Semmi nem drága a regnáló kormánypártnak, szerdán újabb 500. 000 milliót kóstáló bevételéről mondott le “a zemberek” javára. A forrást ez esetben sem jelölték meg, amit, ha hitelből terveznek kivitelezni, akkor azt még az unokáink is fizetni fogják. Mert ne feledje senki, nincs ingyen pénz! Úgy tűnik biztosra akar menni a kormány a választások előtt...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@kissé felnőttem: Még ha legalább értelmes dolgokra költenék a hitelek nagyobb részért! Sport, egyházak, nálunk jobban álló határon túliak etc.Na, ebből nem lesz gazdasági fejlődés! Pláne nem hozzáadott értékkel bíró beruházások.
kissé felnőttem
@Nessy: értelmesre én is tennék javaslatot 17 millió KÁ - tyú van a magyar utakon de a kormányhivatalét is mi fizetjük ráadásként LEnyulták a súlyadót igy a nav herdálja azt is, nem a közut építők basszus!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.