Nagy horderejű bejelelentést tett Budapest főpolgármestere, amely újabb fordulatot hozhat az előválasztási kampányban.

Karácsony elmondta, hogy Gyurcsány meg akarta zsarolni

Fotó: Facebook

– Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is

– erről beszélt a Magyar Hang kérdésére Karácsony Gergely egy szerdai háttérbeszélgetésen, hozzátéve azt is:

a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában SMS-ben szokta megtenni.

Konkrét esetre nem mondott példát. Azt is leszögezte: vannak a listán más politikusok is, akik kevésbé vannak a reflektorfényben, de az érintettekre sem kívánt példát mondani.

Szintén a Magyar Hang kérdésére azt mondta, hogy sok más emberhez hasonlóan ő is felhívta Márki-Zay Pétert azt követően, hogy lényegében hazaárulónak nevezte a Dobrev Klárára szavazókat.

Azt is kérdezték a főpolgármestertől, hogy mennyire vállalhatók számára Márki-Zay olyan kijelentései, melyekben a miniszterelnök fiának szexuális orientációjáról beszélt, vagy éppen a fél kormányt melegnek nevezi. Erre Karácsony azt mondta, hogy

ő nem mondana ilyen mondatokat, de nem ő Márki-Zay Péter.

Végül leállt a kormányzati homofób kampány, amivel összefüggésben lehettek ezek a kijelentések.

Karácsony kijelentése várhatóan tematizálni fogja a szerdai napot: magyarul újabb és még keményebb adok-kapokra lehet számítani Dobrev és Márki-Zay, illetve a híveik között.

Ráadásul az este kezdődő RTL-es tévévitának szintén központi témájává válhat

az úgynevezett SMS-es zsaroló személye.

Érdemes itt is emlékeztetni rá, hogy egyre több híradás számol be arról, hogy kormánypárti megmondóemberek immár nyíltan arra buzdítják a Fidesz híveit, hogy az előválasztást meghekkelve szavazzanak Dobrev Klárára. Vagyis immár nyíltan elismerték: a Fidesz számára Dobrev lenne az ideális ellenzéki vezér jövő tavasszal, a parlamenti választásokon.

Forrás: Magyar Hang

(Cikkünket frissítjük)

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Jajjaj Karácsony...nem elég, hogy jelentkeztél miniszterelnöknek, nem elég, hogy lemondtál róla, nem elég, hogy a sötét oldalt támogatod most még ez is. Mutasd be az SMS-t és tiszta ügy lesz.
Így csak azt gondolom feltüzelt a haverod a Márki. Megőrültetek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Jajjaj Karácsony...nem elég, hogy jelentkeztél miniszterelnöknek, nem elég, hogy lemondtál róla, nem elég, hogy a sötét oldalt támogatod most még ez is. Mutasd be az SMS-t és tiszta ügy lesz.
Így csak azt gondolom feltüzelt a haverod a Márki. Megőrültetek.
evacica
Karácsony Gergely nálam kiírta magát! A, tesz tisztességtelen és erkölcstelen! Nagy csalódás számomra, nem gondoltam, hogy idáig tud süllyedni!
namihami
Rohamléptekkel halad az ""elorbánosodás vagy az elmárkizajosodás"" rögös útján.
Ennek a szerencsétlennek tényleg csupán egy ciklusa lesz a székében. Ha (HA) egyáltalán lesz egy.
Horizont
@evacica: Lerántotta maga mellé Márki és ez nagyobb baj, mert gyenge, erőtlen és befolyásolható.
Béla333
"egyre több híradás számol be arról, hogy kormánypárti megmondóemberek immár nyíltan arra buzdítják a Fidesz híveit, hogy az előválasztást meghekkelve szavazzanak Dobrev Klárára."

Nyilván majd jönnek a szektatagok és megpróbálják a DK-ra csapódó szart másra kenni!
Nessy
Bizonyíték nélkül csak szó, szó, szó!
Béla333
"Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is
– erről beszélt a Magyar Hang kérdésére Karácsony Gergely egy szerdai háttérbeszélgetésen, hozzátéve azt is:
a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában SMS-ben szokta megtenni."

