Kiderült, hány szexpartnere van egy magyar nőnek az élete során, és az is, hogy  melyik a fiatal magyar nők kedvenc szexpóza írja a Life.

Magyarország szextesztje – így és ennyi férfival szexelnek a nők

A fiatal magyar nők többségének tíznél kevesebb szexpartnere volt az élete során

– derül ki a felmérésből. Az Ország Szextesztje című online kutatás azt is megállapítja, hogy a szexpartnerek száma és a jelenlegi párkapcsolati állapot között nincs komolyabb összefüggés. A 18-49 éves egyedülálló nők 69%-a, az alkalmi kapcsolatban élők 66%-a, a párkapcsolatban élők 80%-a és a házasok 72%-a is tíznél kevesebb emberrel bújt ágyba.

A kutatásban résztvevők közel fele négy, vagy ennél is kevesebb szexuális partnert fogyasztott el. Jóval kevesebben vannak, aki 5-9 emberrel (26%), vagy 10-15 partnerrel (15%) gyűrték a lepedőt. Húsznál több „játszótársról" a nők mindössze 8%-a vallott.

Összesen tízből egy nő mondta azt, hogy a szexlistája igen rövid:

egyetlen nevet tartalmaz. A huszonéveseknél ez az arány 15%, a harmincasok körében 5%, a negyvenesek esetében pedig 11%.

A szexkutatás rávilágít arra is, hogy a nők hány százaléka éli szexmentesen az életét. A 18-29 évesek 7%-a mondta azt, hogy még senkivel sem került intim közelségbe. Az idősebb korosztályoknál a szüzek aránya egy százalékos.

A kutatás azt is kiderítette, hogy melyik a fiatal magyar nők kedvenc szexpóza.

E tekintetben kiélezett a verseny a misszionárius (29%), a lovaglópóz (28%) és a kutyapóz között (27%), olyannyira, hogy lehetetlen egyértelmű győztest hirdetni. A kevésbé hagyományos pózokat alig említették a hölgyek, a kiskifli/nagykifli 8%-ot ért el, az ülő szexpóz 3%-ot, míg a lótusz és a 69-es 2%-ot.

Ha a korosztályokat nézzük, akkor a 18-29 éveseknél és a harmincasoknál is a misszionárius vezet (29% és 32%), a negyvenesek körében azonban a lovaglópóz viszi a prímet 31%-kal.

A kutatás a hölgyek lakhelye szerint is vizsgálta a kérdést:

a községekben kimagaslóan a misszionárius a sláger (47%), a városokban és a megyeszékhelyeken egyaránt lovagló pózban szeretik élvezni a hölgyek a testi örömöket (33%), míg a fővárosban kiegyenlített a verseny a három klasszikus között, sőt még a kis kifli/nagy kifli formátum is kapott 15%-ot.

Míg az egyedülállók között magasan vezet a misszionárius póz (40%), az alkalmi és párkapcsolatokban nagyot zuhan a népszerűsége (22-23%). Ahogy komolyodik a kapcsolat, úgy válik egyre kedveltebbé a misszionárius póz:

házasságban a párok már nagyjából harmada választja ezt. A lovagló póz az alkalmi kapcsolatok (33%) és a házasságok (36%) nagy favoritja, az egyedülállóknak mindössze 14%-a választja ezt a pozitúrát.

Klasszikusnak gondolnánk, az adatok alapján azonban nagyon is megosztó a kutyapóz, alkalmi kapcsolatokban tízből mindössze egy esetben bukkan fel, de párkapcsolatban és házasságban is csak minden negyedik pár áldoz így a gyönyörök oltárán.

A három klasszikus az ország minden régiójában vezet, azonban vannak területi furcsaságok. Lehet valami a levegőben a Nyugat-Dunántúli régióban, ahol teljesen másként szeretik a szexet a nők, mint az ország többi részén.

A nyugati határszélen minden ötödik nő a kiskifli/nagykifli pozitúrát részesíti előnyben, márpedig egyetlen másik régóban sem jelölték meg ilyen magas arányban ezt a pozitúrát. Míg Észak-Magyarországon a 38% a lovagló póz kedveltsége és a többi régióban is 30 százalék körüli, addig a nyugati végeken csak 5% szereti a lovaglást.

