Ugyanakkor az is jól látható, érezhető, hogy Karácsony az utóbbi időszakban alaposan megzakkant, mi több, előbújt belőle az igazi vérgőzös bolsevik.___ Legyen egy olyan alkotmányos béke Magyarországon, amihez az kell, hogy az a Fidesz, amit most ismerünk, megszűnjön. Beleértve azokat a szavazókat, akik most hisznek ezeknek a politikusoknak – ezt mondta ez az ember egy kampányrendezvényen, amelyről a felvételek szombaton kerültek fel a legnagyobb videómegosztóra.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Kalácsony egy balek aki győzelemre segítette a fideszpropagandát, mivel kihátrált az együttműködésből.

Jakab felelőssége szintén a kihárálás az együttműködésből, magára hagyva Dobrevet.

A fideszbirka szavazók meg eldöntötték, 100-150 ezer fideszdroidot sikerült aktivizálni de lehet még többet.

A Dobrev-gyurcsány kettős meg hozta a formáját, tisztességes versenyt képzeltek és nem tanulnak. Sajnos tisztességes úton a fideszmonolitot lebontani úgyszólván képtelenség. Az egész előválasztás a fidesz irányításával történt, a fidesz meghekkelte a teljes előválasztási folyamatot. És ezt talán még fel sem fogtátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.