Orbán Viktor új képet töltött fel Facebook oldalára, és persze itt is a Brüsszel ellenes harcról van szó! 

Bibliai óriással harcol képzeletben Orbán – szétszedték a kommentelők

A miniszterelnök nem sok kommentárt fűzött a képhez, a leírás is csak annyi, hogy:

A brüsszeli Góliáttal szemben is.

Góliát a Bibliában az utolsó óriások egyike volt. A Biblia adatait átszámítva több, mint 3,20 méter magas lehetett. Sául király és a filiszteusok harcias találkozásakor a legkíválóbb bajnoka volt a Gát városából való Góliát, akinek a fején rézsisak és pikkelyes páncélba volt öltözve. De a katolikus kultúrkörben Góliát „az Isten ellenes hatalom jelképe”

Ám a kommentelők alaposan nekiestek a miniszterelnöknek, mutatunk is párat:

A pénzetek az első,egyébként...!

Kimaradt a mondatból, hogy: "kifosztása".

Ez akkor most olyan mint a léggitározás?

A keresztnevet már tudjuk… de hány Góliát élhet Brüsszelben?

100-as benzin 550 ft Tojás 70 ft Ugyanannyit, vagy többet dolgozunk mint nyugaton. Hogy sikerült ezt elérni?

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Összehasonlítható a XXI. században, elő kiadásban Cervantes Don Quijote című regényeben főszereplővel, amelynek az a erőssége, a wikipédia feldolgozásában, hogy

