Már a szavazatát is leadta a szocialista politikus, meg is indokolta, hogy miért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ildiko, ha csak egy hajszallal latsz tobbet mzp-nel, de amugy mindenben Klara a jobb, akkor konhyorgom, MIERT szavaztal mzp-re?
Nagyon nagy csalodas vagy most nekem... Egy hazudozo, akarnok, mindenben orbanra hajazo ex-fideszest akarsz az emberek nyakaba varrni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ildiko, ha csak egy hajszallal latsz tobbet mzp-nel, de amugy mindenben Klara a jobb, akkor konhyorgom, MIERT szavaztal mzp-re?
Nagyon nagy csalodas vagy most nekem... Egy hazudozo, akarnok, mindenben orbanra hajazo ex-fideszest akarsz az emberek nyakaba varrni?
Gazella
Itt valaki nagyon manipulálja a pártok nélkúli öreg politikusokat a cikkekben...
Hazugság az egész.
Peller Anikó
@karma1: Van az a pénz. Nem az az elsődleges baj, hogy egy hazudozo, akarnok, mindenben orbanra hajazo ex-fideszest támogat, hanem, hogy a fidesz tolja a Maki kampányát. Előválasztási kampányát.

Az egyetlen cél a veszedelmes Dobrev kigolyózása a fidesz szavazók segítségével. Meg az ilyen idióta elaggott nyomorultak segítségével, mint az ildikó drága vagy a bella például.

Jövőre a maki már nem kap fidesz segítséget, viszont kaphat egy zsíros állást amiből el tudja tartani népes családát.

Semmi esélye leváltani orbánt, de szemmel láthatóan nem is akarja. Hiszi ezt valaki, hogy a fidesz droidok jövőre is a makira voksolnak?
karma1
@Peller Anikó: Valoban nem hiszem, hogy jovore akar csak emlekeznenek is ra! Mindenesetre Ildikotol ez egy teljesen ovon aluli volt - miutan mar az mszp elnoke is gyorsan kiallt mzp mogul, es Klarara szavazott.
Most meg van 3 nap a szavazasra, azon meg mozgositjak a boldog meg a boldogtalant mzp-re szavazni, de lehet, hogy nagyon torokot fognak vele fogni - viszont rohadtul nem sajnalom erte !
4 % vezetest nagyon konnyu sajnos behozni,.
kereső
propeller.hu/itthon/3722062-mszp-tarselnoke-marki-zay-peterre-szavazott

Szeretnének tagjai lenni a "tiszták" koaliciójának- nagyon remélem, hogy még 2022 előtt kiderül erről az új "szövetségről" minden- mielőtt az urnákhoz járulunk.
kereső
"Az MSZP társelnöke azt is írta: az elmúlt napokban – külön utakon, de – mindkét miniszterelnök-jelölt azt kérte tőle és a Magyar Szocialista Párttól, hogy egyértelműen foglaljanak állást a jelöltek támogatásáról.

Én ezt most megtettem, és rendkívüli Országos Elnökségi ülést hívtam össze annak érdekében, hogy a Márki-Zay Péter támogatásáról szóló állásfoglalást az MSZP Országos Elnöksége is erősítse meg"
Gyurka80
@karma1: Ezt a katyvaszt! A főcenzor nem a szoci utódra szavaz, nem semmi!
karma1
@kereső: Ehhez kepest Toth Bertalan mar masnap kiallt Dobrev mellett, mikor kiderult, hogy csak ket indulo lesz. Az Ildiko nem figyel oda, hogy mi a part direktiva?
Peller Anikó
@karma1: Már többször telefonáltak, hogy szavazzak a kakira, pardon makira. Makira kakira.

Ezért erősen gondolkodom, hogy visszavonom a leadott szavazatomat és szavazok akakira makira. Hamár ennyire akarjáka kakira makirát. Hümm, de mégse.
kereső
Mostmár csak a jobbik "állásfoglalása" hiányzik. Az mszp a forduló elején úgy nyilatkozott(Kunhalmi), hogy egyik jelölt mellett sem foglal állást.- Most elkötelezték magukat MZP mellett.
A jobbik részéről Jakab Péter is "semlegesen" nyilatkozott/foglalt állást, eddig.
Peller Anikó
@kereső: Ez komoly? Ez a nyanya 75 éves. Igen ez komoly aggodalomra ad okot.
kereső
@karma1: Ott van fehéren-feketén: az mszp MZP támogatja, beraktam Tóth nyilatkozatát.
kereső
@Peller Anikó: Ott van az mszp társelnökének a nyilatkozata is. Az országos Elnökség kiadja az állásfoglalását: az mszp hivatalosan is MZP-t támogatja. És ők nem 75 évesek.
Peller Anikó
@kereső: Én nagyon nehezményezem Jakab úr eltartott kisujját, libát libára halmoz az ellenzéki koalalícó.
kereső
@Peller Anikó: Várd ki a végét- ha része akar lenni a "tiszták szövetségének", akkor neki /nekik is állást kell foglalniuk, hogy széna, vagy szalma
Először az mszp is eltartotta a kisújját- most meg!
kereső
@Peller Anikó: És nagyon valószinűnek tartom, hogy az előválasztáson MZP vezet. A szavazás nem titkos, és az első fordulóban is félidőtájt már rebesgették, hogy "Dobrev K. nagyot megy".
karma1
@kereső: Nyertel, update-eltem magamat! De mindenki mas meg igen! Dobrevre!
fűre lépni szabad
Az MSZP egy bukott párt, ami többek közt Lendvai Ildikónak is "köszönhető".

