A vasárnap délután 3 órás adatok szerint. 

Így áll most az előválasztás: Márki-Zay vezet 60-40 százalékos különbséggel

Három megye és három fővárosi választókerület eredménye alapján Márki-Zay közel 14 ezer szavazattal vezet

Márki-Zay eddig 41 554 szavazatot kapott, Dobrev Klára 27 900-at. Ez 60-40 százalékos különbség.

Forrás: 444.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Horizont: Lehetséges, de nekem ez a Márki gyerek akkor is nagyon gyanús...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Nehogy az legyen a vége, hogy a Voltfideszes, miután sikerrel teljesíti az orbáni parancsot (az ellenzék szétverése), szépen visszaáll a Kenyéradó parancsnoksága alá. Ahonnan egyébként is származott.
És, miután befejeződik, a Füstösnek valóban csak hátra kell dőlni és kikérni a házi pálinkát.
""Fideszes kutyából nem lesz ellenzéki szalonna.""-miként ezt Nagy Bölcselőnk (Házmesterlaca) oly helyesen hozzá anno a tudomásunkra.
Nessy
@kereső: AFT! A fene tudja! Jó magyar szokás, hárman hatfelé húznak, és tartja a határon innen és túl a kb. 2 millió szavazó a többi 6 - 7 millióval szemben Orbánt a hatalomba!
Emmersson71
@KisTehen: Korántsem biztos, hogy MZP leváltja az összefogás élén!
kereső
@Horizont: Nem tudom mit hoznak ebből a katyvaszból- hiszen MZP jelenleg is kivül van az ellenzéki koalición- hogy benne legyen- valószinúleg újat kell aláirni- már az ő szája ize szerint- de ez csak akkor lészen, ha lesz pártja. Na erre kell a jobbik- és erről már nagyon hangosan "suttognak"- ezért kellett az első körben kiejteni JP-t. Ha JP az első körben versenyben marad, akkor MZP nem rúg labdába- nem véletlenül nem veszi fel a telefont MZP-nek. Milyen mocskos dolgok történtek még a füstös szobák mélyén- amiben szerintem vastagon benne van vona keze is.KG-vel könnyű dolga volt.Hogy mi lesz ezek után az egyéni jelöltekkel- talány.Az bizonyos , hogy az eredeti felállású koaliciónak annyi- csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet ezt mindenkivel elhitetni-, hogy ez nem befolyásol semmit. Az biztos, hogy hogy én , mint választó nem kötöttem szerződést MZP-vel, akkor sem ha ő a jobbik elnöke (MMM kuka) hogy 2022-ben mit tegyek, avagy mit ne tegyek.szavazzak-e, vagy sem.Nem győzött elnézést kérni, mint egy nagyon vallásos teszi- amikor meggyónja bűneit és feloldozást kap és ezzel minden el van intézve. Na, de én nem vagyok Isten, én nem adhatok feloldozást a hazugság, a másik ember becsületében okozott kár miatt.(VIII. parancsolat).
kereső
@Horizont: És ezek fényében, nem hiszem , hogy a dk-nak lesz a legnagyobb frakciójja, mint ahogyan megmiondták" Dobrev nem győzhet". és a hideg futkos a hátán Dobrev Klára gyózelmétől. Pedig gyózött Klára- mert Ő kampányolt, végig gerinces és lojáliis volt az ellenféllel szemben, nem Én volt a szlogenje, hanem mi. Az ország veszitett, nem Dobrev Klára.
kereső
A 168 óra által lehozott "sorosozós" cikk eredetije a hircsárdán!!! jelent meg. Komoly lap lett a 168 óra,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.