Márki-Zay Péter szerint több polgármestert is zsarolással vett rá a DK Dobrev Klára támogatására, de neveket nem mondott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hogyhogy még nem jött elő azzal, hogy Dobrev egy Soros-bérenc migráncs?... Egyre jobban bekattan ez a hatalommániás ágáló kis pöcs...
justhpeter
Azt is elárulta kivel kormányozna ? A saját 2-3 emberével ? Szerintem ahhoz, hogy indulhasson valamit aláírt. Ha utólag ezt nem tagadja meg azzal kell majd főznie az amatőr szakácsokból álló kormányával, amilyan alapanyagot az ellenzéki 6 párt neki kitálal.
Béla333
Elmondta tegnap az ATV-ben Márki-Zay: azért a volt és egymással összejátszó politikai "elit" nemtelen, aljas mocskolódása ellene, mert azért nem szeretnék a miniszterelnökségét, mert ő Hadházyval nemcsak a Fideszes mocskosságokat vizsgáltatná ki, hanem a vele összejátszó másik oldaliakat is.
Dobrev meg csak a Fideszest!
Na ez egy alapvető különbség közöttük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.