A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese, Vadai Ágnes nyílt levelet írt közösségi oldalán Márki-Zay Péternek.

Nyílt levél Márki-Zay Péternek: "Kifordultál magadból" – Vadai üzent
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Gyurcsány Ferenc és a DK is keményen beleállt a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjébe, hazugsággal vádolják. 

Vadai úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy összeszorított szájjal hallgatta az elmúlt napokban tett nyilatkozatait. Azt is kiemeli, hogy eddig csendben volt, mert azt hitte, hogy "csak egy rossz 24 órája volt" Márki-Zaynak. Azonban "világossá vált" Vadai számára, hogy "nem ez a helyzet".

Te folyton azt mondod, hogy a riválisaink számára Dobrev Klára a főnyeremény. Elnézve azt, amit az elmúlt napokban tettél, láthatóan te vagy nekik a főnyeremény.

Hozzátette:

Bántasz ellenzéki szavazót, azt mondod, hogy árulják a hazát, közben rombolod a szövetséget. Olyanokat állítasz, ami nincs vagy nem igaz. Kifordultál magadból. És nem tudom, hogy miért.

Vadai úgy gondolja egy politikus sorsa sem lehet fontosabb a haza sorsánál. Szerinte 12 év után először van remény, hogy "közösen új hazát építsünk".  Arra kérte Márki-Zayt, hogy ne vegye el a reményt a változást akaró magyaroktól.

Felhívja Márki-Zay figyelmét arra is, hogy "még nincs késő, hogy visszatérjen arra az útra, amely elvezeti őket a közös sikerhez".

Ha folytatod, lehet, hogy nyersz egy pillanatot, de elveszíted közös győzelmünk lehetőségét. És lehet, hogy a sors ezt megbocsátja neked, de mi, ellenzéki szavazók nem fogjuk.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@rokker33: az orbánra szavazóknál nincs buta balfaszabb,hiszen ö baxta el a magyaroknak az utóbbi 11 évet és nem az ellenzék!
te rántás csinálás közben sem használod a bucid?
ESCOBAR
Ágica! Milliók állnak / ülnek mögötted!!!
ómió
Így szól egy naprakész böszmei hűségeskű?
Havanagi
@rokker33: A baj ott kezdődött,hogy MZ felkéreszkedett a szekérre és felengedték.Ezt nem kellett volna. Ez a "fogadd be a tótot, kivér a házból" esete.
Béla333
Kiderült időközben, hogy a DK nemcsak Karácsonyt zsarolta meg, hanem még sok más politikust is, hogy "támogassák" Dobrevet.
Kiderült, hogy Dobrev nem volt hajlandó aláírni a normális választási kampány érdekében, egy közös, békítő nyilatkozatot, inkább a mocskolódást választották.
Kiderült, hogy a Fidesz is nyomja Dobrevet, mert nekik ő jobban tetszene, kevésbé tartanak tőle.
Kiderült, hogy a DK-sok hazudnak, mint az állat. Reggel, este és még délben is!
Remélem elbukik Dobrev!
Emmersson71
"Elnézve azt, amit az elmúlt napokban tettél, láthatóan te vagy nekik a főnyeremény."

Főnyeremény?
Mondjuk, szívesen megütném ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.