Elképesztő felvételeket kaptunk olvasónktól a Hortobágyi Nemzeti Park egyik kisebb főközlekedési útjáról, a Hortobágy kapujáról. Az még hagyján, hogy egysávos a forgalmas út, de a kátyúk miatt gyakorlatilag járhatatlan az út. A közútkezelő precízen kihelyezett egy bukkanóra felhívó táblát. Átadjuk a szót olvasónknak: Üdvözlöm tisztelt Miniszterelnök Úr! Ha már nemzeti értékekről beszélünk akkor kérdezem én a Hortobágy Nemzeti parkkal mi a helyzet? Itt például nincs futball colosseum, ezért kérem csak ezt a 15 kilométeres szakaszt csinálja meg 2 sávos normális útra!

Forrás: szocikk.hu
Feltöltő: aszocikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez nem a Geri dolga?
És akkor kuss van?
kissé felnőttem
orbán, palkovicscs, meg rogánoviccs, meg kósa iccs , hát ők kormányautókkal nyomatják aztán. ezer kátyú nekik? semmi nekünk meg tőbb ezer + a fútómű. ja ez egy nyilt levél az orbány minyiszter úrnak csak se nem olvassa se nem válaszol rá ja akkor szavazz rá de csere is lehet
...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.