A barát szerint az énekesnő végig magányosan küzdött a kórral és az utolsó pillanatig hitt a felépülésben.

Egy barátja elárulta, milyen betegség végzett Kandech Evelyne-nelFotó: MTI/Kovács Tamás

Életvidám, humoros, olykor mégis melankolikus művészléleknek ismerték barátai Kandech Evelyne-t, aki a múlt héten tragikusan fiatalon, mindössze 37 évesen hunyt el hosszan tartó betegség után – írja a blikk.hu. A lapnak megszólalt Evelyne egyik barátja, Irén, aki elmondta, hogy az énekesnő küzdelme a rákkal több mint egy évvel ezelőtt indult.

Miután diagnosztizálták, nem esett kétségbe, sőt, sokáig úgy tűnt, vitalitásával és optimizmusával legyűri majd a kórt: bátran csinálta végig a kemoterápiás kezeléseket, még ez sem vette el az életkedvét. 

Kicsit bagatellizálta a betegségét, de az orvosok is biztatták, hogy fiatal szervezet, legyőzi a rákot. Ő is bizakodó volt, sokszor mondta, hogy nem lesz baj, ki fog jönni belőle. Sajnos, végül nem így lett, és a betegség győzött

– mondta a lapnak a forrás.

A blikk.hu úgy tudja, az énekesnő tüdőrákkal küzdött, a betegséget tavaly diagnosztizálták nála. A kór mellett a koronavírus is megnehezítette az életét, hiszen elveszítette a bevételi forrásait, illetve magánéleti gondjai is voltak.

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.