----Don Quijote
hu.wikipedia.org/wiki/Don_Quijote.
.
""" Don Quijote alakja az örök illúziók és reménytelen küzdelmek (szélmalomharcok) allegóriája lett."""
------------------------
,
Mintha fegyverhordozó nélkül!!!
Nessy
@tudode: A mi harcosunknak több fegyverhordozója is van. Bár Sancho Panza náluk józanabb és racionálisabb.
gina
Ez a beteg elme mindig harcol, remélem végre csatát veszit ez az idióta muzsikus !!!
justhpeter
Jó és igazságos ez a magyar sors. A töketlen és tehetségtelen ellenzék mellé igazán jár nekünk ellensúlyként egy félkegyelmű miniszterelnök. A támogatóiról ne is beszéljünk.
kissé felnőttem
majd jön egy ötlete és elmegy ketrecharcosnak mert naponta a multjával viaskodik
ómió
Na! Efftársilag Brüsszel már bibliai óriás? Vagy csak a Lenin összesben van így?
kereső
@ómió: Tudod, ha elfogadjuk a tételt, hogy az embert Isten teremtette a maga képére és hasonlatosságára, akkor talán ettől nem kéne eltérni. Mert Isten hatalmas adományt adott az embernek- a gondolkodás, a szabad választás és döntés képességét. Te, láthatólag nem élsz ezzel az isteni adománnyal.
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:50
"A brüsszeli Góliáttal szemben is."
Ezt Orbán (Dávid) Viktor efftársad mondta.
És nem ráhazudom te gyökér, idéztem a szavait te bunkó, analfabéta suttyó.
istván irén
ez az idióta a saját démonaival harcol ezért kezelik láthatóan hiába
ómió
@Giovanni Alba: "A brüsszeli Góliáttal szemben is". Szóval, neked, bolsiék fajkreténje - ahogy a cikkírónak is - az jön le ebből, hogy a brüsszeli Góliát bibliai? Vagy csupán az agysorvadásodban annyira se tudod értelmezni az olvasottakat, hogy még a tetves bolsiságodat is másokra hazudnád? Kérjél új terápiát, hátha az segít rajtad!
ómió
@kereső: Fuss neki mégegyszer! Többedszerre talán majd még azt is megérted, amit olvastál!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 10:49
Hasonlatról és szimbólumokról hallottál már, te gyökér? Egyébként meg magát a hős Dávidnak képzelő efftársaddal cserélj eszmét a témában. Benyögésed alapján neked van szükséged kezelésre taplókám.
Aki Én
@ómió: Téged ma is imádnak, suttyó bolsi. Abba ne hagyd, kellesz kontrasztnak, te egysíkú buta barom.
Gazella
@Shikari: apád fasza kis román tetű!! Mit tudsz te M.O-ról?? Semmit! Úgy, hogy kuss te agyatlan tetű.
ómió
@Aki Én: Na! Immár szinkronban hazudnád másra a tetves bolsiságodat meg még az elmebajodat is, bolsiék fajkreténje!? Eszerint sikerrel fokoztad a bolsi idiotizmusodat!
ómió
@Giovanni Alba: Nincs szimbólum, bolsiék elmebetege! Konkrét "brüsszeli Góliátról" van szó, ami az idióta fajtád szerint immár "bibliai"! Az efftársakat meg a magad fajkretén köreiben keresd - tudod: azoknak csápolsz(!) - ne másra hazudd!
Aki Én
@ómió: Te tényleg nem érzed, hogy mekkora balfasz vagy?
ómió
@Aki Én: Aki a saját elmebajával még villog is, az magad vagy, bolsiék fajkreténje! Kérj magadnak legalább egy nyugtatót!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:27
"Soha ne nyomd fullba' a kretént!"
Ismerős a mondás? Párszor már kaptál figyelmeztetést, de most is habzó szájjal hörögsz, miközben egyre mélyebbre ásod magad az emésztőbe.
Idióta fajtád olyan könnyen ignorálja vezéred múltját, azt hiszed, amit eltagadsz, az már automatikusan semmissé válik?
Pedig vissza lehet keresni "politikai életútját". Az internet nem felejt, tudjuk, hogyan lett ebből a Saulusból Paulus, és nem a damaszkuszi úton, hanem az angliai tanulmányúton. Kiment mint Soros ösztöndíjas, hazajött (a választásokra) mint lánglelkű forradalmár (Che-klón), hogy a kivonulóban lévő oroszokat kiűzze. Aztán lett ő még a Liberális Internacionálé alelnöke is, hogy aztán megérkezzen Európa utolsó, keresztény védőbástyájának hitéig, mert ő nem köpönyegforgató, hanem egyenesen kaméleon.
