Péntek délelőtt megkezdődött Szilágyi István fiának tárgyalása. Szilágyi Péter nagyjából másfél éve ölte meg a saját apját.  

"Peti éjszaka közénk feküdt, velünk aludt" – Sokkoló részletek derültek ki Szilágyi István özvegyének vallomásából – ez áll még benne

Fotó: MTI / Kallos Bea

Az ismert színész, Szilágyi István fia, Szilágyi Péter 2020. május 3-án a reggeli órákban az otthonukban egy kalapáccsal az édesapjára támadt. A nyomozás során kiderült, hogy a férfi az idős édesapját kalapáccsal többször fejbe verte, fojtogatta, valamint a mellkasát is megtaposta. A színész sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a többszörös koponyatörés és sorozat-bordatörés következtében a helyszínen elhunyt.

Az idén februárban elhunyt Humenyánszky Jolán vallomásának felolvasásával kezdődött a tárgyalás:

“Peti éjszaka közénk feküdt, velünk aludt, ez gyakran megtörtént. Valamiért kiborult, szerintem magányos, nincs senkije. (…) Régebben is volt, hogy bántotta Peti az apját, akkor ököllel ütötte. Börtönben is ült akkor, és azon felül is többször bántotta az apját. Nem tudom, miért gyűlöli az apját. A férjem engem is bántott, amikor fiatal volt, Petit is sokszor bántotta. A férjem egyszer úgy megütött, hogy kiszakadt a dobhártyám. Az orvos megkérdezte, hogy teszek-e feljelentést, de nem akartam. Peti látta, ahogy az apja engem bánt, talán ezért haragudott rá. Az is lehet, hogy tőle örökölte, hogy erőszakos lett. Szegény fiam többször öngyilkos is akart lenni. Kést fogva fenyegetőzött, hogy szíven szúrja magát. Gyógyszereket szedett, de ha nem váltotta ki őket, akkor ingerült lett”.

Péter több ponton is cáfolta édesanyja korábbi vallomását. 

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: MTI/Kallos Bea

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek szerint egyikük se róhatott fel a másiknak semmit.
Az egész família terhelt...
Pálinkás Pál
ne már...ilyen agresszív volt az" utca hírmondója "?
ESCOBAR
Legyen már elég ebből a nyafogásból, önsajnálatból, stb. !!! Unalmas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.