2022-ben Hódmezővásárhelyen indul a parlamenti választáson is Lázár János ellenfeleként.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tenyleg? Es ki fogja fizetni annak a milliardos koltsegeit? Papir+nyomda+postakoltseg? Ja, hogy mindjart a kubatov listabol teccik majd dolgozni, es az uj ner rezsim alatt nem inzultacios levelnek fogjak hivni, hanem "igazsagleveleknek"?
Kohalmi Zoltan humorista edesapja jut eszembe, aki nemes egyszeruseggel kiirta uzenetben az ajtajukra: "Femreluxat nem veszunk, es tudjuk, hogy megszuletett Jezus".
Ne szarjon mar bele a legelso napon a polgarok legbensobb maganeletebe!
fűre lépni szabad
Az a furcsa, most, hogy nem vagyok kibukva rá.
Nem folytatom a köpködést, meg a Mussolinizást, megvárom mit csinál.
Lehet, hogy olyan tartalékok vannak benne és olyat tesz le az asztalra, hogy Orbán és a fake bandája köpni-nyelni nem tudnak majd.
És, ha Dobrev ezt el tudta fogadni, és tud majd vele együtt dolgozni, és a politikus társait arra buzdítja, hogy az összefogásnak együtt kell maradnia, és a saját és az összes ellenzéki választót arra bíztatja ne a személyeket nézze, hanem a bennük rejlő lehetőséget - ki vagyok én, hogy ezt figyelmen kívül hagyjam, és a destruktív kommentjeimmel elriasszak a jövőévi választástól, akár csak egyetlenegy ellenzéki választót is?

Szóval, mostantól nyugtával dicsérem a napot és nagy csodálkozó szemekkel nézek bele a világba (hogy néha, esetenként kicsit sűrűbben tikkel majd a szemem, az egyéni szocprobléma).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.