A Magyar Hang Flaszter című műsorában fejtette ki álláspontját két politikai elemző.

Elemzők: a jelek alapján így állhat Dobrev és Márki-Zay párharca

Dévényi István csütörtöki vendége Pulai András, a Publicus és Ember Zoltán, az Iránytű elemzője volt, és az eddigi jelek alapján mindketten úgy érzik,

valószínűbb, hogy Márki-Zay Péter áll nyerésre Dobrev Klárával szemben az előválasztási miniszterelnök-jelöltek versenyében.

Ember Zoltán feltételezését azzal támasztotta alá, hogy Dobrev a viták során belemenősebb volt, ez pedig vélhetően azt jelenti, hogy a DK jelöltje második helyen áll Márki-Zay mögött.

Az Iránytű elemzője leszögezte, biztos információja senkinek nincs, de vannak belső kutatások, és a jelöltek kapnak némi információt, benyomásokat a sátrak felől is.

Ezek pedig egy irányba tendálnak, hogy Márki-Zay Péter, nem tudjuk, mennyivel, de valamennyivel vezethet

- vonta le a következtetést.

Ennek megfelelően a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje pont, hogy nyugodtabb volt, nem mindig reagálta le Dobrev szurkálódásait – tette hozzá.

Pulai András is hasonlóan látja, Dobrev az első vitában tapasztalt mérsékeltebb habitusát felkeményítette a másodikra, a harmadikban pedig a Publicus elemzője szerint már kicsit túl is tolta. Ez pedig már stratégia volt, és ő is azt feltételezi, hogy Márki-Zay nyerésre áll. Pulai elmondta,

olyan információkat hallanak, hogy stabi előnye van Márki-Zaynak.

A téma 4:00 körül kezdődik, de az egész adást érdemes végignézni, szóba kerül többek között a Kétfarkú Kutya Párt szerepe egy esetleges előválasztási Dobrev-győzelem után, illetve azt is kitárgyalják, hogy mire játszhat most a Fidesz, amikor – szinte példátlan módon – nem ők tematizálják a közéletet.

Forrás: Youtube/Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Fotó: Facebook/HVG

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nos, ha MZP való ban kapott hátszelet, amin nem csodálkoznék, akkor nincs min polemizálni. Ha viszont hála neki szétesik az összefogás, ő ajándékot kap Orbántól, nekünk meg már nem csak a kispárnát lopják ki a fejünk alól, hanem az országot részben "elajándékozzák" elajándékozzák, a maradékot zaciba csapják hitelfedezetként. Megmondta O.V. Folytatjuk! Ebben a kormányprogramban nem is csalódtunk, már évek óta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: 11.09

Én még tegnap este, de én botor reggelre elfelejtettem, hol is olvastam, így el kezdtem keresgélni. :))
Csak az maradt meg, hogy van egy videó a youtuben, ami bizonyítékul szolgálhat annak eldöntésében, hogy támogat-e valakit a fidesz az előválasztásban, s ha igen, akkor kit áll érdekében.
kereső
@Nyírfa: E nélkül is kilóg a lóláb. "Mert dicsérjen meg téged a Magyar Nemzet!!" Van olyan bugyuta is ám, akinek ebből az jön le, hogy a fideSS Dobrevet támogatja.És még okosnak is tartják magukat, amikor erre hivatkoznak.
Nyírfa
Nagyüzem van. Először hívott Vágó, letettem, mert már unom az agitációt. Aztán Karácsony, neki beolvastam, hátha egyszer valaki visszahallgatja a gépet - nagyon izgi volt, mind a ketten mondtuk a magunkét, egyszerre, mint egy veszekedő házaspár:) - , aztán az Ezalényeg-től egy hölgy, nyomtam az egyes gombot: nem érdekel, de ezt megbántam.
Nyírfa
@sgl: Az Ezalényeget hagyhattam volna, derüljön ki, mit akarnak, mert kérdéseket akart feltenni a hölgy, csak nem élőben, így nem volt hozzá érkezésem.
Németh István
@sgl: arról kaptam infót, hogy az mszp és az szdsz megint összeáll és a "dk" nevű korcs, pártállami csökevényeket egyszerűen lesöprik! Ez tényleg valószínűnek tűnik ugyanis az arató gergely nevű főhazudozó visszament az mszp-be! kettőt -hármat benyalt a hillernek, és úgy tűnik megbocsátottak neki! A másik érdekes, hogy a kuncze úgy gondolta, hogy neki is vissza kell jönnie és kézbe kell vennie a rendőrséget és rendet tesz a beengedendő migránsok között!
Azért ez mán nem semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.