Februárban négy utas kezéből is kikapta a mobilokat és leugrott velük a szerelvényekről, de kiderült, más is van a rovásán. Márciusban elkapták, mostanra zárult le a nyomozás.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2021 februárjában nem csak utazásra, hanem telefonlopás terepéül is használta a HÉV-et. A 35 éves L. Zoltán a H5-ös vonalon négy utas kezéből kapta ki mobiljukat, majd a szerelvényről leugorva elszaladt – olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében.

Saját anyját is kirabolta a szentendrei HÉV-en telefonokat lopó férfi

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A III. kerületi nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki nem volt ismeretlen a rendőrök előtt; az eljárás adatai szerint a lopásokat megelőző napokban saját édesanyját bántalmazta, és elvette pénzét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit március 3-án elfogták. A rablás, lopás és könnyű testi sértés miatt indított eljárást most befejezték, a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ez a könnyű testi sértés, ez jópofa...egy kicsit megverte, oszt annyi..majd megbánja, bocsánatot kér, aztán tiszta lappal mehet lopni..

Egy fórumozó erre azt mondta, fehér ember ilyent nem csinál...dehogynem..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.