Facebook-posztban reagált Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli interjújára a Jobbik elnöke, Jakab Péter.

Keményen nekiment Jakab Orbánnak: "Én dupla kávéval indítom a napot, Orbán meg dupla hazugsággal"

Fotó: MTI/Soós Lajos

A politikus felütésként azt írta, a miniszterelnök dupla hazugsággal indította a napot, majd részletesen ki is fejtette, szerinte miben nem mondott igazat Orbán a Kossuth rádióban.

Ma azt mondta (Orbán) a rádióban, hogy bár itt a negyedik hullám, az egészségügy felkészült a járványra, van mindenünk az eszköztől az ápolóig

- írta a posztban Jakab.

Hozzátette:

Ehhez képest épp most igényelt 66 milliárd forint hitelt a kormány az Ázsiai Beruházási Banktól a kórházaink felújítására. Az indoklás szerint azért, mert a magyar egészségügy romokban van, a lakosság beteges, az ország pedig rosszul teljesít a járvány elleni küzdelemben. A hitelt meg is kaptuk. Merthogy tényleg pocsék állapotban van a magyar egészségügy, bár Orbán épp az ellenkezőjét hazudta ma reggel. Is. Aztán jött a migránsozás. Orbán szerint Nyugat-Európa migránsokkal akarja megoldani a munkaerőhiányt. A magyar kormány meg nem. Ehhez képest Borsodban a MOL – tehát egy részben állami tulajdonú cég – konténervárost építtetett kétezer, döntően török vendégmunkásnak, hogy felhúzzanak egy új üzemet. A kormány a beruházást 40 milliárd forinttal támogatja. Ebből 12 milliárd forint munkahelyteremtési támogatás. Törököknek. Magyarok helyett. Akkor hogy is van ez? A magyar kormány bevándorlókkal akarja megoldani a munkaerőhiányt?

"Na, itt kapcsoltam ki a rádiót. Kávéból jó a dupla, hazugságból viszont egy is sok" – zárta bejegyzését a Jobbik elnöke.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szívesebben látnám Jakab Pétert Klára oldalán mint a másik két jelöltet. Ki gondolta volna néhány évvel ezelőtt, hogy egy jobbikos politikusban több felelősségérzet, komolyság lesz, mint egy magát baloldalinak nevezőben?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: azt csak te szoktál tibim! :) miben nincs igaza jakabnak?
csak úgy....
@KisTehen: baxod boci, igaz a mondás,hogy a szerelem vakít! :) orbánnal egy rangos nemzetközi hazúgság versenyen ott lennétek az elsö 5 között az utolsó forduló elött! :)
-öt csak a hívei és az alkalmazottai tudnák hazudozásban (az ö érdekében) térdre kényszeríteni!
kissé felnőttem
dupla vagy semmi? 8 helyett 16-ot ??? akkor Sopronkőhidán van szabad hely ajaj kemények ott...
csak úgy....
@KisTehen: ne szerénykedj ,ti bátran kijelenthetitek, hogy a górétok hazudozásból és mellébeszélésból fölülmúlhatatlan! :) nemzetközi szinten is több ló hosszal vezet..
Nyírfa
Szívesebben látnám Jakab Pétert Klára oldalán mint a másik két jelöltet. Ki gondolta volna néhány évvel ezelőtt, hogy egy jobbikos politikusban több felelősségérzet, komolyság lesz, mint egy magát baloldalinak nevezőben?
Namely
Peti bohóc eddig tupírozta magát, és most úgy tesz, mintha még lennének szavazói. Pedig nincsenek, tehát kúrcsány füttyentett neki, hogy meg kell dolgozni azért, hogy a közös listán legyen helye, így felöltötte a bohócjelmezét és ismét színpadon van.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De ugyanolyan gyengék a számai.
Húzz bele Peti, mert ebből lehet nem lesz meg a helyed, ha még tovább esik a népszerűséged. Ne tévesszen meg, hogy a majmok azt írják, "frappáns volt" mert ezek annyira elvakultak, hogy akkor is tapsikolnak ha ereszted a gázt az esti parizer miatt.
fergeteg
Hülyegyerek !
Rágalmazásaidat jegyzik.Börtönben kötsz ki majomparádé.
csak úgy....
@Nyírfa: önök kérték peti teljesíti! :) egy politika mentes magyar vizsla sokkal jobb szimattal rendelkezik mint sok magyar szavazó! tartok töle,hogy jövöre ismét orbán ugat le benneteket a parlamentben..
Nyírfa
@csak úgy...: Meglehet. Éppen azon filózgatok, hogy a győzelmünk esetén sem biztos, hogy kormányt alakíthatunk, ugyanis a köztársasági elnök ad erre megbízást - és választhat.
Tegnap olvastam valahol , hogy Orbán Áder utódjaként akarja folytatni. Képzeld el a helyzetet, amint megbízást ad egy Dobrev-kormánynak. Kizárt. De Márki sem fog labdába rúgni.
Egyelőre nem látok jó megoldást, de valaminek történnie kell.
csak úgy....
@Nyírfa: nyugi ,fog is...,csak ne kínálnáljátok tálcán fideszéknek a lehetöségeket..
surdilloFUJT
@KisTehen: Naa idióta napihülye!megártott a szex a szamárcsődörrel,hogy már félre is iá-zol???
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 18.50

Érezni a változásokat, csak azok fordulatai , időbeni megjelenései kiszámíthatatlanok. Én egy érési folyamatot érzek, fejlődést. És az nagyon fájdalmas tud lenni, mert szembenézéssel jár, fixálódások kioldódásával. Olyan ez, mint amikor valaki feláll a tolószékéből, és újra elkezd járni.
fűre lépni szabad
Baloldal érzelmű vagyok, de bírom Jakabot, na!
(MZP-t meg annyira nem bírom, hogy meg tudnám ütni - sokszor, sokféleképpen)
Akkor most mi a helyzet? (What's up?)
fűre lépni szabad
@KisTehen: tegnap, 14:28

Te érted, amit leírtál, mert én nem.
ómió
Ez a Parizer efftárs már a saját egóját is a "Zorbánra" hazudná? Pont olyan, mint Aki kretÉn efftárs!
Istenakinincsen
@Shikari:október 16., 10:49
Gondolom azért kérdezted mert tudod a választ.Petike nem tudhatja,mert nem volt még ilyen helyzetben mint te...meséld el kis buzi milyen volt?
:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.