A köztársasági elnök, Áder János számos új nagykövetet nevezett ki, de rengeteg országban még nem neveztek ki új nagykövetet.

Totális leépítés! Kirúgtak rengeteg magyar nagykövetet az egész világon

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

A Magyar Közlönyből derült ki, hogy vezetőt cserélt a koppenhágai, a dohai, a szingapúri és a Buenos Aires-i magyar nagykövetség, utóbbi esetében ez az uruguayi és a paraguayi képviselet ellátását is érinti.

Az Index írta meg, hogy a jakartai és a hozzá tartozó kelet-timori, illetve a havannai és a vele együtt járó Dominikai Közösség-i, jamaicai és Santa Lucia-i képviselet éléről elmozdították ugyan az eddigi vezetőket, de nem neveztek ki újakat a helyükre.

Forrás: Index.hu

Címlapkép:  Attila KISBENEDEK / AFP

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Manapság végképpen nem szakma ez a diplomácia. Már tíz éve nem az, de mostanra aki ügyvédbojtárnak sem elég, az megy nagykövetnek, vagy azt teszik meg kapusnak (kapufának)...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Manapság végképpen nem szakma ez a diplomácia. Már tíz éve nem az, de mostanra aki ügyvédbojtárnak sem elég, az megy nagykövetnek, vagy azt teszik meg kapusnak (kapufának)...
namihami
Feloszlott a hazai futsal-sport? Kell a fiúknak valami (jólfizető) állás? Elvégre egy közülük már külügyér is lehetett. Akkor a többi se adja sokkal alább...
csak úgy....
remélem munkanélküli segíjre jogosultak a kirúgottak...,fideszék úgy rámolnak mint akik menni készülödnek..
sgl
@Toller Béla: Külügyben volt főnök ismerősöm, - technikai, régi bútor,- ő mesélte: SzíjjÁrtó megjelenése kb 2-3 év után: elképesztő milyen ámokfutást hajtott végre a dolgozók között!!
Nessy
Már külön betongyártó üzem dolgozik a pártkatonák hivatalba történő bebetonozása miatt!
Sámannus
Kelj fel Jancsi ! Bólogassál mint a lófasz.
magyar1
Sok felesleges helyen van nagykövetség, ebből a felét meg lehetne szüntetni.
kulabombaafityiszre
Úgy látszik,mivel a kolostormalaccal lassan senki nem akar találkozni ezért nincs szükség nagykövetekre sem.Ja,szarrágó egy önfejü izgága hülye azért van ez?Az más lapra tartozik.
Főlökött
Csak nagyon halkan megkérdezem, ki az Áder János ?

Egy igazi Köztársasági Elnököt a nép választ és nem pártegységben egy párt, ahol megmondják mindenkinek kire kell adni a voksot.
Tehát tetszik tudni, amikor lesz tényleges - valós köztársasági elnökünk, majd elfogadom baromságait a cigi-csikkről, vízhelyzetünkről, ivóvíz ellátásról, de ameddig egy pártkatona regnál ott, inkább menne dolgozni -> ténylegesen !!!
Ugyanolyan mint schmitt palikánk, aki még mindig keresi a helyesírási hibát a Bibliában...

Lemondani nem volt képes, tsokoltatva polt -> offotértes urat, képtelen volt lépni, mostanság azért bebetonoztatta magát hangyányit. Mindezt közpénzből dotálva...

Csak úgy kérdezem, nem tűnt fel önnek, hogy gáz van ? -> ténylegesen ?
- Az ügyészség egy határtalan trutymó, közpénzből eltartva...
- Bíróság - bírók, megbízás alapján ítélkeznek.

Alkalmatlan fickókám, mikor lesz itt, hazánkban törvényes rend, amiért fizetünk is, nem is keveset ???

Szóval ki is az az Áder János ? A Fidesz Köztársasági elnöke, de nem a miénk és az enyém sem !!!.
human
@kulabombaafityiszre: Nekem inkább az a gyanúm, hogy ezeken a nagykövetségeken olyan dolgok folytak, amikről úgy vélik jobb, ha nem tud egy új kormányzat. A nagykövetség megszüntetése a használt irodák felszámolását is jelenti. Azaz iratokat fognak elszállítani. Nem fogjuk megtudni, hogy kik látogatták a nagykövetségeket és milyen ügyben. Nem fogjuk megtudni a költéseiket és azoknak okait.
Szóval szerintem ez is a felkészülés része a bukásra.
kulabombaafityiszre
@human: tegnap, 20:37
Van igazad,azt a pedofil képekkel megfogott lúzert is milyen hamar hazahozták.mert szerintem megrendelésre dolgozott és nagyon fostak mi lesz ha elkezd beszélni odakint.
VASTAGBŐR
Már a Mikolát is ki kellett volna Canberrában, akár az unokaöccse mellé a börtönbe :D
VASTAGBŐR
szépen bebetonozni a formát .. nem ám kanada meg ausztrália .. lool

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.