Az Országgyűlés elnöke egyre súlyosbodó, de múlt századi kihívásként beszélt a parlamentben a demográfiai robbanásról vagy hanyatlásról, a globális felmelegedésről, az illegális migrációról, a nemzetközi terrorizmusról.

Kövér László elszabadult: attól tart, hogy hamarosan mások által is irányítható lesz a gondolkodásunk
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kövér László azt mondta, az államok és a multinacionális vállalatok küzdelmének tétje világszerte az országok pénzügyi, gazdasági, természeti és emberi erőforrásai feletti rendelkezési jog megtartása, illetve megszerzése.

A házelnök szerint a nemzeti önazonosság gyengítésének és felszámolásának kísérlete

a magánhatalmak egyik támadó fegyvere lett egy új globális világrend kialakításáért folytatott harcukban.

Kövér László kijelentette: a nemzeti önazonossághoz való jog biztosítása, nemzetközi kodifikációja és érvényesítése hatékony önvédelmi fegyvert adhat a nemzeti államok kezébe a magánhatalmakkal szemben.

Szerinte ha a nemzeti önazonosság elenyészik, akkor a nemzeti elven szerveződött Európában megszűnik legfontosabb államalkotó és államfenntartó tényező, a nemzet. Úgy fogalmazott: minden európai állam elveszítheti az őt fenntartó közösséget, elveszítheti történelmi létjogosultságát, kénytelen lehet átadni helyét a magánhatalmaknak és felolvadni "az Európai Egyesült Államok fedőnevet viselő magánhatalmi képződményben".

Ezért a nemzeti önazonossághoz való jog mint egyetemes emberi jog nemcsak a többségben vagy kisebbségben élő nemzeti közösségek érdekeit védi, hanem általában szolgálja és erősíti az államok mint közhatalmak érdekeit is

– jelentette ki.

A minden embernek az anyanyelvéhez, a nemzeti kultúrájához és a szülőföldje otthonosságához való jogának biztosítását hasonlóan újszerű és időszerű kezdeményezésnek tartotta, mint a chilei parlament idén szeptemberben elfogadott alkotmánymódosítását az emberi identitás neurológiai védelméről.

Elmondta, idáig az emberi agyműködését alapvetően csak ideológiai módszerekkel, azaz a koponyán kívülről lehetett befolyásolni, mostanra azonban egy olyan korszak küszöbére érkezett az emberiség,

amikor az agykutatás és a technológiai fejlődés lehetővé teszi, hogy az emberi agy és gondolkodás működése neurotechnológiai eszközökkel, koponyán belülről is mások által befolyásolható, módosítható és irányítható legyen.

A házelnök véleménye szerint a tudomány vívmányai mindig lenyűgözőek, de szabályozás hiányában sokszor életveszélyesek.

Kövér László szükségesnek nevezte, hogy a neurotechnológia területén új etikai szabályokat, új nemzetközi jogi egyezményeket, új emberi jogi fogalmakat alkossanak, "hogy az emberiség ne rabjává, hanem haszonélvezőjévé váljon a technológiai fejlődésnek".

