Elmondta: tisztában vannak azzal, hogy Magyarországon a köztársasági elnököt nem közvetlenül választják meg az állampolgárok, mégis fontosnak tartják, hogy javaslatot tegyenek egy, az ellenzéki oldalon elfogadható személyre.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez egyre nevetségesebb...eddig még magyart tartottam az egyik legértékesebb ellenzékinek, ez most szertefoszlott..
Qqberci
Jó ötlet. Megmutatja a jelöltek társadalmi támogatottságát. Azt viszont deklarálni kell, hogy nincs visszalépegetősdi!...
tudode
Na ugye, ugye!
.
A részletekben bújik meg a kisörDÖG, hasonlóan ahhoz ha MZ/X nyeri meg, a magát makulátlannak bemutató melyik párt fogadja be!
.
Ami addig, amig élt a III. Magyar Köztársaság az ország nemzeti egységére őrködő Árpi bácsihoz hasonLÓ köztársasgi elnöke nem volt ennek az országnak, aki tiszteletére Koncz Zsuzsa koncercen köszönte meg mindannyiunk nevében az emberségét, aki a koncert hallgatók között vett részt
.
Koncz Zsuzsa - Ha én rózsa volnék
www.youtube.com/watch?v=pxHQtuq8VcQ
-----------------------------
.
Ellentétben azzal, akitől amikor lejárt a földi mandátuma Göncz Árpádnak, és elhúzódtak tőle mint egy leprástól a gyászoló közönség, beszólva azt, hogy "nem szégyenli magát idejönni"!!!:
.
---- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
-----------------------
.
Eddig az újkori honfoglalók úgy adogatták egymásnak, a kiherélt III. Köztársaság ellenére az un. "köztársasági elnöki, a nemzet egységére képtelen "pártkatonáknak", mint egy szatócsboltot, az "un" biódiszlet parlamenti frakcióval szenesítve azt, hogy birtokba veheti a Sándor palotát, sőt 5 milliárddal meghálálva együttműködési késztségét, együttműködő készségéért, a környezetvédelmi tárca hiányában a föld őreként, vagy milyeként
.
--- 5 milliárd forint közpénzt kap Áder klímavédelmi alapítványa
24.hu/kozelet/2020/05/28/ader-janos-alapitvany-kormany-tamogatas-5-milliard-forint/
-----------------------------
.
Amely/akik rányomják a bélyeget az ország teszetoszaságára, hogy az első sorban Áder, Orbán, Kövér lehet élet, halál ura, nem ismerve a hatalom, és a pénzen túl, csak verbálisan adva el magukat, félelemkeltéssel sakkban tartva az egész országot, mert ha ez lesz, akkor az lesz, meg a migránsok, soros, gyurcsányozás, brüsszelezés, stb-zissel !
.
És az élet megy tovább, az orság választásra jogosúltjainak 22%-nak az akaratával, még gombócból is sok 4+12 év óta egyre elviselhetetlen, a triumvirátus által keltett bábeli zűrzavarban!
...
ESCOBAR
@sgl: Elzavarni? Elszámoltat ?! OK. S aztán???
fűre lépni szabad
Tórcsányi teljesen alkalmatlan a nem létező köztársaság köztársasági elnökének!
kereső
@fűre lépni szabad: És orbánhoz mit szólsz?
kereső
@fűre lépni szabad: Ne sokáig, mert lekésed...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.