Tipikus DK-s hatalomgyakorlás! Az aljasság magasiskolája! Persze majd jönnek a szektatagok és most éppen Karácsonyt fogják sarazni!
De a DK-sok már csak ilyen aljasok!
Nessy
@Béla333: Az Isten áldjon meg! Szavazz Orbánra, a "folytatjuk" kormányprogramra. Hiszen az LMP 2018-ban is hathatós segítséget nyújtott nekik.
sgl
Karácsony te Vörösről, Fleckről is csúnyán hazudtál, 3 hete?

szóval hiteltelen vagy, mint mzp.
sgl
Dobrevet azért akarják megtartani, hogy ne kelljen kidobni az eddigi választási stop gyurcsányt.
takarékosság és tehetetlenség.
namihami
@Béla333: Ez pontosan olyan hiteles, mintha én egy háttérbeszélgetés keretében mondanám, hogy a világ összes filmszinésznője és szépségkirálynője térdenállva könyörgött a kegyeimért, de én csupán a nejemnek adtam oda magam. Két bukott aspiráns vergődésének vagyunk szem- és fültanúi. Miként az a nézetem is egyre erősödik, hogy ez a M-ZP pusztán egy orbáni ellenzékgyengítő kreáció. Aki, ha maradna az Orbán, simán visszaül közéjük, de már egy magasabb székre. És persze, magasabb fejpénzért.
134.bátor
Hazudik, az alkalmatlanságát próbálja másokra kenni! Milyen baloldali,milyen ellenzèki ez? Törődnèl Budapesttel, te ócska tróger!
Macskaszem
Istenem, de szégyellem, hogy erre a Márki Zay-ra akartam szavazni.
Egyre undorítóbb az ürge, lételeme a rágalmazás egy csomó vesztett pere van, százezrekre büntetik állandóan és nem tud leállni. Ez a pipogya hülye Geri meg beáll mögé, és nem veszi észre, hogy csak létrának kell, az ő hátán akar felkapaszkodni ez a semmirekellő szarházi. Mondjuk Geri már Tarlós kitüntetésével elkapart nálam, de, hogy ennyire idióta, álmomban sem gondoltam.
jesz
Gyurcsány SMS-ben zsarolta? Ilyenfajta hibát már nem követ el, mert ha ez igaz, és Karácsony ezt bemutatja a Hír-tv-ben, akkor Gyurcsánynak(és a DK-nak)reszeltek...

