Ahogy arról korábban beszámoltunk, Gyurcsány Ferenc sem hagyta szó nélkül Márki-Zay azon kijelentését, miszerint Gyurcsány vétózta meg, hogy ott legyen a hatpárti egyeztetéseken. Most a DK is visszavágott.

A DK keményen nekiment Márki-Zaynak – hazugsággal vádolják
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Demokratikus Koalíció közösségi oldalukon tette közzé véleményüket, amely szerint 

Márki-Zay Péternek minden napra jut egy hazug mondata

- írják.

A DK kiemelte azt is, hogy nem fogják eltűrni a valótlan állításokat.

Összegyűjtötték Márki-Zay Péter azon állításait, amelyeket ők "hazugságnak" ítéltek és ezzel szembehelyezték a "valóságot".

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy minden egyes kutatás azt mutatja: Dobrev Klárával nem lehet nyerni. Ezzel szemben a valóság az, hogy a friss Závecz-kutatás szerint Dobrev Klárának nagyobb esélye van legyőzni Orbán Viktort, mint Márki-Zay Péternek.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy a DK zsarolással kényszeríti az ellenzéki politikusokat Dobrev Klára támogatására. Ezzel szemben a valóság, hogy Márki-Zay Péter egyetlen példát sem tud erre mondani, Trump módra csak a hazugsága is változik, azaz először kettő ilyen esetről beszélt, aztán már négyről, de egyet sem nevezett meg.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy már DK-s alapszervezet is támogatja őt. Ezzel szemben a valóság, hogy nincs ilyen szervezet, Márki-Zay Péter sem tudott ilyet mondani, sőt az ATV-ben bele is keveredett a saját hazugságába.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy ő nem hazaárulózott. Ezzel szemben a valóság az, hogy azt mondta, azok, akik először Karácsony Gergelyt, majd most Dobrev Klárát támogatják, azok “elárulják a hazát”. Ami ugye pontosan ugyanaz. Senki nem veheti komolyan, hogy aki elárulja a hazát, az nem hazaárulót jelent.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy a Fidesz Dobrev Klárára való szavazásra mozgósít. Ezzel szemben a valóság, hogy egyetlen ilyen példát sem tudott mondani Márki-Zay Péter, egyetlen ilyen ügy nem merült fel az elmúlt hetekben.

Márki-Zay Péter azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc vétózta meg, hogy részt vehessen Márki-Zay Péter az ellenzéki hatpárti szövetségben. Ezzel szemben a valóság az, hogy Gyurcsány Ferenc nyilvánosan, jegyzőkönyvvel bizonyította, hogy ebből egy szó sem igaz.

Forrás: 24.hu, Facebook
Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Sok lesz már a színjáték! Unalmas...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
"Egy fideszes politikust próbált lejáratni, jogerősen elítélték Márki-Zay Pétert

Jogerős ítéletében 200 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert, a bíróság nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek.

Rágalmazás miatt jogerősen elítélték Márki-Zay Pétert

Jogerősen 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta csütörtökön a Szegedi Törvényszék Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) hódmezővásárhelyi polgármestert, aki a becsület csorbítására alkalmas tényt állított a megyei kormánymegbízottról és a járási hivatal vezetőjéről.

A bíróság nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek a politikust.

Korábban a törvényszék jogerősen egy hódmezővásárhelyi iskolaigazgató által indított büntető ügyben mondta ki jogerősen bűnösnek a polgármestert rágalmazás vétségében, és egy évre próbára bocsátotta. Mivel a bíróság próbaidő hatálya alatt marasztalta el újra a vádlottat, a törvényszék megszüntette a próbára bocsátást, és halmazati büntetést szabott ki vele szemben.

Elítélték a bírókat fenyegető Márki-Zayt

Hiába fenyegette meg a bírókat és név szerint Lakatos Pétert is Márki-Zay Péter, a polgármestert tegnap újra elítélték, mert nem mondott igazat.

A Szegedi Törvényszéken La­katos Péter bíró döntött tegnap arról, hogy Márki-Zay Péter ismét valótlant állított, és megsértette a felperesek jó hírnevét, ezért 15 napon belül 400-400 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie nekik, illetve a perköltséget is neki kell állnia.

Ez az ember úgy jár a bíróságra, mint más a pottyantósra."
Béla333
És a DK-s szektavezérek azt hazudták, hogy ők soha nem zsaroltak egy polgármestert sem:

2020. február. 27. 14:09
"Két tűz közé került Karácsony Gergely főpolgármester: nemcsak a kormány, hanem városházi forrásaink szerint koalíciós partnere, a DK is megzsarolta a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetése miatt."
"Több városházi forrásunk is megerősítette, a DK a saját jelöltje megválasztásához kötötte a költségvetés megszavazását. Erről írt egyébként az Index és a Népszava is."
hvg.hu/itthon/20200227_Karacsony_Gergely_Gulyas_Gergely_zsarolas_szinhaz_ban_benko_dk

Aljas hazug DK-s szekta!
ESCOBAR
Sok lesz már a színjáték! Unalmas...
dr. prédikátor
@Eladott Ország: megelőztél ,mert szerintem is MUSSOLINIRE hajaz ahogy az öntelt pofáját látom!!!de még az arcvonásai is olyanok mint a DUCEé!!!
rokker33
Azonnal vonuljon vissza ez a bélféreg és adja át a helyét Jakab Péternek!! Mocskos mzp Mocskos karigeri tünjetek el örökre az ingyen cirkuszt már megcsináltátok a kormány váltásra 0% az esély ezt jól elkúrtátok büdös patkányok!!!
csak úgy....
@Eladott Ország: érdekes,hogy az utóbbi pár évben nekem nem úgy tüntél mint egy orbánhoz ragaszkodó valaki! :)
@dr. prédikátor: téged jövö ilyenkor a shikari fog idegelni,hogy már megint neki volt igaza. :)
@rokker33: te nem csak buta de borzalmasan bunkó is,cca. 58 éves korodra obdachlos leszel! :)
Béla333
És a DK-s szektavezérek azt hazudták, hogy ők soha nem zsaroltak egy polgármestert sem:

2020. február. 27. 14:09
"Két tűz közé került Karácsony Gergely főpolgármester: nemcsak a kormány, hanem városházi forrásaink szerint koalíciós partnere, a DK is megzsarolta a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetése miatt."
"Több városházi forrásunk is megerősítette, a DK a saját jelöltje megválasztásához kötötte a költségvetés megszavazását. Erről írt egyébként az Index és a Népszava is."
hvg.hu/itthon/20200227_Karacsony_Gergely_Gulyas_Gergely_zsarolas_szinhaz_ban_benko_dk

Aljas hazug DK-s szekta!
verőce21
MZP-t kiröhögik a stúdióvitában...

Aki "rendkívül hálás" ...DK minden megjegyzésére... röhej...
kissé felnőttem
na akkor lehet osztani is szorozni is a hazugság halmazokat ki mit mondott? mit nem mondott?,politika a NEVE ami mindig beleszart a gazdasági életbe,
rokker33
@csak húgy...: most mibajod faszfej? Nem Orbánnak szurkolok már ez is baj? Te tényleg olyan hülye vagy mint egy darab kő igaza van @Shikari nak ostoba jószág vagy !!!
ómió
Na, de, efftársak! Muszáj minden "belső titkot" kifecsegni?
verőce21
Kétségtelen, volt egy felhajtóereje az ellenzéki előválasztásnak, azonban úgy látják az érdekeltek, ez nem növelte a szavazási hajlandóságot a baloldalon... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.