A végére egy jótanács taplókám, érveket hozz, ne csak mocskolódást. Hogy hülye vagy, azt tudom, nem kell jobban bizonygassad.
Hess kismadár.
ómió
@Aki Én: Tehát tényleg idióta vagy!
ómió
@Giovanni Alba: A saját idézetedet ignorálva nyomod fullban a kretént? Most meg már a "Zorbán múltja" az "újonnan feltett efftársi lemez"? A brüsszeli Góliát bibliaisága a múlté? Orbánnak, idiótája, akármilyen múltja volt is, ő képes volt a hibáiból, a téveszmefertőzéséből kigyógyulni! Nem úgy, mint a tetvesbolsi fajtád, amelyik hol zöld, hol "liberális", hol neomarxista bőrbe bújva ugyanúgy próbálja a proletár (ma már migráncs) nemzetköziséget megvalósítani, ahogy 60 éve és ugyanúgy hiányzik neki a néhai moszkvai segg (ma már brüsszelire cserélte), ahogy akkor, csak most új Szovjetuniót akar Európai Egyesült Államok néven! Ezek vagytok ti, efftársék fajbarma, még, ha másra hazudnátok is!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 10:20
Nem veszed észre kicsi kreténkém, hogy másra fröcsögsz, de közben saját jellemrajzodat teszed "közkinccsé"?
Nem tudom eldönteni, a keszekuszaság, vagy a sötétség nagyobb-e a fejedben?
Azt mondod, viki tanult a hibáiból? Te tényleg el is hiszed ezt a silány propagandaszöveget? Maradt aki volt, csak más köpönyeget vett fel, de te minden egyes pálfordulásához* tapsolsz. Szánalmas vagy.
*ezt azért tettem bele, hogy tudd értelmezni az előző hozzászólásomban rejtőző hasonlatot, értelmes embereknek (tehát nem neked) parabola.
ómió
@Giovanni Alba: Látom, az elmebajodat nem tudod legyűrni, efftársék idiótája! Az, hogy Orbán tanult a téveszméiből - nem úgy mint ti, bolsik(!) - az nem hit, hanem tapasztalat kérdése! Már legalábbis annak, akinek van mivel tapasztalnia - van esze (szóval, te "körön kívüli" vagy)! Ha máig is "liberó" (neobolsi) lenne, ahogy ti, akkor ugyanazt fújná, amit ti! Ám ő épp az ellenkezőjét vallja! Nem vetted még észre? Ennyit se? Nincs mivel? Sokkal könnyebb hazudoznod róla? Akkor te "tetőtől talpig efftárs" vagy!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 10:52
Tanítani való körkörös érvelés. Ez nem dicséret, mielőtt elbíznád magad, éppen ellenkezőleg, példa vagy, de rossz példa.
Észrevettem, hogy imádott vezíred majdnem pontosan ellenkezőjét teszi annak, mint amit nem oly régen még hittel és meggyőződéssel vallott. A "Ruszkik haza" áll szemben Putyin bácsi barátságos ölelésével, mindenáron, körömszakadtáig harcol egy eleve reménytelen projektért, aminek érdekében nemzedékekre eladósított minket (felfogtad te gyökér, a magyarországi dolgozó embereket most, és a felnövekvőket a közeli jövőben) az oroszoknak.
Gyűlöljük a kommunistákat, közben meg a diákok felkelésének vérbefojtása évfordulóján Pekingben koszorúzott az ominózus téren. Okult a hibáiból, aha. Mondd, te tényleg ennyire elvakult orbáncsicska vagy? Utálja a muszlimokat (mondja egyik nap), ölelkezik Erdogannal és az azeri elnökkel. A grúz (ősidőktől fogva keresztény) - azeri (éppen azóta muszlim) konfliktus idején vajon melyiket támogatta mostanában nagyon keresztény országvesztőnk: Tippelj, melyiket?
Tanult a hibáiból, ja, persze.
Hazugság az lenne, ha nem lenne bizonyíték szavaimra, és én is csak úgy hörögnék-fröcsögnék mint te.
Nem baj ha nem érted, én értem, hogy te nem érted.
ómió