Forrás: Life.hu
Címlapkép: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fűre lépni szabad
Aki elbocsátja feleségét, és mást vesz el, házasságtörő, és aki férjétől elbocsátott asszonyt vesz el, szintén házasságtörő. (Lukács 16,18)

Farizeusok is mentek hozzá, és megkérdezték tőle, hogy szabad‑e a férfinak elbocsátania a feleségét: ezzel kísértették Jézust. Ő azonban visszakérdezett: „Mit parancsolt nektek Mózes?” Azok ezt mondták: „Mózes megengedte a válólevél írását és az elbocsátást.” Jézus erre így szólt hozzájuk: „Szívetek keménysége miatt írta nektek Mózes ezt a parancsolatot, mert a teremtés kezdete óta az embert férfivá és nővé teremtette az Isten. Ezért elhagyja az ember apját és anyját, és lesznek ketten egy testté, úgyhogy ők többé már nem két test, hanem egy. Amit tehát az Isten egybekötött, ember el ne válassza.” Otthon ismét megkérdezték őt erről a tanítványai. Ő ezt mondta nekik: „Aki elbocsátja feleségét, és mást vesz el feleségül, házasságtörést követ el ellene; és ha az asszony bocsátja el férjét, és máshoz megy férjhez, szintén házasságtörést követ el.” (Márk 10,2–12)

A házasoknak pedig nem én parancsolom, hanem az Úr, hogy az asszony ne váljon el a férjétől. Ha azonban elválik, maradjon házasság nélkül, vagy béküljön ki a férjével. A férfi se bocsássa el a feleségét. (1 Korinthus levél 7,10–11)
fűre lépni szabad
Továbbá ezt teszitek: könnyel öntözitek az ÚR oltárát, sírtok és sóhajtoztok, mert nem tekint már az áldozatra, és nem fogadja kegyelmesen tőletek. Ezt kérdezitek: Miért nem? – Azért, mert az ÚR a tanúja annak, hogy hűtlen lettél ifjúkorodban elvett feleségedhez, pedig ő a társad, feleséged, akivel szövetség köt össze. Egy ember se tesz ilyent, akiben maradt még lélek. De mire is törekszik az ember? Arra, hogy utódot kapjon Istentől. Vigyázzatok azért magatokra, és ne legyetek hűtlenek ifjúkorotokban elvett feleségetekhez! Gyűlölöm azt, aki elválik feleségétől – mondja az ÚR, Izráel Istene -, mert erőszak tapad ruhájára – mondja a Seregek URa. Vigyázzatok magatokra, ne legyetek hűtlenek! (Malakiás 2,13–16)

Vagy nem tudjátok, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Isten országát? Ne tévelyegjetek: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem bujálkodók, sem fajtalanok, sem tolvajok, sem nyerészkedők, sem részegesek, sem rágalmazók, sem harácsolók nem fogják örökölni Isten országát. (1Korinthus 6,9,10)

Vágjátok, magatokat kereszténynek gondoló gecccik?
Kurvára nem vagytok keresztények - semmi közötök hozzá !!!
(ja, az igazi kereszténységről és nem az álkeresztény vallásosságról ugatok)

Soha, de soha ne felejts el két dolgot a jövőre vonatkozóan:

1. Az özönvizet az akkor élt több százmillióból csak nyolc ember élte túl.
(nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos)

"Tudván először azt, hogy az utolsó időben csúfolkodók támadnak, a kik saját kívánságaik szerint járnak, És ezt mondják: Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert a mióta az atyák elhunytak, minden azonképen marad a teremtés kezdetétől fogva.
Mert kész-akarva nem tudják azt, hogy egek régtől fogva voltak, és föld, mely vízből és víz által állott elő az Isten szavára; A melyek által az akkori világ vízzel elboríttatván elveszett:

2. A mostani egek pedig és a föld, ugyanazon szó által megkíméltettek,

!!! tűznek tartatván fenn !!!

az ítéletnek és az istentelen emberek romlásának...
fűre lépni szabad
...napjára. - EZ Armageddon! (ahogy a vízözönkor sem a föld pusztult el, hanem a rajtaélő istentelen emberek, úgy Armageddonkor sem a föld pusztul el, hanem a rajtaélő istentelen emberek)
fűre lépni szabad
De van egy jó hírem is, ti házaságtörő parázna gecik:

Hivatalos: magyar felirattal jön a God of War Ragnarök

index.hu/tech/godmode/2021/10/12/god-of-war-magyar-felirat-playstation-videojatek-bejelentes/
division
@fűre lépni szabad: Jól elvagy magaddal megint, soknevű barátom:-)))
kotos
Mígnem a nőknek 10 se, addig a pasiknak több száz. Csak tudnám kikkel?
Manhattan
@fűre lépni szabad: Tehát aki fiatalon rossz döntést hoz, mert vagy még nem volt jó emberismerő, vagy a szerelem elvakította, az ne lépjen ki a házasságból, csak mert állítólag 2000 évvel ezelőtt Jézus ezt mondta? Igya a levét éretlen korabeli tévedésének és éljen boldogtalanul? Kinek jó ez?
jesz
a demo képen látható hölgy alakja igen vonzó, bármilyen pózban megállja a helyét. ..ötven kilóval nehezebben, esetleg kötényhassal már más a szitu, még akkor is, ha húszéves a nyuszifül...

mellesleg a póz még nem minden..az orgazmusról egy szó sem esett..meg a mézescsupor kinyalásáról sem...az már smafu?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.