Új eljárásrendet adnak ki, miután a háziorvosok tiltakoztak és aláírást kezdtek gyűjteni, mert állításuk szerint a kötelező tesztelés nehezen kivitelezhető lenne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
A saját egészségük érdekében úgyis intézkednek, ha gyanús nekik valaki.
magyar1
@Nessy: Abban igazad van, hogy akinek évek óta receptre szedett gyógyszert kell felírni ne menjen az orvoshoz, nagyon szuper ezt telefonon kérni.
magyar1
@colibri: Azért vonják vissza mert van önkritikájuk. Ha nem lenne áterőltetnék az embereken a hülyeséget.
Nessy
@magyar1: Önkritika? Na, ez kormányunknál ismeretlen fogalom! Csak éppen a választás előtt nem vállalják a felesleges népszerűség csökkenést, ha különösebb érdekük nem fűződik hozzá.
colibri
@magyar1: Ha eszük lenne, amivel gondolkodni tudnának, nem is hoztak volna ilyen döntést. De, te csak dícsérd a kormányt nyugodtan, ha úgy gondolod... elvégre, nem előszőr teszed.
magyar1
@colibri: Ha jót tesznek dicsérem, ha rosszat szidom. Eddig annyi rosszat tettek már kormányok, hogy felsorolni sem lehetne, de attól függ kinek a szemszögéből nézed hogy jó vagy rossz.A lényeg az lenne hogy a társadalom nagy részének jó legyen. Ez lenne a kormányok feladata, de ők inkább a kisebb gazdag réteget szolgálják a világon mindenütt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.