A vita után gyors közvélemény-kutatást végzett a Závecz Research.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Végig néztem. Mind a ketten ugyanazt akarják, orbánt leváltani. De mégis más volt, sokkal megnyerőbb Dobrev Klára higgadt, megfontolt hangján hallani mindezt, mint Márki-Zay erőszakos, indulatos hangján. Erre a nyugodt, kultúrált hangvételü munkára lenne szükség a parlamentben is, nem a sárdobálós másokat lejárató, dakota közmondásokkal érvelő beszólásokra. Amúgy egy remek csapatot lehetne összekovácsolni ebből az összefogasból, ha mindenki a közjó javára és nem az önös érdekét előtérbe helyezve kezdene el együttműködve dolgozni.
Béla333
Miért pont ezt higgyük el egy közvélemény kutatónak/ vélemény manipulátornak?
Csak hazudni tudnak, mindig azt hozzák ki eredménynek, aki megkeni őket!
Kártékony fajta!
lampa laz
@sgl: oké, de ezt a helyzetet nekik nem egymással, hanem a fidesszel kellene megvitatni, de tudjuk, h azok nem állnak bele egy ilyen vitába. Nekik most nagyon erősen együtt kell dolgozni, mert máskülönben képtelenség lesz a fidesztől megszabadulni. Én azért drukkolok, h ne essen szét az ellenzék, mert akkor orbán végérvényesen a nyakunkon marad.
lampa laz
@sgl: Bocs, h most írok, de dolgoztam. A tegnapi vita után már én is azt mondtam magamnak, h mindegy melyikük nyer, mert mindegyik ugyanazt akarja, orbánt a **csba zavarni. Ehhez pedig hozzá kell segíteni őket a szavazatainkkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.