Az M2-es és az M0-s autóúton baleset lassítja a forgalmat, de eleve nagy a forgalom a fővárosba vezető utakon, több helyen torlódások alakultak ki.

Az Útinform szerda reggel 7:08-kor kiadott összefoglalója szerint az alábbi a helyzet az ország közútjain:

- Baleset miatt araszol a forgalom az M2-es autóúton Budapest felé, Vác térségében, az osztott pályás szakasz előtt. A 37-es km közelében már mindkét sáv járható, de Budapest irányába még jelentős a torlódás.

Balesetekkel indult a szerda az utakon, az M0-s déli részén két kilométeres a torlódás

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Két autó ütközött az M0-s autóút déli szektorán, a szigetszentmiklósi csomópont után. Az érintett járművek az M1-es autópálya felé már a leálló sávon állnak, de így is nagy a sor, közel 2 km hosszú. Torlódik a forgalom az autóút északi szektorán is, a Megyeri hídtól a 11-es főút felé lassú az előrejutás.

- Árokba hajtott egy kamion a 8-as főúton Veszprém elkerülő szakaszán. A 77-es főút csomópontja előtt az 56-os km-nél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

- Vadat gázolt egy személyautó a 23-as főúton Mátraterenye közelében. A 15-ös km-nél rendőrök irányítják a forgalmat.

- Zsúfoltak a sávok az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon. Gödöllőtől már szakaszos lassulásokra lehet számítani. Hasonló a helyzet a Budapestre vezető főutakon is, többek között a 10-es főúton, Pilisvörösvártól, a 11-esen Szentendrén, az 51-esen Dunaharasztinál, és a Csepel sziget útjain.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.