Az előválasztaási kampány alatt persze, új és fontos feladatot kapott a közmédia. Kitartóan és durván kellett, hogy hergeljenek Karácsony Gergely főpolgármester és volt miniszterelnök-jelölt ellen.

Hajléktalanokat és rokkantakat aláz meg a közmédia – erre megy el évi 100 milliárd

Persze a tökéletes terv is összeállt, így olvasóktól kérnek képeket, hogy megmutassák, mennyi hajléktalan, szemét és szegény van, ám a képeken sokszor újságot áruló, vagy csak pihenő hajléktalanok vannak.

Sokan közülük mozgássérültek!

Hajléktalanokat és rokkantakat aláz meg a közmédia – erre megy el évi 100 milliárd

Sorozatunk utolsó részében bemutatjuk a legdurvább képeket és videókat, amiket önöktől kaptunk

– írják a névtelen cikkükben, amiben az évi 100 milliárdból működő közmédia konkrétan hajléktalanokról, szegényekről, rokkantakról mutogat fotókat és az ő emberi sorsukon szörnyülködnek, és borzadnak el.

Hajléktalanokat és rokkantakat aláz meg a közmédia – erre megy el évi 100 milliárd

Hajléktalanokat és rokkantakat aláz meg a közmédia – erre megy el évi 100 milliárd

Forrás: 444

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Látlelet az orbáni regnálásról. Itt tartunk 11 év után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Átlag fidesz szavazó:
"Hajléktalankodjanaka otthon, a négy fal közt."
namihami
@human: Ki más nézi, mint az átlag fideszszavazó? A maga fideszes szintű átlagintelligenciájával. Már nemhogy kapja, de követeli ezt a szintet. A magasabbat már meg se értené.
magyar1
Ez a legborzalmasabb példa arra, hogy 30 éve a kormányon lévők hogyan tették, teszik tönkre a népet.
A Kádár rendszerben nem volt ilyen, igaz, milliárdos tetvek sem voltak.
simmering73
Látlelet az orbáni regnálásról. Itt tartunk 11 év után.
Nessy
Nem tudom, létezik e ennél aljasabb mód emberek megalázására, egy teljesen más cél érdekében! Mert ezeknek a képeknek a valódi aláírása az lenne, hogy a rendszerváltás vesztesei! A megszűnt munkahelyek, a szociális háló leépítése, a támogatás helyett csak azt nézi a kormány, hogy lehet őket szem elől eltüntetni. Aki meg támogatja őket, attól már minden támogatást megvon a miniszterelnök kicsinyes bosszúja. Úgy mellékesen, ha néha a királyi médiát érdekelnék a tények, akkor tudhatná, hogy ez nam mai jelenség. Csak éppen Tarlós idejében született a rendelet, amely kriminalizálta a hajléktalanságot, és különféle szankciókat kezdett alkalmazni. Akik ezeket a fotókat készítették, még nem tudhatják, milyen sors vár még rájuk. Lehet jó, de lehet rossz is. Gondolják el, örülnének ilyen nyílt megalázásnak? Hogy éreznék magukat adott helyzetbe?
Ne mondják, hogy "velem ez nem történhet meg"! Sokszor mondjuk és néha bizony "megtörténhet!"
jesz
@Nessy: nos folytatnám a tökéletes helyzetleírásod...a hatalom nem törődik azzal(sem),hogy újabban a rákos betegek, vagy rákgyanúsak nem, vagy nagyon sokára kapnak vizsgálatra időpontot...addig húzzák az időt, mire elveszítjük a beteget, pedig ha előbb foglalkoznak vele, menthető..

