Ezt ő maga mesélte el egy interjúban. Tarlós István volt budapesti főpolgármester jelenleg közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottként dolgozik a miniszterelnöknek.

Tarlós István volt budapesti főpolgármestert kérdezte a Blikk arról a Volt egyszer egy politikus című videósorozatában, hogy mivel telnek a napjai, hiszen már nem főpolgármester két éve.

Tarlós többek közt a 4-es metróról és az árvízvédelemről készít tanulmányokat Orbánnak

Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, jelenlegi főpolgármester a Fidesz eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a Bálna Budapest kulturális központban 2019. október 13-án.

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Tarlós elmondta, rosszul élte meg nagyon a 2019-es önkormányzati választáson elszenvedett vereségét, de aztán arra jutott, hogy 

többet kaptam a gondviseléstől, mint amennyit bármikor is remélhettem, vagy talán annál is, mint amennyit megérdemeltem.

A felesége pedig örült, hogy visszakapta a férjét – tette hozzá.

Egy titkot kifecsegek. Amikor a végső válasszal várt engem a miniszterelnök úr 2018 szeptemberében, odajött hozzám a feleségem, aki nem egy különösebben érzelgős típus, megsimogatott és azt mondta, te tudod, hogy én ezt nagyon nem akartam, de bárhogy döntesz, támogatni foglak

- mesélte az interjúban.

Szóba került sajátos stílusa, ezzel kapcsolatban a következőket mondta el:

Sose akartam mást mutatni magamról, mint ami vagyok. Sok politikus beleesik abba a hibába, hogy igyekszik más képet rajzolni magáról, mint amilyen a természete. Ha azt akarom, hogy azokat az elképzeléseket, értékeket érvényesítsem, amikben én is hiszek, amit az engem megválasztó többség elvár tőlem, bizonyos konfliktusokat vállalni kell.

Sokan elítélték a stílusomat, különösen az ellenzék köréből. Szeretném megjegyezni, hogy soha nem használtam közönséges vagy ordenáré kifejezéseket, ezt nem minden ellenzéki képviselőről lehet elmondani. Úgy is fogalmazhatok, ha eltartott kisujjal kezdtem volna inni a fekete kávét, az ellenzék kemény magja még óbudai polgármester koromban ledarált volna.

Jelenleg, 73 évesen  a volt főpolgármester Orbán Viktornak dolgozik közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottként. Erről a következőket mondta a Blikk cikke szerint:

Ha ironikusan akarok fogalmazni: ahhoz képest, amit csináltam, tudományos diákköri megbízatásnak élem meg a dolgot. Miniszterelnök úr számára készítek anyagokat, mérnökkamaráról, M0-s körgyűrűről, a 4-es metró folytatási lehetőségeiről, árvízvédelemről.

Arról is beszélt, hogy mivel édesapja a Fradinak, de édesanyja az Újpestnek drukkolt, ezért ő olyan fradista lett, aki nem utálja az Újpestet.

Forrás: blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
TaplóPisti! Az elvtelen seggnyalásról nem írsz tanulmányt? Abban igazán jó vagy!...
Nessy
Te jó ég! Ilyen pocsékul áll a fidesz szakember témában? Nála "hozzáértőbb" nem akadt? Nem volt elég a 3-s metrókocsik orosz "felújítása"? Az viszont tény, hogy minden rendszerben megtalálta eddig a megfelelő talpat!
ómió
Akkor, biztos "ecseteli" Dugógeri efftárs "hozzáértését" is!
gina
Szemétláda, nem csoda ha Karácsonyt fúrja ez a mocskos fideszbanda, mi a sz@r köze van már a városhoz
gina
Geinctelen szemét igy köszöni meg a kitüntetését Karácsonytól.. de mit is várni ettől az aljas bandától

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.