"Amit Popovics Judit állít, az nem történt meg: nem zsaroltam meg, nem is beszéltem vele előválasztásról, az elmúlt fél évben nem is találkoztunk” - mondta a hvg.hu-nak Lusztig Péter, Tatabánya DK-s alpolgármestere, aki Popovics és Márki-Zay Péter szerint ígéretekkel majd fenyegetéssel akarta visszalépésre bírni. A DK feljelentést tesz és állítja, hogy nem ők fúrták meg az előválasztáson való indulását.

(Forrás: hvg.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Popovics Judit nem mond igazat. Az Országos Előválasztási Bizottság egyhangú szavazással, 6-ból 6 igen szavazattal döntött úgy, hogy nem veszi nyilvántartásba Popovics Juditot jelöltként, mert nem teljesítette a szükséges feltételeket. Vagyis mind a hat párt, köztük az azóta már Márki-Zay Pétert támogató Momentum is így szavazott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Popovics Judit nem mond igazat. Az Országos Előválasztási Bizottság egyhangú szavazással, 6-ból 6 igen szavazattal döntött úgy, hogy nem veszi nyilvántartásba Popovics Juditot jelöltként, mert nem teljesítette a szükséges feltételeket. Vagyis mind a hat párt, köztük az azóta már Márki-Zay Pétert támogató Momentum is így szavazott.
Nyírfa
Furcsa érzésem támadt: mintha a hat pártból 4-5 abból indult volna ki, hogy a DK nélkül esélyük nincs labdába rúgni, hát vegyék be őket a buliba. Aztán, ha eljön a megfelelő, a döntő pillanat, akkor együtt fordítanak hátat - Gyurcsánynak. Addigra az országgyűlési képviselők indulása biztosított lesz, a miniszterelnök-jelöltek közül pedig megnyomják azt, aki Klára esetleges győzelme esetén az ellenfele lehet.
Biztosan csak összeesküvés-elmélet. Csak ne érezném azt, hogy egy fidesz-ellenzék koalíció jön létre a DK, Gyurcsány ellen.
kereső
@Nyírfa: Ez van! Mondjuk egyetlen" dolgot "kihagytak a számitásból-a választót. Na de annak meggyőzésére van még félév.Indulhat a "zsarolási" manőver. Érthetetlen, hogy senki nem figyelt tegnap este MZP "tiszta szövetség" szavaira.Én már reggel irtam, sőt teganp délután-,hogy indul a "STOP GYURCSÁNY".- és bár tudom nem szereted Bartust(nem is kell, csak oda kell figyelni arra amit mond), de teljesen világosan, frissiben leirta mi jön. Sokan biztosan bolondnak fogják mondani most is, de én nem felejtem el a 2011-es ciikét " Az Únió első fasiszta állam"-áról. Kisérteties- moist mindazt megélni.
Horizont
@Nyírfa: Nem értem ezt az egész előválasztási tragédiát. Mit piszmognak, fröcskölnek, köpködnek? Aki Dobrevre szavaz azt vagy nem érdekli Gyurcsány, vagy vele együtt jöhet Dobrev . Annyira tudják előre a tutit, akkor minek kellett ez a cirkusz? Ja hogy a DK-t nem lehet megkerülni? De fikázni olyan jól esik nekik. Ha Dobrev nyer akkor mögé áll minden párt és jön tavasszal a választás és kiderül ki kit nyom le. Ha több képviselőt juttatunk be (MI A VÁLASZTÓK) akkor nyernek és még lesz a listás bejutás, remélem erről is megállapodnak előre, zárt ajtók mögött, nem előttünk cirkuszolnak. Szóval a VÁLASZTÓ dönt és mindenkinek kuss legyen már.
kereső
@Horizont: Mert Dobrev nem "versenytárs", nem ellenfél, hanem ellenség!-lett.
Nyírfa
@kereső: Nem szeretem Bartust? Talán csak nem mindenben értek vele egyet. Még volt a Népszabadság, amikor már sokat citáltunk tőle, vitatkoztunk vele, róla - ez a természetes.

A Tiszták Szövetsége , a Márki szerint új erő megjelenése a politikában olyan fasisztoid elem, ami mellé oda állni a demokrácia, a szabadság , a jogállam megtagadása.
Talán most már értitek, hogy miért nem fogok szavazni tavasszal, ha nem Klára győz.
Már ha lesz hová elmenni, mert megtörténhet, hogy Orbán rendeletileg elhalasztja a választásokat.
Nyírfa
@Horizont: 14.16

Te Horizont, biztos, hogy mi, választók fogunk dönteni? És, ha Márki egy-két hét múlva nyíltan felrúgja a hat párti szövetséget, mondván, hogy új koalíció állt fel , amely egyértelműen és kizárólag őt támogatja?
Ha a DK egyedül marad ebben a cirkuszban, akkor mit tud csinálni? A Jobbiknak nagyon nem tetszik a Márki-Karácsony-féle fordulat, de , ha a szövetségen belül kenyértörésre kerül a sor, olyan durvára, amelyben már muszáj állást foglalni, akkor milyen álláspontra helyezkedik?