Ha van ilyen, mutassa be, ellenkező esetben ráég, hogy hazudós, hiteltelen, bajkeverő...
sgl
@jesz: már ráégett hogy hazudós!
kereső
Nincs mese, Gergely váltsátok le a dk-t, gyurcsányostul, szavazóstul, mindenestől. És akkor teljesen tiétek a pálya. Nem kell ezen vetyengeni. Mondjátok már ki bátran- álljatok ki , hogy nincs koalició- hanem egy új szövetség lesz. A képviselő jelöltek már megvannak, az előválasztás első fordulójából. Jobbik elintézve, dk elintézve ...jöjjenek az újak, a tiszták, a feddhetetlenek.
Havanagi
Akkor ez most a "Ki tud nagyobbat hazudni?" verseny a két selejt között?
simmering73
Ilyen gyorsan, mint Karácsony még egy politikus sem amortizálta le magát. És nem bírja abbahagyni. Nem elég, hogy a saját nyakára tekerte a selyemzsinórt, nem elég, hogy átvetette a gerendán, most még a széket is kirúgja maga alól.
kereső
Igyál egy uniqumot Gergely, azután mutasd be az sms-t, gondolom megőrizted.
Toller Béla
Geri, ha konkréten tudsz valamit, gyere vele elő. Ez a sunyi utalgatás az utolsó veled kapcsolatos pozitív meggondolásokat is felülírja ! Gondolom, nem csak nálam ! Úgy bújj bele az MZP akármijébe, hogy azért alkalomadtán ki is tudj jönni belőle !
FLETÓ
Csuka parancsára, szívem óhajára...
kereső
@FLETÓ: Ritkán- de most egyet értünk!
evacica
Számomra egy politikai halott lett Karácsony!Ennyire lemenni kutyába, nem gondoltam volna! A tisztesség hol marad?!
csak úgy....
@Horizont: te biztosan tudod,hogy melyik a sötét oldal? miért érzik magukat eggyesek csalhatatlannak ebben a káoszban? orbánt a büdös életben nem tudná dobrev leváltani,nem azért mert nö! ha ö lesz a miniszterelnök jelölt,akkor fideszéknek tavaszig csak gyurcsányozni kell és ismét nyertek!
ezzel tisztában van karácsony is és ezért állt mzp. mögé!
a fletó fóbia okozná dobrev vesztét!
Eladott Ország
Karácsony, már azzal kiírtad magad a közéletből, hogy MZP javára lemondtál, holott ő egy orbánista, trójai faló! Ezzel a lépéseddel tovább romboltad az ellenzéki összefogást. Ha az orbáni maffia fog nyerni, nem kapsz tőlük, dupla jutalmat amit te Tarlósnak adtál, megjegyzem, akkor is nagy balfaszjankó voltál b+! És azon se csodálkozzál, ha az ÁSZ az állampárt csahos kutyája/ökle a "demokrácia nevében" a pártod nyakadba akaszt néhány százmilliós bírságot. Akkor el lehet megint gondolkodni, hogy mekkora ökör voltál. Szégyeld magad!
vitamin51
Karigeri nagyon ostoba vagy, ezzel nem csak a miniszterelnökséget veszítetted el, de a fővárost is elfogod!
Béla333
Amit a DK-s mocskosszájú hazug banda állít, az biztosan igaz, amit meg bárki más, az meg hazugság!
Ilyen egyszerű egy DK-s agya.
Mint a faék!
csak úgy....
@Eladott Ország: 13:34 látod,ezért és hasonlók miatt lesz ismét orbán a fönökötök! mzp. röl bár mit föltételeznék,de azt sosem,hogy orbán embere!
-persze ti tudják és ti isszátok majd a tévedésetek levét...
durbincs
@Eladott Ország: Mert Maga csak tudja ? kik együtt ették a Párizsit , Pirosaranyat, Erős Pistát ? azoktól biz kitelik ennyi ?
Qqberci
Gyurcsány meg akarta zsarolni. Ezek szerint volt mivel?...
KisTehen
DK-sok BUKTA!!!

Mentek a levesbe!!! :DDDD
Eladott Ország
@csak úgy...: ma, 13:53 ♦ Akkor MZP-nek nem lett volna szabad így nyilatkoznia, ahogy ő tette, és egyre durvábban, különösen a nyilvánosság felé! Tudnia kellett az induláskor, hogy ő hatpárti koalíciót képvisel és nem szarunk a közös asztalra! Ha Orbán marad az ország tovább szegényedik, leszakadunk Európától ( már jelenleg is leszakadtunk) és a geci kilép az EU-ból tovább építi a totális diktatúráját! Ezt mérlegelni kellett volna MZP-nek, ha ő egy felelős politikus, de nem tette. Egyedül meg mi a ló[email protected] akar?!
KisTehen
@KisTehen: Mondtam, libsi szokás bort inni és vizet prédikálni. Mi vagyunk a demokrácia letéteményesei, nélkülünk nincs demokrácia ... aztán tessék. :))))
csak úgy....
ez a választási buli kezd kísértetiesen az árpád ház kihalása utáni idökre emlékeztetni! :) akkoriban sem jutottak egymással dülöre a magyarok,hogy ki legyen közülük a csaszi...,inkább egy idegen mellett döntöttek.
KisTehen
"kormánypárti megmondóemberek immár nyíltan arra buzdítják a Fidesz híveit, hogy az előválasztást meghekkelve szavazzanak Dobrev Klárára. Vagyis immár nyíltan elismerték: a Fidesz számára Dobrev lenne az ideális ellenzéki vezér jövő tavasszal, a parlamenti választásokon."

Ez butaság. Dobrev mögé beállna az ellenzék.
KisTehen
@sgl: gülüszemü berágóbogár :)
lampa laz
Most már megnyugodtam, nincs lelkiismeretfurdalásom, h ezt a 'szép', alattomos sunyi, szemüveges gyereket sosem szerettem.
evacica
@Horizont: Tulajdonképpen még jó, hogy idejében kiderült, hogy Karácsony alkalmatlan lett volna miniszterelnöknek!
Gazella
Te csigába mászó arcú valami... te ahhoz is gyenge vagy, hogy a támadásokat kivédd. Ezért van helyetted a takony narancsos hering mayzay..
Pegero
Remélem akik 2019-ben Karácsonyra szavaztak, hogy ő legyen a főpolgármester, most nyugodtan hátradőlnek a fotelban és kortyolgatják a kávéjukat! Nesze neked Budapest!
Nekem elsőre Liza Minnelli ugrott be, de akár lehetne ez a nagy összefogás közös nótája is!
www.youtube.com/watch?v=5QS1l1mSDSo
Pálffy
Nagyot csalódtunk Karácsony Gergelybe. Nem gondoltuk, hogy hazugságra adja a fejét ... Pfúj!
telegdilaci
Bizonyítékot,egyébként ez is csak találgatás ahogy a Fidesz is azt próbálja sulykolni az Emberekbe hogy ha visszajön a Gyurcsány korszak,mi fog történni,ez is csak találgatás,vagy lehet már jósolni vagy jövőbe is látnak? holott nem kell ide Gyurcsány 12-év Fidesz kormányzás után élhetetlen lett az Ország,még Matolcsi szerint is a Románoktól kellene tanulni mivel előttünk járnak! úgyhogy mindenkinek javaslom a saját háza táján való seprést!
KisTehen
@Gazella: Orbán már 2019-ben megmondta, hogy alkalmatlan
Pegero
@evacica: 14:24
2 év elteltével az is bebizonyosodott, hogy Karácsony Gergely főpolgármesternek is alkalmatlan! Nagy melléfogás volt Mekk Mestert megválasztani.
www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/784115.jpg
KisTehen
@Pegero: a budapesti ellenzék tévedhetetlen :)
most meg épp dobrevet akarják miniszterelnöknek :D
Pegero
@Pálffy: 14:53
"Pfúj!" ???
Ezt 2019-ben kellett volna mondani!
Béla333
@Horizont: 12.42
Sötét oldal, tiszta oldal..??!!
Tiszta oldal, aki olyan mint a Fidesz, zsarolja a partnereit.
Sötét oldal meg aki ezt nyilvánosságra hozza?!
El vagy te egy kicsit tévedve!
csak úgy....
a kommenteket olvasgatva,orbán ismét nyerö pozícióban! lassan jobban gyülölitek gergöt és mzp-t,mint öt! :)
éljen az 500 ft/l. gázolaj ár és a napi áremelkedés, a magyar akkor is kitart a maga jelöltjénél! :)
FLETÓ
@Eladott Ország: 2030. április!!! Addig szaros, komcsi nyugger leszel, ha a COVID el nem visz!
Jozefina
Karácsony sunnyog és hazudik is, mind addg, amíg azokat a bizonyo sms-eket nyilvánosságra hozza.
Ugyanúgy MZP is, aki nagyn jól értesült mindenről, de semmi konkrétomot nem tud mondani. Ezek nem politikusnak valók!!
Gauntlet
ez a vég. ez is elkezdett gyurcsányozni.
nezelodo
Háááát, alakul az ellenzéki összefogás. Gergő csináltál néhány szamárságot, MZP zsákjából meg kibújt a keresztény-konzervatív szög, amit az elmúlt évtizedben már jól megismerhettünk Orbán jóvoltából.
KisTehen
Én hiszek Karácsonynak. Miért választanának mg egy hazudozót Budapest főpolgármesterének.
Béla333
Ez nyilván csak az egyik Gyurcsányék aljas módszerei közül:
2020. február. 27. 14:09
"Két tűz közé került Karácsony Gergely főpolgármester: nemcsak a kormány, hanem városházi forrásaink szerint koalíciós partnere, a DK is megzsarolta a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetése miatt."
hvg.hu/itthon/20200227_Karacsony_Gergely_Gulyas_Gergely_zsarolas_szinhaz_ban_benko_dk

Majd mindjárt jönnek a DK-s fanatikusok, hogy a HVG is hazudik...
Manhattan
@Béla333: Hol, mikor hozta Gergő nyilvánosságra az SMS-t? Hiába kértem erre többször is az oldalán, mindíg törölve lett!
KisTehen
@Manhattan: akkor te még jól is jártál, engem Dobrev ki is tiltott
KisTehen
@KisTehen: Dobrev Szólásstabadság Klárika
CsipkeRózsa
Azt hittem béke lesz, és itt van a háború. Egy ideig nem olvasom a híreket.
Béla333
Ez már csak így megy DK-s berkekben:

