Márki-Zay Péterre szavaztam - Annak ellenére, hogy világképem és politikai ízlésem más, mint az övé. Sokkal közelebb áll Dobrev Kláriéhoz. És annak ellenére, hogy pártom többségénél sokkal jobb véleményem van a Gyurcsány-kormány törekvéseiről és Gyurcsány Ferencről magáról is, akit változatlanul kedvelek. (Hogyne tenném, hiszen szoros szövetségben dolgoztunk, részem van, ha úgy tetszik, felelős vagyok a jóért és a rosszért is, amit akkor tettünk.) De most nem a hozzám közelebb állóra, hanem a győzelemre szerintem egy fokkal esélyesebbre szavaztam. Megbecsülöm, tisztelem azok véleményét, akik ezt másképp látják, vagy más szempontok (pl. a bal-jobb megosztás ) alapján döntenek. Lehet, persze, hogy tévedek. De az is lehet, hogy mások tévednek. Ebben a drámai döntésben a saját ítélőképességünkre vagyunk utalva. Nem azért látom Márki-Zayt esélyesebbnek, mert úgy vélem, hogy jelentős létszámú fideszes szavazót tud elhozni – kevés Hadházy van az országban. Hanem azért, mert otthon tud...

(Forrás: ujnepszabadsag.com, Emmersson71 által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Emmersson71: Én sem igazán. MZP és KG nem éppen kapnának egy versenyben fair play díjat! Menet közben az előzetesen elfogadott szabályt felrúgni, nem túl elegáns viselkedés. Másban is így viselkednének? Ebben már van egy kormányunk.
RonaGyuri
@Emmersson71: @Nessy: lényegtelen! Azonban Magyaréknak történelmi bűne, hogy egy idétlen média-műsor kedvéért összeugrasztották az embereket, azokat akik változást szeretnének !! =))
Ráadásul komolyan veszélyeztetik a valóban releváns 106 előválasztás komolyságát is! =))
KisTehen
"Hanem azért, mert otthon tud tartani olyan fideszes szavazókat, akik nem nagyon mélyen elkötelezettek. Mert Orbánék Márki Zayjal kevésbé tudják őket az urnákhoz hergelni, hiszterizálni."

A hölgy nem számol azzal, hogy MZP potenciális ellenzéki szavazókat is otthon tud tartani. És szerintem ez több lesz, mint az otthon tartott fidesz szavazók.
Emmersson71
@RonaGyuri: Abba azért bele kellett egyezniük a jelölteknek is!
Meg aztán a balhé anélkül is megvan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.