A DK elönke sem hagyta szó nélkül, hogy tegnap este lezárult az ellenzéki előválasztás.

Gyurcsány Ferenc videóban értékelte az előválasztás végeredményétFotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Az ellenzéki elválasztás második fordulója igen kiélezett volt a DK jelöltje, Dobrev Klára, és az MMM által indított Márki-Zay Péter között, de tegnap kihirdették a végeredményt: Márki-Zay lesz 2022-ben az ellenzék közös jelöltje. 

Azóta már számtalan politikus és közéleti személyiség véleményezte az eredményt, de a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc még nem – mostanáig. A Facebook-oldalára feltöltött videót az alábbi szöveggel posztolta:

Nagyszerű dolgot csinált az ellenzék és benne a DK.

Felállt a kihívók nagy csapata. Miniszterelnök-jelölttel, 106 egyéni képviselő-jelölttel.

Eközben a DK tovább erősödött. A legnagyobb, legerősebb ellenzéki párt, az egyetlen, ami kompromisszumok nélkül maradt, ami volt: progresszív baloldali párt

– írja. A videóban pedig elmondja, hogy a DK-nak egyáltalán nincs mit szégyellnie, sőt, azt hangsúlyozza, hogy a DK a legerősebb ellenzéki párt:

Kétség kívül mondhatom, hogy a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt, az egyetlen önmagában is kormányzóképes párt énszerintem az ellenzéki oldalon. Mi ebből a versenyből megerősödve jöttünk ki

– vélekedik. Majd részletezi az eredményeket:

Ott van 32 egyéni képviselő-jelöltünk, a legtöbb. És most a legvégén a viadalnak aminek tegnap lett a vége, mi az eredménye? Az, hogy 100 ellenzéki szavazóból 43 az egyetlen versenyben maradt párt, a Demokratikus Koalíció jelöltjére szavazott. 43-an szavaztak Klárára a 100-ból. Gyerekek, nem kell ezt szégyellni!

Fotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@FLETÓ: Mert jól megpuccsolták MSZP-sek,a Zajjal újra osztják majd a helyeket ? DK-nak sokkal kevesebb,jut hisz bukta ? meg minek is örülne ? hiszen őrült ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
durbincs: pusszantás doktornő! látom, elvétette, mert egy hszben nem írt a szokásához híven...azt szeretném kérdezni, hogy bányászni lehet az orromban is, vagy le kell menni a bányába?...gyűjtöm az IQ-kat..már 50-nél tartok.
durbincs
@kula:Nagy adag barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 600 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
durbincs
@inhuman: @inhuman: mert a maga rettenet 2 elemijétől + az 50IQ-jától a csilletöcskölés mellett csak ennyi telik ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?@Lepényleső: @kissé felnőttem: @Gazella: @csipetke: @ágimami: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.