A Magyar Hang Flaszter című műsorában fejtette ki álláspontját két politikai elemző.

Elemzők: a jelek alapján így állhat Dobrev és Márki-Zay párharca

Dévényi István csütörtöki vendége Pulai András, a Publicus és Ember Zoltán, az Iránytű elemzője volt, és az eddigi jelek alapján mindketten úgy érzik,

valószínűbb, hogy Márki-Zay Péter áll nyerésre Dobrev Klárával szemben az előválasztási miniszterelnök-jelöltek versenyében.

Ember Zoltán feltételezését azzal támasztotta alá, hogy Dobrev a viták során belemenősebb volt, ez pedig vélhetően azt jelenti, hogy a DK jelöltje második helyen áll Márki-Zay mögött.

Az Iránytű elemzője leszögezte, biztos információja senkinek nincs, de vannak belső kutatások, és a jelöltek kapnak némi információt, benyomásokat a sátrak felől is.

Ezek pedig egy irányba tendálnak, hogy Márki-Zay Péter, nem tudjuk, mennyivel, de valamennyivel vezethet

- vonta le a következtetést.

Ennek megfelelően a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje pont, hogy nyugodtabb volt, nem mindig reagálta le Dobrev szurkálódásait – tette hozzá.

Pulai András is hasonlóan látja, Dobrev az első vitában tapasztalt mérsékeltebb habitusát felkeményítette a másodikra, a harmadikban pedig a Publicus elemzője szerint már kicsit túl is tolta. Ez pedig már stratégia volt, és ő is azt feltételezi, hogy Márki-Zay nyerésre áll. Pulai elmondta,

olyan információkat hallanak, hogy stabi előnye van Márki-Zaynak.

A téma 4:00 körül kezdődik, de az egész adást érdemes végignézni, szóba kerül többek között a Kétfarkú Kutya Párt szerepe egy esetleges előválasztási Dobrev-győzelem után, illetve azt is kitárgyalják, hogy mire játszhat most a Fidesz, amikor – szinte példátlan módon – nem ők tematizálják a közéletet.

Forrás: Youtube/Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Fotó: Facebook/HVG

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nos, ha MZP való ban kapott hátszelet, amin nem csodálkoznék, akkor nincs min polemizálni. Ha viszont hála neki szétesik az összefogás, ő ajándékot kap Orbántól, nekünk meg már nem csak a kispárnát lopják ki a fejünk alól, hanem az országot részben "elajándékozzák" elajándékozzák, a maradékot zaciba csapják hitelfedezetként. Megmondta O.V. Folytatjuk! Ebben a kormányprogramban nem is csalódtunk, már évek óta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
@Nyírfa: nálam is nagyüzem tiedén kívül még hívott Orosz is és Dobrev.
Mivel tele a tököm velük, - nem tudnak befolyásolni, rég tudom mit és hogyan teszek,- csak kidobott pénz ha hívogatnak.
1x volt egy hölgy élőben, kicsit elbeszéltünk.
sgl
MZP tökéletesen hozza a fideszmaffia kommunikációs stratégiáját, hazudik pofátlanul, saját szarát másra keni.
Nyírfa
@sgl: Az Ezalényeget hagyhattam volna, derüljön ki, mit akarnak, mert kérdéseket akart feltenni a hölgy, csak nem élőben, így nem volt hozzá érkezésem.
Németh István
@sgl: arról kaptam infót, hogy az mszp és az szdsz megint összeáll és a "dk" nevű korcs, pártállami csökevényeket egyszerűen lesöprik! Ez tényleg valószínűnek tűnik ugyanis az arató gergely nevű főhazudozó visszament az mszp-be! kettőt -hármat benyalt a hillernek, és úgy tűnik megbocsátottak neki! A másik érdekes, hogy a kuncze úgy gondolta, hogy neki is vissza kell jönnie és kézbe kell vennie a rendőrséget és rendet tesz a beengedendő migránsok között!
Azért ez mán nem semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.