Számára a vásárhelyi polgármester egy fekete lyuk.

Nem tudja értelmezni Schmidt Mária azt, hogy az ellenzéki előválasztás első fordulója után Karácsony Gergely miért Márki-Zay Péter javára mondott le – többek között erről is beszélt a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában, amit az atv.hu szemlézett. 

Schmidt Mária nem tudja hova tenni Márki-Zay Pétert

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson a Várkert Bazárban 2021. szeptember 23-án.

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

A főigazgató szerint ha valaki parlamenti többség nélkül akar miniszterelnök lenni, az csak diktátor lehet, mert Schmidt Mária szerint az

a játékszabály, hogy van egy pártom, és ezzel elindulok a választáson. Ez a parlamentáris demokrácia.

Példaként Orbán Viktort hozta fel, mert úgy látja, Orbán nem azért tudja végigvinni az akaratát, mert miniszterelnök, hanem mert stabil parlamenti többség van mögötte.

Márki-Zay Péter kapcsán Schmidt Mária azt is elmondta a műsorban, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester azon kijelentése, miszerint a megválasztása után másnap leváltja a legfőbb ügyészt, az a parlamentáris demokrácia elleni támadás, mert hogy a legfőbb ügyészt csak az országgyűlés válthatja le. 

Schmidt Máriának Márki-Zay Péter egy "fekete lyuk", nem tudja, hogy honnan jön, mi a programja, miből van pénze, de azt látja, hogy júl kommunikál és pillanatot akarja megnyerni, ennek érdekében pedig "bármi kijön a száján." A Terror Háza főigazgatója Karácsony Gergelyt is elővette, merthogy nem tudja róla, van-e olyan érték az életében, ami neki fontos. Azt nem tudja megmondani Schmidt, hogy Karácsony mit gondolhat az országról. 

A történész-nagyvállalkozó még a Demokratikus Koalíció szimpatizánsaival is szimpatizált egyet a műsorban, amikor arról beszélt, hogy egy DK-s vajon hogyan tud majd Márki-Zay mögé beállni az előválasztás után (ha a vásárhelyi városvezető nyer), miután Márki-Zay folyamatosan "gyalázta" őket. Schmidt Mária szerint amúgy az ellenzéki előválasztás rossz politikai termék.

Forrás: atv.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@Horizont: Nem szabad haragudni Terror Macára, ő ilyen együgyű, ennyire képes. Az elvtelen seggnyalás százmilliókért, az az igazán testhezálló neki...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
Mi sem tudunk téged hova tenni Marichka! gondolom a mostani pártod is Diktatórikus módon kormányoz,semmi kétség,azért éltek túl sokan és túl jól,az Országot kifosztók közpénz osztogatásának köszönhetően!
kereső
@sgl: Sugárzás ide, sugárzás oda a fekete lyuk a fényt is elnyeli. (olvastam, hogy a Hawking sugárzás egyfajta rezgés- ami nem igazán bocsájt ki fényt-ha jól értelmeztem az olvasottakat)
RonaGyuri
Jaj Libuska! Mióta zavar az téged, hogy valamit nem tudsz, vagy nem értesz? Ettől még nem csak elmondod a frankót, de még le is gázolsz mindenkit, aki nem úgy képzeleg, mint te! Sőt még azokat is – talán őket még inkább -, akik kérdezni merészelnek=))
RonaGyuri
Ja, csak a rend kedvéért:
A galaxisok közepén – s ez irányítja a működésüket – egy fekete lyuk van! =))
kereső
@sgl: Köszi szépen-- amit olvastam erről ( Te keltetted fel az érdeklődésemet), az csak arról irt, hogy a sugárzás csak egyfajta rezgés. /tanulni sohasem késő/.
Emmersson71
"Schmidt Mária nem tudja hova tenni Márki-Zay Pétert"

