Lakatos Márk nem kímélte a politikusokat, és üzent a politikai elit tagjainak üzent, hogy hagyjanak fel a bujkálással számol be róla a Blikk.

Üzenet Fidesz-KDNP meleg politikusainak – "Vegyetek nagy levegőt, vállaljátok fel magatokat"
Kép: Pixabay

Többek közt az alábbiakat címezte a Fidesz-KDNP politikusainak, nyilvánvalóan annak kapcsán, hogy a kormányfőjelölt Márki-Zay Péter azt állította, a kormányban is van meleg, mégpedig kereszténydemokrata politikus:

Inkább vegyetek nagy levegőt és vállaljátok fel magatokat. Meglátjátok: ez hozza majd a legnagyobb megnyugvást, békét, de még sikert is a jövőben. De ha ennyire nem vagytok tökösek, akkor legalább mások coming outját ne nehezítsétek a baromságaitokkal. Köszi-puszi

A stylist a 168.hu megkeresésére bővebben kifejtette, miért érezte szükségét gondolatai megosztásának, így többek közt azt is elárulta, hogy miért éppen a politikusokat szólította meg, továbbá beszélt arról, miért nem nevezett meg konkrét személyeket.

Ahogy azt gondolom, hogy senki ne pofázzon bele a másik szexuális életébe, ugyanígy azt is gondolom, hogy abba se szólhat bele senki kívülről, hogy az ember a szexualitásával kiáll-e a nyilvánosság elé. Mivel magánügy a szexualitás, az is magánügy, hogy valaki beszél-e róla vagy sem.

Forrás: Blikk
Címlapkép: Pixabay

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.