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Emberi agy, és gondolkodás ? Kövér elvtárs! Magánál nincs mit módosítani!
Sámannus
Meg baszod te amit magad hadoválsz. Ki hoz be ingyenélő ukrán vendégszavazót te retkes hazudozó amit te össze hordasz aljas lózung. Köze sincs a valósághoz.
Mocsárba mentél az lesz a veszted. El fogtok takarodni hamarosan.
namihami
Lacus, nálad nincs kockázat. Eddig se gondokodtál, a hülyeségeidet pedig (félő), hogy eztán is kockázat nélkül osztod meg a világgal.
Yoda69
Túl sok X-men filmet nézett a Köteles elvtars.
RonaGyuri
@solidedge: @Nessy: mindent elmondtatok előlem! =))
justhpeter
Orbán igazán intézhetne egy helyet Kövérnek Grazban. Szemmel láthatóan romlik az állapota és nem lenne jó, ha ez visszafordíthatatlan lenne, hiszen akkor új bolondot kellene keresnünk a parlamentbe.
dr. prédikátor
ez a pápai kanász köteles faszkalap teljesen megzakkant!!! köteles!!! IRÁNY A PSZICHOLÓGIA!!!
Clavigo
@Shikari: Pont akkora barom vagy,,mint ez az Idióta,,akiről a cikk szól.
telegdilaci
@solidedge: Azt hiszi ez az elmebeteg hogy csak ők irányíthatják moshatják a Magyar Emberek agyát,már akiét tudják,aljas gazemberek!
Clavigo
@Shikari: Nyugi.. Mindjárt megy a nővérke a tiszta gatyával,,gyógyszerekkel...Nyugi van..
csipetke
@Shikari: 07:28 Ez a "kormány" (mert ezek nem kormányoznak,hanem a népvagyonból igyekeznek mindent IS megszerezni,és amit ez a kormány csinál,az a kapálózás a hatalomban maradásért mmindenáron) az embereket uszítja egymás ellen már 12.éve.Állandó gyűlöletkeltés az orbán által választott célszemély,vagy cél ellen,Soros,Brüsszel,Gyurcsány,stb. A sorrend tetszés szerint változtatható.
Kövér meg ha annyira be van sz@rva az agyát érő befolyás ellen,tekerje körbe a fejét háztartási alufóliával. De ha tényleg az agyát félti,hát nincs mitől tartania
Clavigo
@Shikari: Lassan egész jól megtanulsz magyarul,,te kis gyagyás.. (még pár év kell azért,,ne bízd el magad! )
Gazella
@Clavigo: wow. Ti meg mondjátok. Én melletettetk állok!!
simmering73
@Shikari: "A többi degenerált köé! Kusski!" Mi bajod van, dilinyós? Na higgadj le és próbáld meg magyarul leírni, durbincs sógor.
silber13
@Shikari: 7:48-ra: szóval te kétséde vonod kormányunk magyarságát!!??
human
Vicces ahogy Kövér a globális világrendtől retteg miközben az ország határon belül mindent ők akarnak irányítani.
Gazella
Számomra az egyik legleg unszimpatikus a harcsabajuszú görény... Semmi diplomáciai beszéd nincs benne... csak trágárul tud mocskolodni.
tudode
Ezek szerint a vice házmesternek nem sikerült az éjszakája, kivetíti személyes félelmét a társadalomra!!!
.
Arról nem is beszélve, azzal együtt, hogy az állam iratlan szabálya a KÖZNYUGALOM FENNTARTÁSA, az amit összehablatyolt büntetendő cselekmény még akkor is, ha egy állampolgár követ el hasonlan a házmesterhez, azaz
.
""""A közveszéllyel fenyegetés egy bűncselekmény, amelyet a Büntető törvénykönyv határoz meg, megadva a büntetését is:
"338. § (1) Aki a köznyugalom megzavarására alkalmas olyan valótlan tényt állít, híresztel, vagy azt a látszatot kelti, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a közveszéllyel fenyegetés a köznyugalmat súlyosan megzavarta."
----------------------------------
,
Hiába ízmoznak a fideSS alapítók selejtjei, azok, akik az EU első diktatúrájaként nyivákolnak a nemzeti identitásuk ráerrőszakolásával, ma már ha jól értem az egész világra, ha jól értem!
-----------------------------
.
Ami azt illeti személy szerint megéltem a Horhy rendszertől az egyeduralkodó surranó diktatórájáig, közte a világháborót is, amikor az állam tette a dolgát, hírdetményekkel tájékoztatva a lakosságot a teendőkről, a világháború után megindult az élet, eltüntek a romok, épültek a hidak, a lakótelepek, beindult az oktatás, tehát, ellentétben ahhoz, amikor a rendszerváltás után négy cikluson keresztül egy bennszülött megszállott csipet csapat garázdálkodhat, félelemkeltéssel sakkban az ország apraját, nagyját!
.
Lássuk csak mit hordanak szét, a világ legtermészetesebb módján:
.
----- Budapest akkor és most – 75 éve ért véget a II. világháború egyik legborzalmasabb városostroma
.
welovebudapest.com/cikk/2020/2/13/kepek-budapestrol-akkor-es-most-75-eve-ert-veget-a-ii-vilaghaboru-egyik-legborzalmasabb-varosostroma-1
-----------------------
.
És nincs aki megállítsa ezt az agyament triumviráTUST, vagy...
Gauntlet
Mármint az agyad? Mert ugye az nincs...
csipetke
@Shikari: 07:48 Úgy fest a dolog,hogy lassan lassan a fideszből lesz minoritás. Reményeink szerint,és a krumpli-osztogatás ellenére is.
magyar1
Lehet, hogy a covid vakcinában chipet ültetnek előkészítve ezt a folyamatot?
Nyírfa
Laci, Laci, mi lesz veled, ha egy balliberális chipet ültetnek a buksidba?
Vagy lenyeled a kedvenc ételeddel, és a gyomrodból szívódik fel egy Soros-kapszula...borzasztó , még belegondolni is!
De ne aggódj, téged semmiképpen nem fogunk megválasztani sem ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek, sem köztársaságinak, pláne, hogy nincs is köztársaság, mert szíves közreműködéseddel eltakarítottátok. Ez van, Laci, ha lesz chiped, ha nem lesz, teljesen mindegy: nemcsak az emberi méltóságodat játszottad el, hanem a politikai esélyeidet is. Persze, van összefüggés, nem kevés.
kereső
Téged ez a veszély nem fenyeget. Mert ami nincs, abba semmit nem lehet beültetni.
ómió
Hát, ha tovább tart az "orwellizálódás"...!
Emmersson71
"Kövér László elszabadult: attól tart, hogy hamarosan mások által is irányítható lesz a gondolkodásunk"

Az övét már rég Orbán irányítja.
Emmersson71
@Shikari: Aha... Azért nézd már meg azt, hogy a bolygónk "színei" közül melyik a minoritás, és mégis ő a vezető! De megy a rettegés, hogy "túlszülik Európát" a "többiek" - pedig az evolúció hosszú távon mindig győztest hirdet :P
fűre lépni szabad
Kövér "bitch" Lászlónak küldik szívből szívesen a ... dolgozói - geccci: www.youtube.com/watch?v=lXw7l_JmjrE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.