Nem is kell, ott ül MZP Orbán belsőzsebében.
kulabombaafityiszre
Én mzp-t egyszerü emberként már rég beáraztam.
tudode
Kiállította bizonyítványát a egyeduralkodó LMBQ törvényében érintettként azzal, hogy az un. DEMOGRÁFIA KONFERENCIÁN, ugyan a nemi identitásról össze, vissza többek között
.
----- "Közjó-e a gyermek" – zavarbaejtő beszédet mondott Schmidt Mária a demográfiai csúcson
magyarnarancs.hu/belpol/kozjo-e-a-gyermek-zavarbaejto-beszedet-mondott-schmidt-maria-a-demografiai-csucson-242032
--------------------------
.
Ahelyett, hogy alkalma lett volna a demokráfiai csúcson, érintett szülőként ország, világnak tudoMÁSÁRA hozni, hogy egy meleg gyermek felnevelésével milyen tapasztalatokra tett szert, elfogadása, vagy szemetHÚNYÁSSAL azzal a génhibás gyermekkel, aki egyenes gerinccel nyilatkozott nemi identitásáról:
.
---- Ungár Péter: meleg vagyok 19-04-26
www.youtube.com/watch?v=ZdR_1xNYjgQ
-----------------
.
Aki a világhálón nem nyilatkozik, legalábbis általam nem -- Édesanyjáról, már ami az elfogadását illeti!!!
.
Az, hogy nem tudja hova tanni Márki-Zay Pétert, az az egyeduralkodó mesterkedése is évtizedek múlva derült ki azok számára, akik hírfogyasztók, hogy valójában egy politikai szélhámos, még a fideSS alapítók szerint is, mint pl.
.
Ungár Klára, a történész asszony acsaládjához tartozó, fiához hasonló nemi identitású szerint:
.
---- Ungár Klára: Egy szélhámos vezeti Magyarországot
www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU&t=9s
----------------
.
Másik alapító szerint
.
---- „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
------------------------------
.
Tehát a puding próbájja az evés, hogy pimpós-e vagy mivé fajul az ország hatalombirTOKOSAKÉNT!!!
Gazella
Ezt a kancsal picsát muszáj elő kotorni?!!
RonaGyuri
Azért Kancsi-mancsi mond valós dolgokat is, pl. itt azt, hogy: ő úgy látja, hogy az Orbán mögött ott áll a pártja!
Igen ez így van; ott állnak mögötte szorosan, a Jocó vezérletével! =))
kulabombaafityiszre
@sgl: ma, 11:22
Bartus világosan lírja a véleményét mzp-ről.A kolostormalac esetében nagyon hamar megjósolta a helyzetet,emiatt sokan lehülyézték,hát bartusnak lett igaza.A másik kérdés ezzel a stílussal.lehet hoz szavazókat a fidesztől,de mennyit veszít baloldalról?A fiatalokat könnyü behülyíten a változással ami értük történik,de itt mindig a fiataloknak építettük a jövőt,hogy neki jó legyen,csak valahogy nem sikerült.
lampa laz
Azé ez mindent visz,... "Orbán Viktort hozta fel, mert úgy látja, Orbán nem azért tudja végigvinni az akaratát, mert miniszterelnök, hanem mert """stabil parlamenti többség""" (ezen jót nevettem) van mögötte. Na ez az a 133 bátor gombnyomó robot. Maris, ha 1x a szemtengelyferdülésed kiegyenesedne úgy csodálkoznál rá a világra mint a kisgyerek az áhított játékára.
simmering73
Petőfi ha élne, ezt a luvnyát meglátva újra tollat ragadna és megírná a Minek nevezzelek 2.0-át.
Emmersson71
"Nem értem, ami történik. Az én olvasatomban ez (az előválasztás) arról szólt, hogy hat párt megállapodott egy közös programban, felosztották a választókerületeket, és a közös miniszterelnök-jelölt személyét majd kiválasztják előválasztáson, Az, hogy ez a hat párt hagyta magát meghekkelni egy olyan külső ember által, aki egyébként ebben a megállapodásban nem vett részt, nem finanszírozója ennek az egész előválasztásnak, értelmezhetetlen számomra. Amikor Karácsony Gergely úgy dönt, hogy lemond, és nem Dobrev Klárának, a másik állva maradt jelöltnek a javára teszi, aki a hat párton belül a konkurense volt, hanem ennek a külső meghekkelő embernek a javára, ezt nem tudom értelmezni"
kereső
@Emmersson71: Mit mondjak, mi is nehezen. Azt meg még úgy sem, hogy ezért ő lett a "haza hőse".
Emmersson71
@kereső: Pedig a fenti sorokat Schmidt Máriától emeltem ki.
kereső
@Emmersson71: Igen tudom, elolvastam- tudod mi az érdekes? Hogy ezzel együtt az lmp nem fogadott húséget MZP-nek, hanem úgymond "semleges" maradt.-és nem is kommentálták az eseményeket. Na ebből a szemszögből nézve, több mint érdekes az idézet.
Yoda69
Schmidt Mária nem tudja hova tenni az X-et. Marki vagy Dobrev?
Ilyen szemekkel nem is csodálom. Jól kiegészítenék egymást eltolcsival, ketten mar 4 irányba tudnának nézni.
Snitt, javaslom tegyen fel szemüveget mielőtt behúzza az X-et..
nejlontacskó
@Horizont: Nem szabad haragudni Terror Macára, ő ilyen együgyű, ennyire képes. Az elvtelen seggnyalás százmilliókért, az az igazán testhezálló neki...
Néro
Te szerencsétlen azt se tudtad ki van az 56-os plakátodon ! Azt se tudtad hová tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.