Az Utazómajom egyik olvasója számolt be arról, hogy Mallorcán ragadt egy négyfős család.

Botrány: két kisbabával otthagyott egy magyar családot Mallorcán a Ryanair

Fotó: PETRAS MALUKAS / AFP

Zsuzsa és családja két hete utazott Mallorcára, ám a hazaút nem úgy sikerült, ahogy eltervezték: a légitársaság egyszerűen otthagyta őket, mindenféle segítség nélkül.

A Life.hu cikke szerint anyuka hiába mondta el többször a reptéren, hogy külön ülőhelyet vásároltak a 6 hónapos gyermeküknek, nem tudták meggyőzni a földi kiszolgáló személyzetet arról, hogy a gépen a helyük.

Végül hiába próbáltak meg mindent, a repülő a spanyol szigeten hagyta a kétségbe esett családot.

"Aztán eltört nálam a mécses. Elsírtam magam, a két és fél éves kislányom megölelt és mondta, hogy anya semmi baj. Szegény, őt sajnáltam a legjobban, mert csak azt látta, hogy egyre idegesebbek vagyunk és nem mehetünk fel a gépre, de nem értette miért. Miközben akadékoskodtak velünk, a gép felszállt, minket pedig otthagytak szó nélkül. Egyből próbáltuk hívni a Ryanair ügyfélszolgálatot, persze nem értük el. Visszamentünk az óriási reptéren a Ryanair ügyfélszolgálathoz, ahol találkoztunk ugyanazzal a nővel aki nem engedett fel minket, és most sem segített másik gépre átfoglalni a jegyet, csak azt mondta, hogy vegyünk másikat"

- mesélte az anyuka, aki azt is felajánlotta, hogy vásárolnak külön csecsemő jegyet 25 euróért, mégsem történt semmi. A család végül egy másik légitársaság gépére foglalt jegyet, így jutottak el repülővel Bécsig, majd autóval Budapestre.

Forrás: Life.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem voltunk ott és csak az anyuka oldaláról ismerjük a helyzetet:
Azért nem ártana megtudni a légitársaság álláspontját se. Milyen indokkal nem szállhattak be a gépbe. Még akár két kisgyerekkel sem. Mert az anyuka elmondása szerint nem vásárolTAK jegyet, hanem hajlandóak lettek volna, 25 Euroért. Volt még szabad hely? Lehet, hogy az utolsó pillanatban már nem. Sajnálom a kicsiket, de nem tiszta a szituáció.
""Hallgattassék meg a másik fél is!"" És ha a társaság mégis hibázott, akkor büntessék meg és téríttessenek meg minden költséget. de ehhez tiszta kép kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.