„Az elmúlt napokban – külön utakon – de mindkét miniszterelnök-jelölt azt kérte tőlem és a Magyar Szocialista Párttól, hogy egyértelműen foglaljunk állást a jelöltek támogatásáról. Én ezt most megtettem, és rendkívüli Országos Elnökségi ülést hívtam össze annak érdekében, hogy a Márki-Zay Péter támogatásáról szóló állásfoglalást az MSZP Országos Elnöksége is erősítse meg” – jelentette be Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke. Korábban Hiller István, az MSZP választmányi elnöke Dobrev Klára mellé állt, Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnök viszont a párt megosztottságáról beszélt.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha még várt volna 2-3 napot, akkor addigra be is fejeződött volna az egész cécó...
fűre lépni szabad
Az első pillanattól kezdve ferde szemmel néztem rá.
Nem volt rá értelmes magyarázat a "Mert csak"-on kívül...
Mostanáig!

Az MSZP-s áruló fajta. A saját embereit, a saját ideológiáját is simán elárulja némi politikai hasznot remélve - legalábbis Horn Gyula óta.
Horn Gyula volt az utolsó MSZP-s, aki komolyan gondolta a baloldaliságot (nem a régi kommunyista, cocialista xart, hanem, amit valójában jelent).
Ő utána már az SZDSZ volt az úr (a farok csóválta a kutyát), aztán jött Gyurcsány, de ő sem bírt velük, a fostos beidegződéseikkel, aztán - és azóta is - a lejtmenet...

Lehet, hogy nincs igazam.
Lehet, hogy igazam van.
Kérem szavazzon a 0691 555 5555-ös telefonszámon emelt percdíjért (percenként 1000 dollár).
Köszönöm! (fideszes gyökereknek külön)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.