... a hatalom döntéshozói miből gondolják, hogy ők nem lesznek (rák)betegek, velük ilyen nem történhet?
rokker33
@Nessy: @jesz: jaaaj hagyjátok már ezt a liberális dumát hogy szegény hajléktalanok meg mindig mindenért a jelenlegi kormányok a felelősek!Ezek alkoholista drogfüggő munka kerülő és munkára képtelen hajléktalan szarháziak a többségük nem is akar változtatni a helyzetén. Én mindig adok ezeknek a szarosoknak 1 2 300 forintot, de mikor egy 40 éves erős férfi jön oda pénzt kérni elzavarom a büdös kurva anyjába és még fel van lázadva a rohadék!Igaza volt Orbánnak hogy közterületről kitiltotta őket. Össze szartak hugyoztak hánytak mindent és körülöttük csak a szemét volt a normális emberekkel egyre agresszívebben viselkednek és magukra és a környezetükre is szarnak!!Ezeket soha nem kell sajnálni!!
Nessy
@rokker33: Igazad van. Nem kell megkérdezni hogy jutott erre sorsra. Pusztuljanak el, minél hamarabb. Van köztük olyan is, aki valóban a pia, vagy a drog miatt került erre a sorsra. De pl. hallottál a lakásmaffiáról, vagy a válásnál az egyik félnek el kellett hagynia a lakást, esetleg manapság, amikor a minimálbérből, vagy kis nyugdíjból nehéz egy albérletet a rezsi költségekkel együtt kigazdálkodni. Úgy ötven év felett bizony már nehéz elhelyezkedni. Arról nem is beszélve, hogy lakcím nélkül nem is lehet. De ha hajléktalan szállóra van bejelentve, már nem is kérdezik mi a végzettsége, mit tud, szóba sem állnak vele. Kialakult pár ember miatt egy ellenszenv, és az rögzült.
Nos, ami azt illeti láttad a Kossuth teret 2006-ban? Pedig azok állítólag hős ellenállók voltak.
rokker33
@Nessy: van olyan ismerősöm is akit a szülei 18 éves korában kidobtak otthonról és évekig hajléktalan szállón élt,de sikerült neki munkát találni és a hajléktalan szállóról járt dolgozni elég sokáig. Ez nem kifogás, mert ellehet menni fekete munkára is napi kifizetéssel vagy közmunkára is felszokták venni, még akkor is, ha nincs lakása a lakcimkártyát azt elszokták fogadni,mert nem néznek utána, hogy hol lakik az illető úgyhogy ez elég gyenge érv. Azokat sajnálom akik lerokkannak vagy megöregedve az utcára kerülnek, de nézz szét, hogy mennyi fiatal munkaképes naplopó drogos van az utcán és pénzt kéregetnek drogra meg alkoholra a szállón meg ingyen tusolhatnak, de mindegyik olyan büdös, mint a dög!
Nessy
@rokker33: Van olyan is, de nem szabad általánosítani.Különben per pillanat csak a cigaretta és a drog káros. A házipájinka, meg a pia általában élet erő, egészség! Az egy szilvafa terméséből a száz liter házipájinka még ha jól tudom, adómentes is. Nem tudom pontosan hány litert otthon főzni adómenteseb, de nem keveset.
rokker33
@Nessy: Én meg a többség általánosít, mert ezeken már nem lehet segíteni Ha elmennének dolgozni akkor max 2 3 nap vagy 1 hét utána úgysem megy ,mert egyszerűbb az utcán kéregetni és a többsége alkohol vagy drog függő és az ilyen nem megbízható és egy munkahelyen sem tűrik meg az italozást még közmunkán sem! @Shikari: ja nem baj én számomra ezek csöves szar emberek! Inkább azokat kell sajnálni, akik ezeknek a szarukat hugyukat szagolják egy köztéri padra sem lehet már leülni,mert kitudja, hogy hány féle betegség lapul rajta és legalább sósavas vízzel kell átmosni a padot ,mielőtt azt használatba veszi az ember ami elég szomorú, mert a köztéri pad az mindenkié és nem a húgyos szarházi hajlektalanoké!Az aluljárókat meg sem említem. Akik ezek után takarítanak nah őket ki sajnálja? Pedig ők dolgoznak legalább, csak sajnos ezeknek a mocskát is a tisztességes embernek kell eltakarítania!!!
Nessy
@Shikari: @rokker33: Akkor már csak egy halk kérdés. Akinek ugyan van "fedél a feje felett", de a jelenlegi tüzelő árak mellett egydűl, öregen a minimális TSZ, vagy minimál bér után kapott nyugdíjból élnek, és "repedt , kályhájukon macska ül" több évtized munkája után, és a saját lakásukban fagynak meg telente, azokról is hasonlóan vélekednek? Remélem vasárnap mennek a nagymisére.
