Úgy tűnik, nincs megállás, ha üzemanyagokról van szó.

Benzinár: szerdán újabb emelés jön, lassan a csillagos égig drágul az üzemanyagFotó: MTI/Mohai Balázs

Még mindig nincs megállás, száguldanak tovább az üzemanyagárak. Szerdán jön a következő emelés: a benzin 5, a gázolaj 7 forinttal drágul – írja a 24.hu a holtankoljak.hu információi alapján.

Ezzel a mostani emeléssel a benzin átlagára 496, a gázolajé 512 forint lesz.

Ezek persze rekordárak.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Mohai Balázs

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
És nem kellene a magyarok nemzeti kormányának beavatkozni, ahogy azt ellenzékben javasolták 270,-os üzemanyagnál?
Csak kérdezem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@division: És azt a ""kitermelést"" mégis kinek a zsebéből termelik ki. Minél több az így ""ajándékba"" adott autó, annál nagyobb a cég önköltsége, amit már valóban ""ki kell termelni"". Az adózás előtti költségeket ezek az autó- benzin- és persze egyéb költségek terhelik. Ezáltal a közösbe is kevesebb a befizetés.
Én nem pénzügyes vagyok, de persze, azért hülye sem. Ezek a ""csökkentések"" semmivel nem különbek az ún. TAO befizetések adócsökkentő szándékaihoz képest.
Persze, a fociTAO az egyben hűségnyilatkozat és a várható megrendelés záloga is.
division
@namihami: Nem gond ha nem érted, nem vagy benne elvégre. Hosszan kifejthetném hogyan is működik ez, de feleslegesnek tartom.
A céges autó megvétele, tankolása nem a te vagy mások pénzéből van, és a közösbe pont annyi megy amennyi elő van írva törvényileg.
namihami
@division: Éppen a jó szót használtad: Törvényileg.
A gond éppen az, hogy a törvények (ezek is) rájuk vannak írva. Egy valódi ""kapitalista"" vállalatnál a legfelsőbb vezetők kivételével nem céges autó a módi. Ott (természetesen, miként nálunk egyre inkább nem) a közép- és felsővezetők a SAJÁT zsebük terhére oldják meg a munkába illetve sokszor a hétvégi passzióba történő utazást.
És, hogy tényeket mondjak: Én (saját kétszememmel) láttam a cégem kirendeltségvezetőjét és a céges autót a Balaton mellett, ahol ugyebár egyetlen fiókkal se rendelkezik a cég. Biztos tanulmányúton volt a móló melletti sétányon.
Lepényleső
A béreink emelkedhetnének inkább ilyen tempóban,a benzinár pedig úgy ahogy béreink?
division
@namihami: Amíg a dolgozó jól meg van fizetve, a közösbe pedig megy amennyi kell, senkit nem érdekel a céges autó. Jól kell csinálni. A minimálbértől meg el lehet térni, ez csak a vezetőn múlik, na meg hogy képes e kitermelni azt a bevételt, amiből mindent tud finanszírozni. Én nem a csalókról beszélek, ugyanis én sem vagyok az.
telegdilaci
@Aki Én: Az ellenzékben volt most kormányon mindent megtehetnek,amit ellenzékben kritizáltak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.