@Giovanni Alba: Most meg az "egybemosási értékeidet" villogtatnád, bolsiék fajkreténje!? A "ruszkik haza" egy totalitárius, szovjet komcsik által lélegeztetőgépen tartott itteni bolsi diktatúra (tudod: aminek a "lemenőit" te máig is csápolod) elleni jelszó volt 56-ban, mig "Putyin bácsi barátságos ölelése" a jó magyar-orosz gazdasági kapcsolatok jele, aminek keretében nálunk a világcsúcs világpiaci gázárak ellenére sem kell gázárat emelni! Nem látsz különbséget, bolsi fajbarom!? Aki meg évtizedekre eladósított minket - a semmiért - az a te vörösbolsi tetübandád volt 2002-2010. között! A 8000 milliárdos államadósságból úgy lett 2010-re 22000 milliárd, hogy azon semmit nem épített, semmit nem vett és senki/semmit nem támogatott a vörösbolsi tetübandád! Sőt! Inkább népzsebelt ezerrel! Add hozzá ennek évi 1000-1500 milliárdos kamatterheit, bolsiék faszfeje, és megkapod a mai államadósságunkat is! Állami vezetőként meg hátat kéne fordítson más államok vezetőinek, csak, mert azok éppen muszlimok? Ezt kevernéd a migrációval? Leszel te még idiótább is, vagy ezzel csak most próbálkozol? És, ha valaki Pekingben megkoszorúzza a Tienanmen tér bolsi áldozatait, az számodra már a bolsi abcúg? A hörgés-fröcsögésedet talán a valóság talajára kéne áthelyezned, a hazudozás helyett!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 13:59
Tényleg hihetetlen az a mennyiségű zagyvaság, amit képes voltál idehordani. A stílusodról meg röviden csak annyi, hogy a rádillő jelzőket aggatod rám kreténke, mert elvakít a narancsköd, és ostobaságod másra hazudod, mert annyi eszed sincsen, hogy lásd a saját ellentmondásaidat. Egyet szemelvényként; azt mondod, hogy a kommunizmus elleni küzdelem egyik epizódja a koszorúzás a kínai kommunista párt képviselőivel együtt?
"A magyar miniszterelnök által megkoszorúzott kommunista emlékmű azon a Tienanmen téren áll, amely a 28 évvel ezelőtti diáktüntetések helyszíneként vált világhírűvé. A több százezres megmozdulást 1989 nyarán fojtotta vérbe a kínai hadsereg, mintegy 1500-3000 ember halt meg. "
index.hu/kulfold/2017/05/13/orban_viktor_megkoszoruzta_a_tienanmen_teri_kommunista_emlekmuvet/
Hogy te mekkora egy fafej vagy, nem csak gyökér, nem csak tapló, fafej is. Egyébként a mocskos szádra ráférne némi tisztogatás, olyan kifejezéseket használsz, amit normális ember nem. Talán itt van a talány kulcsa?
Giovanni Alba
@ómió: ma, 13:59
Pluszbonusz, úgyis mint kiegészítés. Csak azért, hogy helyrebillentsem kissé a horizontodat. Mondd, miért hozod fel '56-ot, amikor viktor viktorovics még csak kéjes gondolat sem volt? Párttitkár apukával, KISZ-titkári múlttal mennyire volt hihető a nagy nekibuzdulás, amivel az utolsónak távozók tarkójára kiabálta elhíresült jelszavát?
Putyin bácsi barátságos ölelése annyira a jó gazdasági kapcsolatok jele, hogy hitelt adtak Paks-2-re, a hitelt ugyan hamarosan törleszteni kell, de az engedélyezés egyre messzebb van, bár lölö már elnyerte a porta felépítésének tenderét.
Állami vezetőként ne kvaterkázzon általa elítélt vallású, vagy társadalmi berendezkedésű államok vezetőivel.
Arra egyébként nem adtál választ, ugyan, ki mellé állt a mostanában nagyon keresztény országvesztőnk a (leegyszerűsítem, talán felfogod végre) keresztény - muszlim konfliktus idején?
A jelenlegi kormány gőzerővel dolgozik a mindenféle hitelek és kölcsönök összegyűjtése érdekében, a gazdasági függetlenség jelszavával.
ómió
