.
Béla333
Most a DK-nál ki van adva a jelszó: gyűlölni, mocskolni, üvölteni, lehazudni a csillagot is az égről.
És megy nekik. Egészen könnyedén.
Pági
@Béla333: honnan tudja? Vagy csak úgy mondja, hogy mondjon valamit ?
telegdilaci
Tényleg és ezt miből gondolja? hiszen ők kezdték el Fekete Győrrel,a Gyurcsányozást,a TV-vitában,nem is értettem miért kellett nekik egyáltalán felhozni ha csak nem azért hogy ezzel is próbálják le alázni Dobrev Klárát,azért ez elég gyalázatos volt,mind két jelölttől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.