Nagyon-nagyon rossz érzéseim vannak. Magyar Györgyöt figyelem. Ha ő kiszáll, akkor vége van.
Horizont
@Nyírfa: Nem vagyok ilyen borúlátó. Ha felrúgja bárki is akkor mindenki magában indul.
És akkor baszhatják a kormányváltást. Bejut a DK meg a Jobbik és annyi. Nekünk meg pláne, mert a nyakunkon marad a puhos zsírháj. Bár neki is megszorításokkal kell kezdenie.
Nyírfa
@Horizont: Tudod, mire gondoltam? Ugyan nem először fordult meg a fejemben, hogy hagyni kéne Orbánt nyerni, csak olyan irtózat van bennem iránta és minden iránt, amit képvisel, hogy siettetném a bukását. De nem biztos, hogy ez hosszú távon kifizetődő. Ha , tegyük fel, marad a fidesz, az olyan bel-. és külpolitikai feszültségeket szül, amelyek kezelése már felülmúlja Orbán képességeit, az erejét. Nyilvánvaló, hogy ez esetben nem maradhatunk az Unióban, Orbán nem is akar, hiszen keleti stratégiával építi a birodalmát, abban a hiszemben, hogy Közép- és Kelet-Európában követőkre lel, sőt, a vezetője lehet egy újfasiszta világrendnek.
Itt maradna a maga által kifosztott államkasszával, a kiszervezett alapítványokkal, az egyházzal , amelyeket már nem tudna finanszírozni, szembe kerülne a határon túliakkal, akik várnák a további apanázst és az autonómia-törekvések támogatását, a beruházásokat, ezek helyett kapnának szép szavakat, csak mint az anyaországiak.
Semmi gond, vélné Orbán, majd Kína, majd Putyin segít, nincs azzal semmi gond, hogy közben eleget kell tennie különböző feltételeknek, amelyek után nagyjából Honkong jelenlegi helyzetének felelne meg a magyar státusz.
Ezek csúcspontjaként forrnának fel itthon az indulatok, az ország döntő többsége nem akar kivonulni az EU-ból, nem akar szegényen élni, és nagyon nem kér az orosz-kínai társadalmi modellből. Egyből az eszükbe jutna, hogy nem is rossz gondolat egy olyan kormányváltás, amit akár választások nélkül hoznak tető alá.
Mit mondott Antal? Tetszettel volna forradalmat csinálni.
Lehet, hogy hagyni kéne, az emberek értsék meg a fidesz, Orbán hatalmának a lényegét, és akkor már nem kell Márkikra szavazniuk Gyurcsány ellen, mert nem Gyurcsány lesz az ellenség, hanem a diktatúra.
Nyírfa
@kereső: Igen, ennyi. Elfáradtam, kiszállok. Stop. Szavazzatok a számotokra legmegfelelőbbre. Stop.
Bocs. Stop.
Béla333
Naná! Egy DK-s csak hazudni tud, ahogy a pártvezérük is!
Számos helyen, számos polgármester, politikus nyilatkozza, hogy a DK amúgy Fideszesen zsarolta őket.
Ez a saját álomvilágukban élő szektatagokat nem zavarja.
Olyanok, mint a Fideszesek: a valóság nem érdekli őket, elég nekik, amit a vezérük elébük lök, azon elcsámcsognak!
Horizont
@Nyírfa: Nagyon igazad van (mint mindig) ! Nekem is eszembe jutott ez a változat. Szerintem orbán a vereségre készül ott legbelül. Ráhagyna mindent a győztesre aki persze belebukik és akkor győztesen visszajön. És learat mindent. Attól félek ha győzne és üres lesz a kassza csak mi kisemberek járnánk rosszul meg a haza de ők nem. Minden hónapban izguljunk, hogy jön -e ez a kis szar nyugdíj?
Hihetetlen számomra, hogy propagandával el tudják adni milyen sikeresek vagyunk és a sok barom ezt be is képes szopni. Belül sírok.
Nyírfa
@Horizont: Igen, propagandával " kormányoznak ", és, hogy ezt megtehessék, Merkel asszony hazaszeretete kellett: az autógyárak érdekeit szem előtt tartva tette lélegeztetőgépre a fideszt, és szabadította ki a nacionalista populizmus szellemét a palackból.
Na de, most más szelek fújnak, és Orbán keresi is, építi is a menekülő útvonalakat. Hogy velünk mi lesz, az a legkevésbé sem érdekli, a Bözsi nénik és a Feri bácsik majd várják az új messiást.
Mi meg előbb-utóbb rendszert váltunk, isten igazából.

Kösz, amúgy, jól esik, de biztosan nincs mindig igazam, csak szeretem tudni, és érteni, hogy mi miért történik. :)
KisTehen
"nem is beszéltem vele előválasztásról, az elmúlt fél évben nem is találkoztunk"

SMS volt, nem?
Horizont
@KisTehen: Azt állította, hogy kávézás közben történt. SMS -sel nehéz kávézni!!!
Emmersson71
@Nyírfa: Ez az MZP-terv.
Én már rég szóltam!
Horizont
@Nyírfa: Iránymutatóak a kommentjeid, hitelesek, emberiek.
Soha nem hagyom ki, mindig elolvasom ha szembetalálkozunk:)
Nyírfa
@Emmersson71: 19.15

Mi is? Ne haragudj, nem kapcsolok.
Nyírfa
@Horizont: Szóhoz sem jutok! :)
Én is mindig elolvaslak, mert hasonlóképpen látlak téged.
fűre lépni szabad
@Nyírfa: Szóhoz sem jutok, mert hasonlóképpen látlak titeket.

Horizont és Nyírfa - tök más helyen laktok, de tök hasonlóként gondolkodtok.
Néha össze is keverlek titeket - most melyik melyik?
(ez nem szarkazmus volt, ez már régen kikívánkozott belőlem)
Nyírfa
@fűre lépni szabad: Mivel közben szóhoz jutottam: bóknak veszem, amit rólunk írtál! :)
Emmersson71
@Nyírfa: Bocs.. a 14:03-as bejegyzésedre :)
Nyírfa
@Emmersson71: Ha Te is gondoltál rá, én is, és még sokan, akkor, hogy-hogy a hivatásos politikusok, és azok, akik a holdudvarukban forgolódnak, nem fognak gyanút? Vagy nagyon is tudják, mire megy ki a szervezkedés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok