Nagyot fordult harminc év alatt a világ, pontosabban az ország: míg a délszláv háború idején egy modern és befogadó menekülttábor adott sok-sok embernek esélyt az új életre, ma nincs menekültügy, csak idegenrendészeti koncepció. Harminc éve Nagyatádon nyílt meg (s huszonöt esztendeje be is zárt) Közép-Európa legnagyobb menekülttábora, ahol összesen 40 ezer horvát, bosnyák, szerb és vajdasági magyar lelt menedékre – és ahol olyan iskola működött, hogy diákjai amerikai és svéd egyetemekre is bejutottak. A háború elvonult, a tábort bezárták, de több dél-szláv család a városban maradt. Van, aki azt érzi, két hazája van. Van aki azt, hogy sehová sem tartozik.

(Forrás: nepszava.hu, sgl által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Fel nem foghatom, hogy a mindenben legjobb Dobrev nem tudta és tudja kezelni a férjét kivégző fideszes karaktergyilkosság által ráragasztott negatív hazug jelzőket, tulajdonságokat.
Az látható, nem eleég hogy átlép rajta ez már nem számít és gyurcsány meg 100x kijelenti: nem vállal kormányzati szerepet.
Ez politikai vakság, a sakkvakságra hasonlít.
Legelemibb megoldás:
Gyurcsány átadja a dk vezetését, kijelenti a béke és a fidesz biztos ellenzéki győzelme érdekében kilép a politikából, listán hátulra írják be, vagy egyáltalán ne tegyék rá.
Nem hiszem el, az ország nyugalma és béke érdekében ezt ne tehetné meg miközben folyamatosan hangoztatja az ország érdekét nézi.
NEM NÉZI, MÁNIÁKUSAN OTT AKAR LENNI A POLITIKÁBAN!
NEM LÁTJÁK EZ ÁRT AZ ORSZÁGNAK AZZAL, HOGY A FIDESZT SOKAK SZERINT GYURCSÁNY TARTJA HATALOMBAN??
Gyurcsányt politikusként alkalmatlannak tartom,- emberileg ok, és szakmailag is,- 2006 ősze óta, hogy beszari módon kormányzott, a sikertelen erőszakos puccsot nem torolták meg és a végén a fidesz szokásához híven a saját aljasságukat áttolták másra. Fletóra.
Emiatt szopunk.
Meddig??
sgl
@sgl: hopp!

Nem értem, nem ehhez a cikkhez hanem ezt a linket tettem be.
Múltkor is átugrott egy másikra.

Mikor a posztomat írtam utána visszanéztem derült ki ez nem az amit akartam.

Szóval ez a választott link:

nepszava.hu/3135175_elovalasztas-az-elso-forduloban-az-ordog-csak-jatszott-az-ongyujtojaval

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.