Magyar György szerint a jelenség nem mondható általánosnak, de érkeztek már jelzések a sátrakból.

(Forrás: Index)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
3dwhite
Már azok is szabadulnának a jelenlegitöl.
sgl
és???
holnap az lesz a baj, hogy mindketten nyelveket beszélnek, közte magyarul is.
hülyék.
kereső
@sgl: Az viszont nagy hiba???, hogy vidéken a második fordulóra csokkent a szavazóhelyek száma. Az első körben még a falvakba is elmentek- igaz csak fél napra, vagy csak három órára. Most semmi. A falu népe néz ki a fejéből, hogy az ország??? "miniszterelnököt" választ.
durbincs
@Gauntlet: Feri-ék ebből fizetik az ilyenféle bérköcsögöket mint ez a @fűre lépni szabad: ? +@simmering73: -at a bunkot ?
tudode
Ajajj nagybej itt nálunk!
.
Mégpedig az, hogy a patyolat "Már ki zaj Petya amerikai kiruccanását szemlézte a valamikor objektív óRIGÓ a Pesti Srácik ESSZÉjéből:
.
----- Kiderült: Márki-Zayt egy szektavezér ráncigálta dróton, pár ezer dollárért
www.origo.hu/itthon/20190626-marki-zay-egyesult-allamok.html
.
"""A Pesti Srácok új megvilágításba helyezte a vásárhelyi polgármester és Haas György, a hírhedt fényevő kapcsolatát. Amit eddig is tudni lehetett a történetből, hogy Hass évekig sok pénzzel támogatta a balliberális politikust és családját. Mint az oknyomozó portál cikkéből kiderült, a férfi egy igen komoly feltételhez kötötte a tetemes pénzügyi segítséget. Minden jel arra mutat, hogy egy szektavezér ráncigálta dróton az ellenzék egyik vezető politikusát – pár ezer dollárért."""
---------------------------
.
Ha ennek a csak 1% igazságtartalma van, akkor van már Hódmezővásárhely is etalonként az MMM mozgalmával:
.
----- Politikai káosz Hódmezővásárhelyen? - Új választást akar Márki-Zay Péter
www.youtube.com/watch?v=SFg3bX9AM8o&t=510s
------------------------------
.
???
durbincs
@inhuman: @inhuman: mert a maga rettenet 2 elemijétől + az 50IQ-jától a csilletöcskölés mellett csak ennyi telik ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?@Lepényleső: @kissé felnőttem: @Gazella: @csipetke: @ágimami: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.