Dobrev Klára a Spirit FM Aktuál című műsorában reagált Márki-Zay Péter kijelentésére, amely szerint csapata a tiszták szövetsége.

Dobrev Klára reagált Márki-Zay kijelentésére, hogy a tiszták és tisztátlanok állnak egymással szemben az előválasztáson

Fotó: MTI/Kovács Tamás

„Nem tudom, mennyire lehet pozitív üzenetnek tekinteni azt, ha az üzenet másik oldala az, hogy akkor vele szemben talán a tisztátalanok állnak, és én ezt nem gondolnám egy jó ötletnek így megosztani az ellenzéket, hogy tiszták és tisztátlanok”

– mondta a DK miniszterelnök-jelöltje a műsorban.

Dobrev Klára a műsorban elmondta: azt tekinti feladatának, hogy bebizonyítsa, igenis van jövője és jelene Magyarországon a baloldali progresszív politikának. A politikus szerint Márki-Zay Péter a Paks 2-nek csupán a pénzügyi konstrukcióját akarja felmondani, Dobrev azonban úgy véli: a szerződést fel kell mondani, mert Magyarországnak nincs szüksége új atomenergiára. Az adásban arról is beszélt: míg ő a költségvetés nagy átcsoportosításával elsősorban az emberekhez juttatna forrást, magasabb, tisztességesebb bérekkel, tisztességesebb nyugdíjakkal, addig Márki-Zay Péter egy konzervatívabb, nevező politikát folytat. 

Forrás: atv.hu

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Béla333: Tudom, hogy a gyűlölettől már kezdesz kivetkőzni magadból, de gondolkozz. Adva van egy közös ellenzéki nyilatkozat, amit MZP is aláírt, hogy miniszterelnök aspiráns legyen. Most már ott tart, ahol a fidesz, hogy a saját aláírt nyilatkozatait is felrúgja, letagadja. Ez az, ami miatt hiteltelenné válik. Segítheti most a fidesz, de a választáskor engem, mint választót, ez semmire nem kötelez.Arra sem, hogy az őt támogató pártra szavazzak. Akkor viszont már a fidesz nem fog vele foglalkozni! Személy szerint ígérhetnek neki fűt, fát, lombvirágot, az már az ő üzlete lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@sgl: Ugyan olyan pökhendi,nagyravágyó lesz mint Orbán!
Eladott Ország
Ezt sehogy sem lehet pozitív üzenetnek tekinteni, de azt sem, hogy leváltottuk az ellenzéket, továbbá Lúzerjankó' nyilatkozata se bizalomerősítő, bár valószínű, hogy csak cinikus nagypofája van. Lázár János: Márki-Zay miniszterelnök-jelöltsége = 100% fidesz-győzelem
www.youtube.com/watch?v=zas3XCxgMQ8
Eladott Ország
@telegdilaci: tegnap, 10:22 ♦ Azért MZ/X-re fékező erőként fog hatni, vagy hathat, hogy a két legerősebb ellenzéki párt bármikor leválthatja, ha önhatalmúlag lépne és a pályafutása tiszavirág életűre sikeredne.
kereső
@Eladott Ország: "Tudtunk szerint Dobrev Klárát győzte az előválasztást, aki nem a szocialista párt tagja, és nem leváltotta, hanem csak a miniszterelnök-jelölte versenyben legyőzte. De az ellenzéki összefogásban közös kormányt kell alakítania vele, a többi ellenzéki párttal is, az MSZP-vel is. Kit váltott le akkor? Vagy Dobrev Klára, a legnagyobb balliberális ellenzéki párt jelöltje lenne a leváltott ellenzék, MZP őt győzte le? Róla mondja, a leendő koalíciós partnerről, hogy „üzleteltek a hatalommal, akiket meg lehetett zsarolni, meg lehetett venni”? Bizonyíték? Ez nevetséges hazugság."
Aki Én
@KisTehen: Hogyan lehetséges, hogy valaki száznál is több semmitmondó baromságot képes leírni naponta, átlagosan 2-3 percenként? Még hétvégén is, általában reggel 7 és éjfél között.
Ennyire sivár az életed, ennyire nincs senki és semmi az életedben, ami ennél értékesebb és fontosabb lenne?
Legalább hasznos, érdekes vagy szórakoztató lennél.
De így legalább megkapjuk a választ is, hogyan lehetséges ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.