rokker33
@Nessy: Ehhez semmi köze. Vannak szegények és mély szegények, de azok általában becsületesen élnek és tisztán tartják a környezetüket és önmagukat. A szaros hugyos hajléktalant nem fogom megsajnálni, ha Te sajnálod őket fogadj be egy párat magad mellé 3 napot nem adok tuti hogy szabadulnál tőlük, mert ezek senkihez és semmihez nem akarnak alkalmazkodni!A fiatalok akik drogoznak azok még rosszabbak mert a többségük bűnöző is!!!
ómió
Tényleg! Dugógeri efftárs mikor terjeszti elő Budapest névváltoztatását Homeless City-re?
istván irén
ez csak és kizárólag az aktuális kormány bűne, nem csak Pesten vannak hajléktalanok
csak úgy....
@Shikari: @rokker33: magyarországon,ha valaki hetekre-hónapokra lebetegszik,elöször a munkáját majd a lakását veszíti el,ha nincs senkije aki befogadná akkor az utcára kerül! se pia sem drog nem kell hozzá!
remélem egyszer belekóstolhattok a kilátástalanságba és akkor nem lesz ekkora hangotok! láttam én már menö,maszek hentest a padon aludni, pár évvel elötte ö sem gondolta volna...
csak úgy....
@Shikari: birkozó kaksi volt a reggelid? :)
rokker33
@Shikari: nah megjött a megmondó ember a @csak úgy...: :) Igen vannak olyan hajléktalanok akik nem tehetnek róla hogy oda kerültek és azokat az embereket sajnálom, de a többsége hugyos szaros alkoholista drogfüggó büdös hajléktalan akik csak kéregetni tudnak vagy követelőzni!És ne kívánj ilyet hogy kerüljük oda ,mert még te is lehetsz büdös hajléktalan !
csak úgy....
@rokker33: nem vagyok rosszindulatú ember de nektek,nagypofájú okoskodóknak szívböl kívánom ,hogy egyszer átélhessétek ! :)
miattam ne aggódj,inkább magad miatt!
rokker33
@Shikari: állítólag nyugdíjas a szaros @csak úgy...: kíváncsi lennék arra hogy a 80 ezres prémiumot meg a 13.havit elfogja=e utasítani, hisz gyűlöli Orbánt :) Lehet még krumpli osztáskor is a sor elején lesz :) ;) :)
Nessy
@Shikari: Ó! Hálás köszönet a többség nevében is! Jelentem, hogy eddig még sikerült hazatalálnom!
Nessy
@rokker33: Kíváncsi lennék az álomtitkárok, és egyéb állami léhűtők orcájára, ha év végén a több százezres jutalom helyett 80 ezer forintot kapnának? Úgy mellékesen a maginflációs inflációs ráta emeléssel, már kb 20%-kal csökkent az átlag nyugdíjak vásárló értéke az elmúlt évek valós inflációját alapul véve! Igaz, olcsóbb a LED tv, meg a toronydaru.
csak úgy....
@rokker33: euróban kapom a nyugdijamat ami több mint magyarországon az átlagfizeteés! :) ti ketten a @Shikari: haveroddal nagyon alja nép ,persze rátok van szüksége orbánnak,hogy a világosból setétségbe vezethesse az országot!
csak úgy....
@rokker33: még jó,hogy nem tudod magadról,hogy mennyire buta vagy,mert ha tudnád piszokúl szégyelnéd magadat! :)
csak úgy....
@Shikari: cs.tibi laci , mesélj inkább magadról és arról,hogy mikor és miért hagyott ott az asszony gyerekestöl! -esetleg az ifjú gárdista,sikeres kisz es éveidröl ! :)
csak úgy....
@Shikari: te egy igazi andersen , vagy inkább rémusz bácsi!? :)
hazudozz még kicsit rólam,te kis gügye...,esetleg a cigány haverjaiddal nem akarnál megveretni? :)
rokker33
@Shikari: Én csak azért szoktam kommentet írni mert szórakoztató, hogy ezek az ostoba Orbán gyűlölő kommunisták mit letudnak itt vergődni, ha nem adunk nekik igazat :) :( mikor Te dubrincs shikari csizmás málna stb elkezdtek ezekkel vitatkozni azon jót nevetek, pedig tényleg nem érdekel hogy ki van kormányon sőt külföldön élek már 7 éve de vicces, hogy ezek a majmok ezt mennyire komolyan veszik. Mikor meg elkell menni szavazni, egyik se mozdul meg tipikus fotelharcosok klubbja :) :)
csak úgy....
