Utolsókból lesznek az elsők, vagy elsőkből az utolsók, de az is lehet, hogy akik utolsók voltak, azok utolsók is maradnak. MZP, az ellenzéki előválasztás még alig három hete is esélytelennek látszó jelöltje mostanság már-már királynak hiszi magát, és olyan hangot üt meg, amely kérdésessé teszi az egész előválasztás sikerét. Anynyira szeretne miniszterelnök(-jelölt) lenni, hogy ellenfeleinek már a legnyersebb mi-nősítésétől sem riad vissza.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Béla333: Orvosi eset vagy! MZP az ellenzéki pártok támogatása nélkül, meddig lehetne miniszterelnök ha nyerne?! Ha megvonja a bizalmat a DK, Jobbik és az MSZP! Semeddig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333: Mi mocskoljuk? Bemocskolja ő saját magát, amikor mikrofon közelébe kerül. Ki a lófa@xnak kellett már csak a héten ötször bocsánatotr kérnie, hol Jakabtól, Hol azoktól akik kiálltak és azt mondták, hogy DK-ra szavaznak, hol DK-tól a minősithetetlen hangnemért. Ki inditottaq úgy az egész előválasztási második fordulót, hogy DK nem nyerjhet. Ki sértette vérig a nőket a kijelentésével? Ki listázott? Ki volt az aki a nyilas időket idéző "fejpénzt" kinált ,Ez mind a dk és Dobrev volt ugye? Az, hogy Gergőből hülyét és politikai hullát csinált az is DK volt. Ki hazudta a jobbikosokról, hogy ott voltak vasárnap a Madách téren? Az is DK volt. Mindenki- mondom mindenki az összes ellenzéki párt azt deklarálja, hogy kiáll az ellenzéki koalició mellet- azok is akik beállatk most MZP mögé- csak a te idolod nem foglakozik ezzel- nem fogalkozik a MI-vel, csak az ÉN-nnel. És tudomásul kéne venni, hogy itt nincs helye semmiféle messiásnak- mert nem ŐŐŐŐŐ érhet el egyedül eredményt, hanem mi- a választók, akiknek jó részét ez a nimand már sikeresen megsértette. Szóval, ha érdekel , ha nem akkor is elmondom a véleményem. Nem azért kuncsorogtunk .könyörögtünk évekig a pártoknak az összefogásért, hogy most cseberből-vederbe, egy ugyanolyan önimádó, felfuvalkodott, hatalmas egó-val, a tévedhetetlenség látszatát keltő orbán 2,0 a feneke alá toljuk be a kormány széket.
Béla333
""Ez a pillanat is eljött: rommá dicsérik Dobrev Klárát a Magyar Nemzetben"
propeller.hu/itthon/3721354-ez-pillanat-is-eljott-romma-dicserik-dobrev-klarat?all#c3174524

Még be is segítenek Klára asszonynak...
Sziszifusz
@Béla333: 16:11
A Magyar Nemzet Fidesz újságban megjelenő, Dobrev Klára dicséret, az ellenzéki szavazókban kontraproduktív reakciót vált ki és ezért nem őrá szavaznak hanem MZP-re.
Eladott Ország
@Béla333: A nagy pofát MZP kezdte el, amikor lehazaárulózta az ellenzéket, aki nem őt támogatja! Egy politikusnak/közszereplőnek nem szabad így viselkedni, különösen nem, amikor közös ellenzéki összefogásról beszélünk. De a környezetvédelemmel kapcsolatban is totál fidesz gondolkodású/katasztrófa ez a pasas.
Peller Anikó
"Fenemód elszaladt veled a ló, mióta a vicces kedvükben lévő fideszesek jól megtolták a szekeredet az előválasztás nevű tragikomédia első felvonásában. Nem csoda, hisz önvallomásod szerint mélykonzervatív és mélykeresztény vagy, s emberi tulajdonságaid sorában sokat meséltél a gyerekverés helyességéről, a cigányok listázásáról, illetve Orbán Gáspár homoszexualitásáról. Ha fideszes lennék, részemről bizony’Isten pont te kellenél kihívónak, hiszen nagyon meggyőzően rástartoltál, hogy nagyobb főnyeremény legyél Orbánéknak, mint Dobrev Klára."

Temegbéla síkhülye vagy.
Lepényleső
A vér állítólag nem válik vízzé! Egy "volt" fydeses akkor hát miképp is válhatna más sikerének elismerőjévé?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.