A vita után gyors közvélemény-kutatást végzett a Závecz Research.

(Forrás: hvg.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Végig néztem. Mind a ketten ugyanazt akarják, orbánt leváltani. De mégis más volt, sokkal megnyerőbb Dobrev Klára higgadt, megfontolt hangján hallani mindezt, mint Márki-Zay erőszakos, indulatos hangján. Erre a nyugodt, kultúrált hangvételü munkára lenne szükség a parlamentben is, nem a sárdobálós másokat lejárató, dakota közmondásokkal érvelő beszólásokra. Amúgy egy remek csapatot lehetne összekovácsolni ebből az összefogasból, ha mindenki a közjó javára és nem az önös érdekét előtérbe helyezve kezdene el együttműködve dolgozni.
Béla333
Miért pont ezt higgyük el egy közvélemény kutatónak/ vélemény manipulátornak?
Csak hazudni tudnak, mindig azt hozzák ki eredménynek, aki megkeni őket!
Kártékony fajta!
sgl
@lampa laz: Én is láttam, Dobrev az elején ideges volt, mert az MZP hazudozások szerintem felhúzták.
Aztán lehiggadt, és elég normálisan ment minden, MZP még párszor beszúrta a 2010 előtti vállalhatatlan Gyurcsány kormányzást .
Nem értem Dobrevet: miért nem kérdezett vissza: mi is volt a baj, miközben azt az időt vádolók nem veszik észre 90 %-a fidesz hazugság volt amit Fletó nem kezelt és ráégett.

2010 óta minden tekintetben 100x rosszabb a kormányzás, sőt nincs csak sodródás, - kommunikációs kormányzás van,- : 2011-ben csődközel, adósság duplája, további hatalmas eladósítás, igéret ellenére manyup ellopása, új adók adóemelések kb 30%-os közteher növekedés ÁH hiány 9%, HUF 270-ről 360/EUR, jogállam felszámolása, fékek egyensúlyok lenullázása, ügyészség és minden állami hatalmi intézmény megszállása,...gdp USD-ben számolva, - Infla kilőve kb,- 15%-al esett, minden mutatóban vagy utolsók, vagy előtti helyre estünk az EU-ban.
hab a tortán 2010 óta évi kb 1200-1500 mrd - Ogátsa szerint kb 2000 mrd,- közvagyon ellopása, magánrepcsik, az ország népét és vagyonát sajátként kezelik, ...
Folytassam???
lampa laz
@sgl: oké, de ezt a helyzetet nekik nem egymással, hanem a fidesszel kellene megvitatni, de tudjuk, h azok nem állnak bele egy ilyen vitába. Nekik most nagyon erősen együtt kell dolgozni, mert máskülönben képtelenség lesz a fidesztől megszabadulni. Én azért drukkolok, h ne essen szét az ellenzék, mert akkor orbán végérvényesen a nyakunkon marad.
sgl
@lampa laz: Az együttműködést mindketten megigérték és ez azért valami, csak nehogy felrúgják.

Nekem valójában mindegy ki lesz a jelölt, egy szaros budülőke a jelölt akkor is megyek a fidesz ellen szavazni. Ha lecserélik egy vak lóra, akkor is.
Nem kérdés a fidesz eltakarítása, elszámoltatása, mert amit produkáltak az a maygar törtéelem béke időbeni legcsúfosabb időszaka.
lampa laz
@sgl: Bocs, h most írok, de dolgoztam. A tegnapi vita után már én is azt mondtam magamnak, h mindegy melyikük nyer, mert mindegyik ugyanazt akarja, orbánt a **csba zavarni. Ehhez pedig hozzá kell segíteni őket a szavazatainkkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.