"Több városházi forrásunk is megerősítette, a DK a saját jelöltje megválasztásához kötötte a költségvetés megszavazását. Erről írt egyébként az Index és a Népszava is."
hvg.hu/itthon/20200227_Karacsony_Gergely_Gulyas_Gergely_zsarolas_szinhaz_ban_benko_dk

De DK-sok hazudjátok ezt is le, nyilván ezt is MÁrki-Zay találta ki!!!
telegdilaci
@Gauntlet: Már a Miniszterelnök jelölti TV-vitában elkezdték,Márky és Fekete Győr is mintha Dobrev Klára felelős lenne a Gyurcsány tetteiért,na akkor ez nálam igen gyomorforgató volt,senki nem tartott egyiknek a fejéhez sem pisztolyt,hogy fogjanak össze,ha szerintük,Dobrev vállalhatatlan Gyurcsány miatt el sem kellett volna kezdeni,az egész összefogást,csak a hatalom a pozíció az nagy úr!
sgl
thumb_up1 replyVálaszerroraccess_timema, 13:33
sgl
különböző fórumokon elmondott állításaira. A DK szerint az összefoglaló azt mutatja, hogy „Márki-Zaynak minden napra jut egy hazug mondata, pedig hazugsággal nem lehet kormányt váltani, és nem is fogjuk eltűrni a valótlan állításokat”.

Ime a DK közleménye:

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy minden egyes kutatás azt mutatja: Dobrev Klárával nem lehet nyerni. Ezzel szemben a valóság az, hogy a friss Závecz-kutatás szerint Dobrev Klárának nagyobb esélye van legyőzni Orbán Viktort, mint Márki-Zay Péternek.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy a DK zsarolással kényszeríti az ellenzéki politikusokat Dobrev Klára támogatására. Ezzel szemben a valóság, hogy Márki-Zay Péter egyetlen példát sem tud erre mondani, Trump módra csak a hazugsága is változik, azaz először kettő ilyen esetről beszélt, aztán már négyről, de egyet sem nevezett meg.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy már DK-s alapszervezet is támogatja őt. Ezzel szemben a valóság, hogy nincs ilyen szervezet, Márki-Zay Péter sem tudott ilyet mondani, sőt az ATV-ben bele is keveredett a saját hazugságába.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy ő nem hazaárulózott. Ezzel szemben a valóság az, hogy azt mondta, azok, akik először Karácsony Gergelyt, majd most Dobrev Klárát támogatják, azok “elárulják a hazát”. Ami ugye pontosan ugyanaz. Senki nem veheti komolyan, hogy aki elárulja a hazát, az nem hazaárulót jelent.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy a Fidesz Dobrev Klárára való szavazásra mozgósít. Ezzel szemben a valóság, hogy egyetlen ilyen példát sem tudott mondani Márki-Zay Péter, egyetlen ilyen ügy nem merült fel az elmúlt hetekben.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc vétózta meg, hogy részt vehessen Márki-Zay Péter az ellenzéki hatpárti szövetségben. Ezzel szemben a valóság az, hogy Gyurcsány Ferenc nyilvánosan, jegyzőkönyvvel bizonyította, hogy ebből egy szó sem igaz.
sgl
Karácsony nem mutatja az sms-eket, nincs itt az ideje.
ja.
szóval nincs sms.
KisTehen
@sgl: tudod, az Ördög Ügyvédje, az is csak szexvideókkal tudott házalni Orbánékkal szemben :)
Katalina62
@Béla333: bocs de még nem hozta nyilvánosságra, csak beszél róla! Mondani sok mindent lehet! Gyurcsány sem szent ez tény, de nem is hülye! Legalábbis annyira nem, hogy smsben zsaroljon! Pláne most!
Béla333
2020. február. 27. 14:09
"Két tűz közé került Karácsony Gergely főpolgármester: nemcsak a kormány, hanem városházi forrásaink szerint koalíciós partnere, a DK is megzsarolta a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetése miatt."
"öbb városházi forrásunk is megerősítette, a DK a saját jelöltje megválasztásához kötötte a költségvetés megszavazását. Erről írt egyébként az Index és a Népszava is."
hvg.hu/itthon/20200227_Karacsony_Gergely_Gulyas_Gergely_zsarolas_szinhaz_ban_benko_dk