@Giovanni Alba: Ó, igen! Az Indexes efftársaid már akkor meghazudták nekünk a fordítottját, miközben a maoista kommunizmus áldozatai előtt rótta le a kegyeletét! Ugyanolyan aljadékok, mint a fajtád, a maga vörös ködével együtt! A jelzőim rád meg, úgy tűnik, "ülnek", ha így kiakasztják efftársiasságodat! A "szájmocsok" tisztogatását illetően javaslom, kezdd a magadéval! Miért hoztam fel 56-ot? Ennyire rövid az efftársi emlékezeted, vagy csak már a tegnapot is "végképp eltörlöd"? Te magad jöttél a "ruszkik haza" jelszóval! Annyit se tudsz, hogy ez maga 56.? Hát, biztos innen könnyű hazudoznod! Putyin "bácsi" ölelgetése meg, akkor, ezek szerint csak efftársilag és csak a Szemlőhegyen, Böszme efftársad által "píszí" és kívánatos, más által viszont még a normál protokol szerinti fogadása is pfuj-pfuj?! Tipikus tetübolsi "rálátás"! Azt meg már régóta tudjuk, hogy ti, "haladó bolsik" áram nélkül is ellennétek, a tízszer drágábbért meg fél karotokat adnátok, de - hál' Isten - nem mindenki van így ezzel! Egy állami vezető meg úgy "kvaterkázik" más - akár muszlim - állami vezetőkkel, hogy az a saját országára nézve lehetőleg pozitív következményekkel járhasson! A hitelek és kölcsönök jelenleg meg valaminek a megvétele, felépítése, támogatása célját szolgálják, nem úgy, mint az efftársaid idején a szétlopásét és az államcsőd elkerülését!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:50
Higgadj le, szedjél a mezőn tarhonyát, attól lecsillapodsz. Nagyon magabiztosan osztogatod a jelzőidet, de én még nem neveztelek f@szfejnek, mert szerintem csak egy elvakult hőbörgő vagy. 2006, világméretű pénzügyi válság, ami kihatott az egész gazdaságra, idáig tudsz követni?
"Az IMF általában csak költségvetési célt határoz meg, azt is a kedvezményezettel közösen, tárgyalásos formában, a gazdaság fundamentumait elemezve. A valutaalap a helyzetértékeléshez és a megoldási alternatívák kidolgozásához is nyújt technikai segítséget (többek között erre van a 3000 fős szakértői stáb); de azt, hogy a költségvetési célt egy állam hogyan éri el, saját magának kell eldöntenie. Az IMF rendszeresen ellenőrzi az előírt mutatók teljesülését, és ha ezek során kiderül, hogy az ország a saját hibájából nem teljesít, felfüggesztheti a támogatás folyósítását. Magyarországnál az IMF-nek nem azt kellett mérlegelnie, hogy kaphatunk-e egyáltalán hitelt: az eddigi stabilizációs erőfeszítések miatt ez nem is volt kérdés. A megállapodásnak sokkal inkább politikai feltételei lehettek: egyrészt nem adtak volna ilyen összegű támogatást, ha a szükségességét nem övezte volna elég széles (az ellenzéket is magába foglaló) politikai konszenzus. Másrészt a stabilizációs és gazdaságélénkítő programmal kapcsolatban is csak azt várhatták el, aminek a teljesítésére egy kisebbségi kormánynak reális esélye lehet."
Talán el tudod olvasni, esetleg még fel is tudod fogni. Vikinek az EU-s milliárdok ellenére kell mindenféle kölcsön, mit építenek? Stadionokat meg lówellnest, meg a debreceni nagyerdőbe nagy strandot, meg szórják kifelé ezerrel templomfelújításra, mintha itthon nem lenne helye annak a pénznek.
ómió
@Giovanni Alba: Elvakult bolsi hőbörgőként szoktál másokat is hőbörgőnek aposztrofálni? "Ögyes", de túl átlátszó! 2006. még nem, de "efftársilag jól kalibrálva" (magyarul elkúrva) 2008. már valóban pénzügyi válság volt! Ezzel együtt az államcsőd csak a "legkíválóbbak" - mint mi is voltunk - ajtaján kopogtatott, amiért az efftársaidnak visítva kellett rohanniuak az IMF-hez 25 milliárd dollár gigakölcsönért! Amit aztán a "jó efftársak" meg is kaptak, stabil népzsebelés ígéretéért - ezt fixen be is tartották - cserében! A lényeg ez volt - kár kenegetni próbálnod - ha átgondolnád, magad is észrevehetnéd. A semmiért, az elkúrásért, az ellopkodásért, a PPP konstrukciókért kellett a fejünk búbjáig eladósodnunk és nem azért, hogy vegyünk, építsünk valamit, vagy támogassunk valakit/valamit, ahogy az a mostani vírusválság kapcsán történik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.