Gyurcsány igazságbeszéde, a vele együttműködni nem akaró MSZP-s kormánytagoknak szóltak főleg, de az összes MSZP-s potentátnak is szólt. (az MSZP-s megyei kiskirályokra emlékszik még valaki?)
Nem Gyurcsány hazudott (azóta már tudjuk, hogy amiben Gyurcsány "hazudott", abban sok kormány, köztük a Fidesz is hazudni szokott), hanem az MSZP.
Gyurcsány meg csak abból tudott főzni, ami van.
Természetesen egy MSZP-s (hívjuk most Szili Katalinnak) vált árulóvá és adta át az anyagot a Fidesznek.

Magyarországon utcáravonulós ünnep lesz sok lufival, ha végre-valahára megszűnik az MSZP, vagy legalábbis lesüllyed a Thürmer Gyula által fémjelzett fake Munkáspárt szintjére.
(remélem most igazam van :)
kereső
@karma1: Nincs "mindenki más". PM- karácsony, Szabó Timea -MZP,
LMP- Keresztes Lóránd-MZP-nek kampányol
MSZP- hivatalosan is MZP
Jobbik- hivatalosan semleges, de nem hivatalosan szerintem MZP.
Momentum=MMM( a mozgalom pártalakulata)
Ők lesznek az, újak és a tiszták, meg a kisgazdák, a szocdemek(gondolom újra szinre lép Petrasovits Anna), az Új Világ- Pálinkásékkal. Hiányolom a professzorok baráti körét- de ami késik, nem múlik.

És van a dk. - a "nem tiszták" .
kereső
@karma1: dk- váltó szövetség, és stop gyurcsány!- az eredeti ellenzéki koalició felülirása.
Havanagi
@karma1: tovább amortizálja magát az MSZP.
Nyírfa
Mindig örömmel olvastam a szösszeneteit. Ragyogó stílus, finom irónia, tisztánlátás jellemezte a cikkeit.
Most szívesen megkérdezném tőle, hogy az a hajszál nem a becsület és a vélt pragmatizmus határvonalát jelölte-e, amelyet sikerült átlépnie.
Persze, az is meglehet, hogy attól tart -mint Gyurcsány valamikori jobbkeze -, nem kerülhet be a tiszták közé. És tényleg nem, csak ennek nem a múlt az oka.

Őt tekintettem az egyetlen értelmes szocialistának.
Nyírfa
@kereső: Jónak tűnik az oldal, egyelőre könyvjelzőre tettem.
Macskaszem
@Nyírfa: Számomra is csalódás Lendvai, de az is lehet, ő mindenkinél jobban ismeri belülről a baloldalt, és úgy van vele, ezeknél már Márki is jobb lenne.
Bár akkor se értem, hogy volt képes a hazug, erőszakos, törtető, rágalmazóra szavazni.
kereső
Bocsánatot kérek, az MZP-t támogatók közül kihagytam egy nagyon fontos szervezetet: A Székely Nemzeti Tanácsot.
Mea culpa!
Nyírfa
@Macskaszem: Emlékszel biztosan Fábri lebilincselő filmjére, Az ötödik pecsétre.
A filmben Gyurica az egyetlen, aki a nyilasházban leköpi a félholtra vert kommunista foglyot, cserébe a szabadulásért, az otthonába fogadott , bújtatott zsidó gyermekekért.
De Lendvai nem Gyurica, s ha már köpnie kellett, azt nem oda , és nem azért tette, amiért a film főhőse.
sokanvagyunk
Gondolom, döntésében közrejátszott az, nehogy már a hozzá hasonló politikusok labdába rúgjanak a következő négy évben.
Rockxy
rozzant ildi már alig áll a lábán, hogy tudná támogatni a petigyerököt?
karma1
@kereső: Hiller meg me'g paran eleg prominens szemelyisegek Klara melle alltak.
kereső
@karma1: Igen, de maga az mszp- mint párt MZP mögé.És sok-sok szavazónak ez az irány.(tű)
Nyírfa
@Horizont: Nagyon meg lehet szokni a hatalmat. Hogy fontos vagy, közismert, számít a szavad, a mérleg nyelve lehetsz, mehetsz a Kútvölgyibe, ha baj van - bár oda most éppen nem -, akkor és oda utazhatsz, ahová csak kedved tartja, nem fogod számolgatni, mennyi csörög a bukszádban. :)
Béla333
A DK mit összemocskolta Márki-Zayt, hogy azt nyilatkozta, hogy aki Dobrevre szavaz, az Orbánt tartja hatalomban!
Klára asszony ott siránkozott az ATV-ben, hogy ez milyen dolog.
És a mai napon mi történik?:

"Sokan jeleztétek, a Fidesz Márki-Zay Péterre mozgósít. Ne hagyd, hogy Orbán döntsön, szavazz Dobrev Klárára"
"A korábbi, erről a telefonszámról érkező üzeneteket Dobrev Klára, illetve DK aláírással küldték, ezekkel kapcsolatban a DK sosem jelezte, hogy visszaéltek volna a párt, illetve jelöltjük nevével"
telex.hu/belfold/2021/10/14/sms-marki-zay-mozgosit-a-fidesz-demokratikus-koalicio

Hazug, szemforgató szemét banda!
Béla333
@Horizont: 17.30
Valóban rohadt egy banda, szűkagyú szektatagok!
Félisteneim nincsenek, én mindig annak szurkolok, akiben látom, hogy helyes irányba tudja tenni az ország szekerét, aki egy tiszta közéletet szeretne, egy élhető országot.
2018-ban ez az LMP volt, most Márki-Zay.
2018-ban a DK-s szekta keresztbe tett annak, hogy az LMP sikert tudjon elérni, remélem most Dobrev és a DK nem tudja elgáncsolni Orbánék leváltását és a politikusi bűnözők elszámoltatását.
Bár Gyurcsánytól minden kitelik...
Béla333
@Horizont: Ennyi!
Csak nem kellet volna háborút indítanotok! Nagyon hozzászoktatok 2018-ban, hogy bűntetlenül mocskolhattok, azt gondoljátok, hogy ez mindig beválik?
simmering73
@Horizont: Úgy emlékszem, ez egy normális gyerek volt. Mostanra meg megveszett mint MZP.
simmering73
"Feltételezzük, hogy Márki-Zay Péter, a makulátlan, feddhetetlen lovag, az antikorrupciós harc vezére, a “tiszták koalíciójának” vezetője (s mint ilyen, a legtisztább képviselője) elutasítja az MSZP csatlakozását a “tiszták koalíciójához” és az ő korrupcióellenes programjához. Ez olyan, mintha a maffia lenne a szervezett bűnözés elleni rendőrségi osztag támogatója és egyik része. Ha az MSZP lehet a “tiszták koalíciójának” tagja, akkor ennyi erővel a Fidesz is nyugodtan beléphet abba. Ha Márki-Zay-t támogatja, akkor semmi nem számít. Az megtisztítja őket, mint a búcsúcédula."
nepszava.us/az-mszp-belepett-a-tisztak-koaliciojaba-most-lett-csak-igazan-tiszta-marki-zay-antikorrupcios-koalicioja/
kereső
"Eddig meg voltam győződve arról, hogy MZP nagyon egyértelműen győz. Erre beállt mögé az MSZP."-Hont András
kereső
@simmering73: DDDDDDDDDdd

Lassan teljes lesz ez "tiszták koaliciója"-- mszp, kisgazdák, szoc.demek/Petrasovits Anna/, van volt mdf-es/Raskó György, Jeszenszky .../ mind, mind az "újak" közé tartoznak., az utóbbiak MMM mozgalmárok.
Gazella
@karma1: Kuncze is Dobrev mellé állt.
karma1
@Gazella: Igen, de nem most, hanem meg a legelsok kozott. Kuncze SZDSZ-es volt. Amit most muvel az mszp, az a ketsegbeesett visszakapaszkodasi vagyuk, mert iszonyu gyorsan erodalodtak! Es meg most sem ertik, hogy MIERT? Azert, mert az mszp parttagok lehet, hogy nem tudjak Gyurcsany sikeret megbocsajtani - hiszen nagy reszuk mar Gyurcsany vezetese alatt is egyutt politizalt vele - , hanem nagyon fognak csodalkozni, amikor az mszp-s szavazok - a nep - nem fog erre az aljas jobboldalira szavazni! O"shiba, amibe most megint belelep az mszp - hat lelkuk rajta, akkor 22-ben ok lesznek az lmp - akkor jovore csak az mszp tehet majd arrol, ha orban marad! Na, akkor azert majd megneznema kepuket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.