Elnézést kért azért, amit Szájer-ügyben mondott a sajtóról

Márki-Zay elnézést kért a Szájer-üggyel kapcsolatos kijelentései miatt
Fotó: Facebook

Ezt mondta a 444-nek. 

"Pontatlanul fogalmaztam. Még az ellenzéki sajtóban is több olyan cikk jelent meg, különösen eleinte, ami ezt az orgiát egy egyszerű tiltott házibulinak nevezte. Idővel természetesen elég sokk cikk beszámolt erről, elnézést kérek a magyar sajtó tisztelt képviselőitől. Természetesen a jelentős része beszámolt róla.”

-mondta Márki-Zay a Magyar Jeti legújabb adásában. 

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

geopapa
Márki-Zay még csak némi jóakarattal nevezhető politikusnak, egy 50 ezres város első embere és miniszterelnők-jelölt, de olyan magabiztossággal nyilatkozik. mint ha mindent tudna országról és népről, jelenről és jövőről. Semmi megrettenés a feladat bonyolultságától, semmi alázat. Emlékeztet a korai Orbánra, csak ő legalább visszafogta magát, előbb került hatalomra, utána vált magabiztos autoriter kényúrrá. A szavazás tétje: akarjuk-e Orbánt Orbánabbra cserélni?
sgl
@geopapa: ..
Olyan mint a villám!
mindenhová odacsap!
sgl
MZP-t a mögötte álló tömeg biztosítja a támogatásukról!!

external.fbud5-1.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQFPg8kDGaD3dJjm&w=500&h=261&url=https%3A%2F%2Folkt.net%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F10%2Fsafe_image.php_-15.jpg&cfs=1&ext=jpg&_nc_oe=6edc2&_nc_sid=06c271&ccb=3-5&_nc_hash=AQFGERwjvUXke86y

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.