@rokker33: te csak azért kommentelsz mert nincs barátnöd aki aki szórakoztasson!? fiatal ember létedre itt baxod el hülyeségekre a szabadidödet? - a te korodban lefostam volna magam,ha csak ilyesmivel tudtam volna magam elfoglalni! a korodhoz képest te egy szánalomra méltó vén pötsch vagy! @Shikari: barátod szintén,aki sokszor napi 16 órát szünet nélkül itt eszetlenkedik! :)
Nessy
@Shikari: Ó, minő boldogság ezeket a népnemzetijobboldalimélykeresztény szavakat olvasni! Ha belegondolok, voltam kispolgár, nem feleltem meg kádernek, most bolsi komcsi, majom. !Ezzel csak egy apró gond van. Soha egyetlen pártnak sem voltam, és vagyok tagja. De olyan kellemes olvasni, ha más véleményen vagyok, íly kedves jelzőkkel illetnek! Különösen , hogy még külföldi emigrációban is foglalkoznak velem. Áldassék e figyelmes fórumtársak neve!
csak úgy....
@rokker33: @Shikari: az a generáció akik most óvodások és a ti nézeteitek alapján cseperednek föl,azoksímán lerugdossák vénségetekre a buta fejeteket!
-nyöszörgés közben majd gondoljatok rám,hogy én figyelmeztettelek benneteket!
rokker33
@Horizont: 2012 óta itt vagyok csak tudom már hogy pl te mennyire vagy ostoba vagy a csak húgyagyú... meg az eladott ország nevű kretén már újat nem tudsz mondani, ennél sajnos csak hülyébb leszel :) @csak úgy...: mikor nincs főznivaló az osztrákoknak, akkor szoktam megnézni hogy éppen melyik ostoba Gyurcsány imádók vannak fent. Általában te mindig itt vagy szóval előbb a saját portádon sepregess mielőtt mást megszólsz :)
Nessy
@Shikari: Hallottad már az a szót, "empátia", esetleg együttérzés? Valóban, Te kivételesen nem szoktál sértegetni személy szerint, de én is a más véleményen lévők közé tartozom. Azért akad itt fórumtárs, aki lelkesen személyeskedik, ismeretlenül. Tény hogy más a véleménye a rendszer nyerteseinek, és más azoknak akiknek e nyereség költségét fedezni kell magas adókkal, alacsony bérrel, rabszolga törvénnyel etc. Lehet, hogy félmilliós nyugdíjjal visszafogottabb lennék? Aft. ( A fene tudja.)
rokker33
@Shikari: 14:56 na igen és ezekre a hulladékokra szavazzunk ,mert az itt lévő fotelharcosok ezt mondják ,de semelyik sem jó sőt Gyurcsány kijelentéseit sohasem fogom elfelejteni pl kurva ország vagy ellehet menni Magyarországról tessék lehet menni szövege semmivel nem jobb mint a Fideszes beszólások pl annyit érsz amennyid van vagy meglehet élni 47 ezerből szóval Gyurcsány egy szarházi volt és az is maradt a tolvajokkal együtt. :) :)
rokker33
@Shikari: 15:49 : D várom a nagy beszólást csak még a húgyagyúnak felkell dolgoznia az információt : D
csak úgy....
@rokker33: látod te ennyire ostoba! felölem gy. ferit fölszolgálhatnád sütve-rántva a vendégeidnek ha szeretik de te eldöntötted,hogy én gyurcsányista..
neked nem a föznivalóddal van a probléma,inkább a sütnivalóddal! :)
csillagom ,te hány csillagos szakács ?
rokker33
@csak úgy...: nah tudsz te ha akarsz nem csalódtam benned :)
rokker33
@csak úgy...: A kreatív beszólásokat szerettem mindig a többi lökött csak egyet fúj :)
csak úgy....
@rokker33: van egy ötletem,@Shikari: már évek óta egyedül él,-mi lenne ha magadhoz vennéd? talán krumplit is tudna pucolni és lenne végre egy belevaló csajod! :)
Nessy
@Shikari: Sajnálom, de tele van a hócipőm az oligarchákkal, az egyházak, sport túl finanszírozásával, az egyre hátrább csúszással. Giga hiteleket vesz fel titkosítva a kormány, (Orbán) amiből minden lesz, csak hozzáadott értékkel járó beruházás nem! Alapjában véve egy párt, egy vezető dönt mindenről, kutyaütő bólogató Jánosok gombnyomogatásával. Elég a karaktergyilkosság, a személyre szabott törvények, az ország megosztottsága, a gyűlölet cunami. Kormány program? Folytatjuk!
kissé felnőttem
ezt akkor van ha Hagyjátok és kérdem én mi vesziteni valótok van még semmi akkor el kell a sunyiba küldeni aki ugy szól otthon az anyját okitsa ha hagyja.
Nessy
