A képviselő azt írja friss posztjában a Facebookon, hogy ún. rabszolgatörvény születésekor a Szolidaritás egy tüntetés szervezésébe fogott, ami a DK elnökének nem volt ínyére. Az ezzel kapcsolatos viták során hangzottak el Székely Sándort személyesen is fenyegető mondatok, amelyre válaszul a Szolidaritás kilépett a DK-val való szövetségből, majd később számos tagja révén alapítója lett az új, baloldali pártnak, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalomnak. Székely Sándor, az ISZOMM alapítója, független országgyűlési képviselő 2018-ban a DK-MSZM szövetségi listán jutott országgyűlési mandátumhoz, amelynek elvileg nem volt kihatása a két szervezet önálló mozgására.

Forrás: szocikk.hu
Feltöltő: aszocikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Dobrev ártatlan arccal at ATV-n bejelentette, olyan nem létezik, hogy a DK polgármestereket zsarolna!

Akkor ez mi?:

2020. február. 27. 14:09
"Két tűz közé került Karácsony Gergely főpolgármester: nemcsak a kormány, hanem városházi forrásaink szerint koalíciós partnere, a DK is megzsarolta a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetése miatt."
"Több városházi forrásunk is megerősítette, a DK a saját jelöltje megválasztásához kötötte a költségvetés megszavazását. Erről írt egyébként az Index és a Népszava is."
hvg.hu/itthon/20200227_Karacsony_Gergely_Gulyas_Gergely_zsarolas_szinhaz_ban_benko_dk

A DK és Dobrev úgy hazudik, hogy a szeme sem rebben! És amit ők tesznek, azt próbálják rákenni a másikra!
Tisztára olyanok, mint a Fideszesek!
Béla333
A DK-nak lehet!
Ezt is, mert a fanatikusok ezt szeretik!
Ha hazudnak nekik...
Béla333
"A DK kedden nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amellyel a párt azt akarja bizonyítani, hogy a momentumos gödi polgármester, Balogh Csaba fideszes politikusra akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit. A Momentum viszont azt állítja, hogy a felvételt manipulálták. Rónai Sándor közölte, nem a DK készítette a hangfelvételt, hozzájuk egy rövidebb változat jutott el, Balogh Csaba pedig kijelentette, nem akart fideszes alpolgármestert. Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője is hozzászólt a vitához, szerinte ez méltatlan a DK politikájához és ahhoz is, amit az ellenzéktől várnak a választópolgárok."
www.klubradio.hu/adasok/hangfelvetel-csataban-a-dk-es-a-momentum-godon-113508

A DK lételeme az aljasság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.