"Peti éjszaka közénk feküdt, velünk aludt, ez gyakran megtörtént. Valamiért kiborult, szerintem magányos, nincs senkije. (...) Régebben is volt, hogy bántotta Peti az apját, akkor ököllel ütötte. Börtönben is ült akkor, és azon felül is többször bántotta az apját. Nem tudom, miért gyűlöli az apját. A férjem engem is bántott, amikor fiatal volt, Petit is sokszor bántotta. A férjem egyszer úgy megütött, hogy kiszakadt a dobhártyám. Az orvos megkérdezte, hogy teszek-e feljelentést, de nem akartam. Peti látta, ahogy az apja engem bánt, talán ezért haragudott rá. Az is lehet, hogy tőle örökölte, hogy erőszakos lett. Szegény fiam többször öngyilkos is akart lenni. Kést fogva fenyegetőzött, hogy szíven szúrja magát. Gyógyszereket szedett, de ha nem váltotta ki őket, akkor ingerült lett. "

(Forrás: life.hu, Emmersson71 által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Ugye, hogy nem fekete-fehér az élet, nem volt szent ember az UCCAHÍRMONDÓJA sem?!
magyar1
Ezt a szerencsétlen gyereket nem a börtönbe hanem gyógykezelésre kellene küldeni. Mindig a gonosz szülő van az ilyen hátterében. Az apjának ez a minimum ami járt. Mocsok féreg lehetett (bár azt mondják halottról jót vagy semmit) a gyerek és a kutya olyan amilyenre nevelik, ahogyan bánnak velük.
Emmersson71
@magyar1: "halottról jót vagy semmit" - ha ezt vennénk alapul, nem lehetne tetvekről tanulni iskolában, mint Hitler vagy Sztálin!

Helyesebben: halottról JÓL vagy semmit!
Giovanni Alba
@magyar1: ma, 14:01
Azt mondod ezzel, hogy így terjed a kórság? Apa veri a fiát s később, mikor fordul a kocka, a fiú veri az apját, de közben veri a saját fiát is, mert otthon is ezt látta?
Nem kellene határozottan fellépni a családon belüli bántalmazás ellen?
magyar1
@Giovanni Alba: De bizony kellene csak még sok a primitív ember aki ezt helyesnek tartja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.