A miniszterelnök-jelölt vasárnap este mondott győzelmi beszédet a budapesti Anker közben. 

Márki-Zay Péter a győzelme után: "beszéljetek a fideszes anyukátokkal"

Márki-Zay beszédében egy óvodás társát külön köszönte, akivel egy 2018-as lakossági fórumán találkozott. Egy sor másik támogatójának is köszönetet mondott, akit az Anker köz hallgatósága sorra megtapsolt.

“Ez a kicsik forradalma” – mondta a miniszterelnök-jelölt. 

Mindannyian nyertek, különösen a fiatalok, mert az átlagéletkor, ahogy körülnézett, nem éri el a 40 évet. Szerinte Orbán Viktornak tőlük kell félni, nem tőle, mondta.

“Beszéljetek a fideszes anyukátokkal, a fideszes nagymamátokkal"

– mondta.

A politkus elmondta, hogy nagyon köszöni a részvételt a DK szavazóinak is, együtt mennek tovább.

„Egy új és tisztább, becsületes Magyarországot akarunk”

– mondta Márki-Zay.

 Karácsony eddig sok támadást felfogott, ezután biztos ő fogja kapni, de valójában egy új Magyarországot támadnak. Egy párt szerinte nem képes változtatni a rendszeren, együtt viszont kivívhatják a szabadságot. Nem csak egy pártot akarnak váltani, nem csak Orbán Viktort akarják leváltani, egy új kultúrát akarnak, ahol a szeretet lesz az uralkodó, mert a gyűlölet ellen csak szeretettel lehet fellépni.

A teljes beszédet itt lehet visszanézni!

Forrás: Telex.hu

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Oké Péter. Leváltottátok az "ellenzéket" az ellenzék segitségével. Akkor most hogyan tovább?Én, az ellenzéki árva szavazzak Rád, miután leváltottál? Fekérésre és elvárásra szeresselek? Azt mikor fogod "elvárni", hogy még tiszteljelek is? Felkérésre és elvárásra még úgysem szerettem eddig senkit, meg tisztelni sem tiszteltem semmit.
szeretni nem foglak- mert az csak a családomnak, (szűkebb és tágabb családomnak- a tágabból ott sem mindenkinek) JÁR!!, és egyenlőre nem is tisztellek, mert az az arcod,- amit eddig bemutattál- részemről egyáltalán nem tiszteletre méltó. Mert abba nem fér bele a "felebarátod" elleni rágalom, a karaktergyilkolás, a hazugságok garmada. Ennyi erővel tisztelhetném orbánt és a fideSS-t is. Orbán is kérni szokta ezt tőlem.Mondjuk azt még nem kérte, hogy szeressem is.
Péter" szeresd felebarátodat, mint tenmagadt", " ne hazudj, a másik becületében kárt ne tegyél"- ha csak ezt a kettőt betartottad volna az elmult két hétben, akkor számithatnál a tiszteletemre- na de igy???És még szeresselek is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 21:26
Majd rájössz egyszer talán...amikor az imádott rendszered áldozata leszel!
A hajléktalanok már nem tudnak ide írkálni.Hol van már a böszmeferi te barom.Dübörög a gazdaság.
Ne húzd fel magad,nekem az lenne a jó ha mindenkinek jó lenne.
karma1
@rokker33: Aranyom, azert az megvan, hogy Gyurcsany NEM indul semmilyen posztert sem? Milyen "uralomra jutasrol" elmelkedsz?
Gyurka80
@Namely: Azt, hogy újraválasztanátok akik tönkretették az országot!
Gyurka80
@karma1: Böszmeferi nem indul posztért, ő a háttérből irányítja az ellenzéket a dobrev klánnal! Aztán amikor kell puccsot csinál, mint megyónál.
Namely
@Gyurka80: én biztosan nem. :D Az, hogy Bokrost szeretném inkább abból fakad, hogy elég jól összefoglalta, mi kellene ennek az országnak, és kiváló szakember. 2010-ben nagyon jó programot tett le az asztalra.
De azt Magyarországon nem lehet megvalósítani (az ellopott rendszerváltás miatt az emberek nem látnak az orruknál tovább), így én is az egykulcsos adóra, valamint arra szavazok, hogy a 2010 előtti csoportok ne kerülhessenek vissza a hatalomba.
A mostanival is vannak hibák, de legalább nem fújnak le a verőlegények, ha öltönyben kilépek az utcára (2006-ban ugyanis szépen kaptam a pofámba a rend kedves őreitől, amikor öltönyben kiléptem gyakornokként az utcára a belvárosban, hogy hazamenjek).
Gyurka80
@Namely: Egyetértek.Bokrosban nem, mert nagy svihák felmondott és felvett 16millió ft végkielégítést. A budapest bankot pedig eladta 1ft-ért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.