Bár még messze nincs végeredmény, Hadházy Ákos már gratulált is a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjének.

Hadházy már gratulált Márki-Zay Péternek a győzelméhez

Fotó: Facebook

„Gratulálok a sok százezer szavazó honfitársunknak, gratulálok a sok ezer önkéntesnek, akik ezt lehetővé tették, a győztes képviselőjelölteknek és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltnek” – írta Facebook-oldalán háromnegyed hét után nem sokkal Hadházy, aki Zuglóban lesz az ellenzék közös jelöltje.

Forrás: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Nyírfa: Nem kicsit ... nagyon, nem kicsit ... nagyon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
It's good to be bad
@Yoda69:
Így voltam vele én is,mindegy,hogy ki lesz,csak ezek takarodjanak!
kereső
@Yoda69: Bánkódni én sem bánkódom, de nem értékelném túl MZP győzelmét a tények ismeretében. annyiba viszont igen, hogy , "leváltotta az ellenzéket"- nos kit váltottak le az ellenzék közül?Vagy ezért holnap ismét elnézést kér, mert nem úgy gondolta?
Nyírfa
@Yoda69: Igen, ha...és ez a ha olyan bizonytalansági faktor, amellyel most az MZ-tábor nem akar számolni.
Karácsony még nem fogta fel, mit tett.
Mindenesetre, ő abszolút példa arra, hogy hiába vannak szép gondolatai, haladó jövőképe valakinek, ha nem látja az azok megvalósításának feltételeit, ha belelép minden csapdába, amelyet a jó szándékával szinte maga készít el. Reménytelen, hogy valaha is politikussá érjen, nem neki való, a képességei nem is teszik alkalmassá rá.
Az bánt, hogy olyan embert szúrt hátba, aki viszont abszolút rendelkezik az államfői léthez szükséges potenciállal.
Na mindegy. Úgy látszik, meg kell lépni a lépcsőfokokat, egyszerre csak egyet, aztán egyszer fellépünk arra is, amelyre rá van írva: demokrácia.
Yoda69
@Nyírfa: Egyetertek. Az elso lepcsot megtettuk, megvan az osszefogas, 106 valasztokorben egy jelolt indul a fideSS jeloltjevel szemben, es van egy konszenzusos ME jeloltunk, aki jo esellyel felmossa orbannal a padlot, ha lesz vita. Ha orban elzarkozik a vitatol, azzal egy ujabb ongolt fog loni a valasztasok elott.
A kovetkezo lepcsofok egy jo program meghirdetese, es az egyseg egyben tartasa barmi aron. Remelem ha vannak is vitaik, azt nem hozzak a nyilvanossag tudomasara. Beszeljek meg egymas kozott, es a megallapodast hirdessek ki. Mint ahogy egy normalis csalas sem teregeti ki a szennyest. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.