„Márki-Zay Péter igazat mondott, engem is megzsarolt a DK!” – írta Facebook-oldalán szerda este Popovics Judit tatai önkormányzati képviselő, aki Tatabányán és környékén indult volna az előválasztáson a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjeként, de nem kapott frakció-befogadónyilatkozatot a pártoktól, így nem indulhatott el.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egy aljas hazugság is sok, de amikor Dobrev ártatlanul belenéz a kamerába, és azt hazudja, hogy a DK nem zsarolt meg közéleti szereplőket, polgármestereket, ettől felfordul az ember gyomra!
Majd mindjárt jönnek a szekta tagok és bemocskolják ezt a hölgyet is!
A demokrácia nevében!
justhpeter
@Shikari: Ja. Volt 12 év kleptokrata-nemzeti-keresztény kurzus, most lesz 4 év libsi kurzus és reménykedhettek csak, hogy kevesebbet fognak lopni...
kereső
168.hu/itthon/popovics-judit-elovalasztas-demokratikus-koalicio-gyurcsany-dobrev-mutyi-csalas-211878

Egyébként nem független, hiszen az önéletrajza, a képviselő jelöltségre készitett fenn van az MMM honlapján.
Egyébként is vannak furcsának ható jelei annak, hogy a momentum az nem teljesen független párt az MMM-től, és ezt nem a mostani MZP támogatás miatt gondolom igy.
justhpeter
@Shikari: Szerintem Orbán elbukik, nem kicsit, nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.