@Shikari: Azért az egészségügy állapota össze sem hasonlítható a jelenlegi egyre jobban szétvert , alul finanszírozott beteg ellátással. Ugye a fidesz indított népszavazást a tandíj ellen. Most ha van pénze valakinek, van esélye XXI. századi oktatásra, diplomára. Hol tartunk az árakkal? Nagyon sok, létfontosságú élelmiszer, gyógyszer, szolgáltatás inflációs áremelkedése köszönő viszonyba nincs a maginflációs inflációs rátával. Na jó, nem mérgelődők, mert árt a szépségemnek, lejárt a mosógép program, azzal foglalkozok inkább.
kissé felnőttem
@Shikari: kari ez igaz de mindent egy személy intéz? az a demokrácia megcsúfolása,. azaz orbáni DIKTATURA hogy érthető legyen neked is akkor itt kár minden szó mert a nép véleménye csorbát szenved 100 % ban
Nessy
@Shikari: Ez kormányzás??? Ez ad hoc kapkodás! A hatalomért már gondolkodás nélkül mindent megtesznek, ami tisztességtelen, olyat is!
Clavigo
@Shikari: Akkor húzd ki a fejed Orbán seggéből,,,nézz körbe,,,, és meglátod a valóságot.
rokker33
@Nessy: Nincs garancia hogy ha ezek vissza jönnek akkor nem ott folytatják ahol 2010 ben abbahagyták. A nép nem kér belőlük ezt már 3x bebizonyosodott és negyedjére is így fog történni, mert ez az összefogás ez szart nem ér főleg így hogy Gyurcsány is megmutatta a foga fehérjét!! Szóval 1 szónak is 100 a vége ezt nagyon elkúrta az ellenzék,szinte nem látok esélyt a győzelemre !! Köszönjük meg márki zay Péternek és Karácsony Gergelynek !!
rokker33
@Shikari: igazaf van minden nap bebizonyítja hogy csak húgy semmi több. Nem baj jót nevetek rajta ; D
Nessy
@Shikari:Tapintatosan közlöm, hogy pl. éves 1200m3 gáz fogyasztás kedvezményes volt, és miután 1300 m3 körül volt az éves fogyasztás, bizony 2000 forinttal fizettem többet, mint most, amikor már nincs gázboylerem, és kicseréltettem az ablakokat. a 23 fokból meg jelenleg 21 fokra van állítva a konvektor. Viszont a közületek drágább rezsije beépül az árakba, ergo ott fizetünk mindannyian. Mint az egyre drágább üzemanyagot is. De azt hiszem, feltételezhetően mások az anyagi lehetőségeid, mint nekem egyedül a múlt század végi degressziv nyugdíjjal.Úgy hogy ez az egész felesleges szócséplés.
Nessy
@Shikari: Nem vitázom. Bocs. Most fontosabb, hogy megpróbáljam a ketyegőmet lassabb tempóra,b
csak úgy....
@rokker33: @Shikari: annak csak örülni lehet ha mosolyog a két elmebeteg! :)
ti nem vagytok rokonok?
Istenakinincsen
@rokker33:ma, 14:43
Ez neked szórakoztató?Nekem is...de ha külföldön élsz hét éve akkor mit ugatsz bele olyasmibe amiről fingod sincs?Ja csak szórakozásból?Gyere haza fiatal élj meg itt és szórakozz a fotelból!
Érted?
Istenakinincsen
Futószalagon gyártja a kurmányunk és a bankok kézenfogva a hajléktalanokat.Rendeletekkel és erőszakkal el is kell őket valahogy tüntetni,hogy senki se lássa...ne zavarjanak.
Lesz ennek még böjtje mert akitől mindent elvesznek annak már nincs vesztenivalója.
rokker33
@Istenakinincsen: Attól hogy ide beirok valamit attól még a politikában semmi sem fog változni, viszont tényleg vicces, hogy ennyire komolyan veszik néhányan :) Utoljára 2010 ben szavaztam a Jobbikra, de csúnyán elbuktak Gyurcsány miatt , mert akkor még az összes bizonytalan szavazó is a Fideszre tette az X et. Azóta majdnem 12 év telt el és nincs kire szavazni és Orbánra nem fogok szavazni soha,de ezek a nullánál is kevesebbet érnek :) Így nem szavazok maradok Ausztriában és szenvedjetek tovább a Fidesszel köszönöm én nem kérek belőle :)
Clavigo
@Shikari: Beléd is jó reggelt ,gyagyás.!.Szolgálatba helyezted magadat ?
Istenakinincsen
@rokker33:tegnap, 22:13
Teljes mértékben igazad van,csak nem mindenki tud elmenekülni.Mit tehet az akinek maradnia kell?Mindenki nem menekülhet el mert szart választott szar helyett és nincs alternatíva.
Valami megoldás csak van egy ilyen picsányi országban.(ami még megmaradt belőle).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.