Ahogy arról korábban beszámoltunk Hadházy Ákos a honvédségi luxusjet augusztus végi római útjáról és a közbeiktatott horvátországi megállásokról akart információt megtudni, de ismételten megtagadták tőle ezt, holott országgyűlési képviselőként erre joga lenne.

Orbán fia katonai gépet vezetett? – Hadházy már nem tud másra gondolni
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A független országgyűlési képviselő ismét a Honvédelmi Minisztériumban járt, hogy be tudjon tekinteni a Honvédséghez tartozó luxusrepülőgép római útjának irataiba, amely oda- és visszafele is megállt Horvátországban.

ismét csak két cinikus tisztviselő jött le hozzám, akik közölték, hogy akkor sem mutatják meg a papírokat. Ekkor kapcsoltam be a kamerát.

A képviselő szerint – írja bejegyzésében – nagyon rosszfelé mutat az, a civil ellenőrzés megszűnésére, hogy a Honvédség megtagadja egy parlamenti képviselőtől az információt. Úgy vélekedett, ez is egy lépés a diktatúra felé vezető úton.

Hozzátette, elég nagy ügy, ha egy miniszterelnök a honvédségi repülőn "ugrik át" a családjával egy kis római vakációra, de az ezt övező hallgatás is eléggé sokatmondó.

Hadházy közösségi oldalán most a következőt írta:

Már csak arra tudok gondolni, hogy a miniszterelnök fia vezette a repülőt, amivel papa, mama és a gyerekek (csupa szív, szeretet) átruccantak a horvát nyaralásból Rómába.

Majd felteszi a kérdést, hogy különben miért titkolná a honvédség ennyire kínosan a nyilvánvalót?

Mindenesetre amit most a honvédelmi minisztérium csinált, az egy nagyon rossz precedens. Demokráciában az országgyűlés ellenőrzi a hadsereget. Amit a HM megenged magának, az egy újabb jele annak, hogy ez nagyon nem demokrácia.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
A rendszerváltás után polgári peres eljárásban kell azt a honvédelmi minisztert becsukatni,vagy három évre ! Bírói ítélettel,naná ...
ómió
Ha nem tud másra gondolni, olyankor szokta ráhazudni?
Nyírfa
Eu-ból ki, katonai diktatúra - ez várna ránk, ha...de ezt a ha-t nem kívánom egyetlen magyarnak sem.
fűre lépni szabad
Orbán fia megszédített egy csomó fiatalt - mondhatni bepalizta őket -, és miért?
Azóta kiderült, hogy az "egyházon" belül szerzett magának férfi partnereket (igen, Orbán egyetlen fia egy büdös kis köcsög, és az "egyházát", mások hitét buzi férfiak megtalálására használta... a Felház valójában egy buzi társkereső klub volt), a sok fiatal meg azt hitte, hogy megtalálta Jézust...
Anyám borogass!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.