Ezt ő maga mesélte el egy interjúban. Tarlós István volt budapesti főpolgármester jelenleg közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottként dolgozik a miniszterelnöknek.

Tarlós István volt budapesti főpolgármestert kérdezte a Blikk arról a Volt egyszer egy politikus című videósorozatában, hogy mivel telnek a napjai, hiszen már nem főpolgármester két éve.

Tarlós többek közt a 4-es metróról és az árvízvédelemről készít tanulmányokat Orbánnak

Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, jelenlegi főpolgármester a Fidesz eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a Bálna Budapest kulturális központban 2019. október 13-án.

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Tarlós elmondta, rosszul élte meg nagyon a 2019-es önkormányzati választáson elszenvedett vereségét, de aztán arra jutott, hogy 

többet kaptam a gondviseléstől, mint amennyit bármikor is remélhettem, vagy talán annál is, mint amennyit megérdemeltem.

A felesége pedig örült, hogy visszakapta a férjét – tette hozzá.

Egy titkot kifecsegek. Amikor a végső válasszal várt engem a miniszterelnök úr 2018 szeptemberében, odajött hozzám a feleségem, aki nem egy különösebben érzelgős típus, megsimogatott és azt mondta, te tudod, hogy én ezt nagyon nem akartam, de bárhogy döntesz, támogatni foglak

- mesélte az interjúban.

Szóba került sajátos stílusa, ezzel kapcsolatban a következőket mondta el:

Sose akartam mást mutatni magamról, mint ami vagyok. Sok politikus beleesik abba a hibába, hogy igyekszik más képet rajzolni magáról, mint amilyen a természete. Ha azt akarom, hogy azokat az elképzeléseket, értékeket érvényesítsem, amikben én is hiszek, amit az engem megválasztó többség elvár tőlem, bizonyos konfliktusokat vállalni kell.

Sokan elítélték a stílusomat, különösen az ellenzék köréből. Szeretném megjegyezni, hogy soha nem használtam közönséges vagy ordenáré kifejezéseket, ezt nem minden ellenzéki képviselőről lehet elmondani. Úgy is fogalmazhatok, ha eltartott kisujjal kezdtem volna inni a fekete kávét, az ellenzék kemény magja még óbudai polgármester koromban ledarált volna.

Jelenleg, 73 évesen  a volt főpolgármester Orbán Viktornak dolgozik közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottként. Erről a következőket mondta a Blikk cikke szerint:

Ha ironikusan akarok fogalmazni: ahhoz képest, amit csináltam, tudományos diákköri megbízatásnak élem meg a dolgot. Miniszterelnök úr számára készítek anyagokat, mérnökkamaráról, M0-s körgyűrűről, a 4-es metró folytatási lehetőségeiről, árvízvédelemről.

Arról is beszélt, hogy mivel édesapja a Fradinak, de édesanyja az Újpestnek drukkolt, ezért ő olyan fradista lett, aki nem utálja az Újpestet.

Forrás: blikk.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
TaplóPisti! Az elvtelen seggnyalásról nem írsz tanulmányt? Abban igazán jó vagy!...
Horizont
Senkit nem hagyunk az út szélén...aki az én seggemet nyalja!
"azokat az elképzeléseket, értékeket érvényesítsem"
Igen amit a vezéred akart.
Nessy
Te jó ég! Ilyen pocsékul áll a fidesz szakember témában? Nála "hozzáértőbb" nem akadt? Nem volt elég a 3-s metrókocsik orosz "felújítása"? Az viszont tény, hogy minden rendszerben megtalálta eddig a megfelelő talpat!
ómió
Akkor, biztos "ecseteli" Dugógeri efftárs "hozzáértését" is!
gina
Szemétláda, nem csoda ha Karácsonyt fúrja ez a mocskos fideszbanda, mi a [email protected] köze van már a városhoz
durbincs
@Néro: nalátja ? 50Iq-s bányaszutyok ? még maga is mire képes azért a marék szotyiért ? kb @kissé felnőttem: ? @Aki Én: @Yoda69: @nezelodo:@gina: @Nessy: @Horizont: @Qqberci: ?
gina
Geinctelen szemét igy köszöni meg a kitüntetését Karácsonytól.. de mit is várni ettől az aljas bandától
durbincs
@inhuman: @inhuman: mert a maga rettenet 2 elemijétől + az 50IQ-jától a csilletöcskölés mellett csak ennyi telik ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.