Hazudjatok csak, gyerünk DK-sok! Mondjátok azt, hogy a HVG is aljas módon rágalmaz!
sgl
@Katalina62: ki az a barom, aki sms-ben zsarol?
sőt!
ki smsesezik még, ??
KisTehen
@KisTehen: akkor még nem tudták, hogy szövetséget fognak kötni, ami teljes mértékben megváltoztatja az életüket :D
Manhattan
Most hallottam a Klubrádióban, hogy Karácsony bejelentette: nem adja ki az sms-eket és kiszáll ebből is. Nálam lenullázta magát. Pedig mennyit kampányoltam annakidején mellette... Rágalmazni, aztán lelépni?
csak úgy....
@Eladott Ország: 14:11 a választó polgároknak kéne tudni,hogy mit szeretnének ! még 4 évet orbánból vagy egy kétes befutó dobrevet!
nektek gyurcsány fog elszarni minden lehetöséget,hogy megszabaduljatok orbántól! egyszer félre kéne tenni végre a párthovatartozásotokat !
mit csináltok akkor ha jövöre ismét orbán gyöz és betiltják a több párt rendszert? talán ezt érzi mzp. és karácsony és még páran...,akik a kinai kommunista pártal haverkodnak azoktól minden kitelik...
szabaduljatok meg végre a gonosztól! -az után lesz 4 év gondolkodi,hogy ki alkalmas ki nem a miniszterelnöki posztra!
Manhattan
@Béla333: Te belebolondultál az állandó DK-sodásba! Akkora vehemenciával gyűlölködsz, hogy a vérnyomásod az egekben lehet. Szőrnyű ember lehetsz! Sajnálom a családodat...
KisTehen
A képviselő azt írja friss posztjában a Facebookon, hogy ún. rabszolgatörvény születésekor a Szolidaritás egy tüntetés szervezésébe fogott, ami a DK elnökének nem volt ínyére. Az ezzel kapcsolatos viták során hangzottak el Székely Sándort személyesen is fenyegető mondatok, amelyre válaszul a Szolidaritás kilépett a DK-val való szövetségből, majd később számos tagja révén alapítója lett az új, baloldali pártnak, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalomnak.
sgl
@Manhattan: írtam nemrég, aszondi nincs itt az ideje.

szóval nincs sms, hazudott, rövid idő alatt sokadszor.

igaz a vilâgcsúcsot a sperma tartja 5 perc alatt 7* hazudott.
Katalina62
@csak úgy...: nem Orbán embere szerintem se! Mert bármiáron a helyébe akar lépni! A modszerei viszot hasonlóak, viszont miniszter elnökünk ebben gyakorlotabb! Gyurcsány se egy szent, néha talán ripacskodik, de hogy pont most, és egyáltalán smsben zsaroljon...! Hát ennyire biztos nem hülye! Karácsony sajnos nem először futamodik meg! Kár érte!
rokker33
Megy már a belharc és meglátni azért hogy gyurcsótány a főnök!!!Húúúú és ezekre tegyek x et hát a kurva anyjukat basszák szájba ,inkább Orbán Viktorra szavazok mint ezekre az árulokra és még a zsákos krumplira se tartok igény azt meghagyon a csakúgy meg az akién embereknek :) :)
csak úgy....
@Katalina62: a politikai módszerekröl és lehetöségekröl mi ,halandók édes keveset tudunk! akiben nincs némi eröszak az nem megy politikusnak,föleg ha egy nálánál eröszakosabb valakit szeretne megdönteni!
gyurcsány egy lefutott ember a poitikában, nejét és pártját rajta keresztül ítéli meg a közvélemény és ezért mondom,hogy orbán ellen klárának semmi sansza! felölem kísérletezhettek...
egy politikustól mint karácsony,inkább tiszteletre méltó,hogy belátta a lehetöségeit és más kezébe adta át a staféta botot míg nem késö!
mire menne magyarország egy dobrev klárával mint miniszterelnöl ha a fidesz, napi szinten tudna az élete párján keresztül ellene szitani?
csak úgy....
@rokker33: szarúl mehet az a vendéglö ha te egész nap itt lébecolhatsz! :)
nem csodálkoznák ha kibaßnák a politizáló szakácsot a forgalom érdekében...
durbincs
@csak húgy...: maga + arrafele is vizel ?
Katalina62
@csak úgy...: az meg a választok hibája hogy ha Dovrev tegyük fel megnyerné az előválasztást, akkor őt még mindig a férje miatt lehet elmeszelni, még az elmúlt tíz évben történtek után is! Akkor Magyarország népének Orbán Viktor kell, ezt mondjuk ki! Akkor viszont se Marky Zay Péter, se Dovrev Klára, sem senki más nem fogja tudni őt leváltani!
kereső
„Ez volt reggel. Délután Karácsony már a Klubrádióban ilyeneket mondott:

»Talán nem most kell ezekről beszélgetnünk« – Hát akkor mikor, Gergő? Te állítottad azt, hogy van ilyen sms!

»Én a magam részéről kiszállnék ebből a konfliktusból« – De hát Gergő, az Isten szerelmére, te kezdted el ezt a konfliktust ma reggel!

»Lépjünk túl ezen én azt kérem« – Te léptél bele ebbe, Gergő, magadtól, vagy Márki-Zay kérésére.

»Én most tompítanám ennek a élét« – Tompítani a kés élét, amit magad hajítottál el, Gergő? Ez komoly?

Szerintem sokkal egyszerűbb lenne kínos magyarázkodás helyett elmondani a szimpla igazat. Hogy nincsenek zsaroló sms-ek, soha nem is voltak.

És megértetni Márki-Zay Péterrel is, hogy valakit bűncselekménnyel hamisan vádolni (a zsarolás ugyanis Karácsony nyilatkozatával ellentétben nem a politikai hétköznapok velejárója, hanem súlyos bűncselekmény), az nem vicc. Hanem maga is bűncselekmény.”
Béla333
"Két tűz közé került Karácsony Gergely főpolgármester: nemcsak a kormány, hanem városházi forrásaink szerint koalíciós partnere, a DK is megzsarolta a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetése miatt."
"öbb városházi forrásunk is megerősítette, a DK a saját jelöltje megválasztásához kötötte a költségvetés megszavazását. Erről írt egyébként az Index és a Népszava is."
hvg.hu/itthon/20200227_Karacsony_Gergely_Gulyas_Gergely_zsarolas_szinhaz_ban_benko_dk

A DK aljas, mondhatnám Fideszes módszereket alkalmaz.
Nyírfa
@Qqberci: 13.58

Ez egy nagyon jó kérdés!
division
@csak úgy...: Most megint azt gondolom inkább legyen akár 1000 ft is a benzin literje mint ezek közül legyen bárki is a miniszterelnök:-)
terlasz
Gyurcsány nyilvánosan felhatalmazást adott Karácsonynak, hogy bemutassa a zsaroló SMS-eit. Mivel zsarolhatják a főpm-ert, hogy ilyen gerinctelen játékot vállal azok ellen, akik őt magas pozícióba juttatták.
szaboria1
Dobrev is azt kérte Márkitól reggel azzal kezdje a napot tegyen feljelentést a zsarolás miatt. Márki szépen elsiklott felette.
szaboria1
Karácsony mára el vesztette az önkontrolját Márki csúnyán átverte.
koszpeko
@Béla333: de érdekes.
Ez a Szabadtér Színház ''nonprofit'' kft.
Csupa Márky Zay reklámmal van tele,
A HVG az ő cikkük alapján írt.
www.ceginformacio.hu/cr9317312991
De még mindig nem láttam, hogy mivel zsarolták vagy kicsoda Karácsonyt.
Szerinted itt ki kíváncsi a degenerált fóbiádra?
Fórdulj vele orvoshoz.
Szerintem itt senki sem pszichológus, hogy téged ajnározzunk.
De akkor már vidd magaddal az agymosott narancshuszároknak is.
Van hülyéből elég nem kell még egy.
De hát ezzel a mondattal elkéstem.
Béla333
@koszpeko: 05.39
Ha képtelen vagy egy leírt cikket értelmezni, akkor nem nekem kellene kezelésre járni, hanem neked.
Volt a Republiknak egy száma, a Repül a bálna, amiben a refrén teljesen rád illik:
"Aki hülye, az is marad"
ómió
Miért? Nem ez a megszokott efftársilag?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.