Meglepő, de logikusnak tűnő okfejtés a szakértőtől.

Török Gábor: Egy ember biztosan van a Fideszben, aki örül Márki-Zay győzelmének
Fotó: Facebook/Török Gábor

Török Gábor politikai elemző videós interjút adott a Telexnek az előválasztás kapcsán, amelyben arról beszélt, hogy ember biztos van a Fideszben, aki örül annak, hogy Márki-Zay Péter nyerte az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztást. 

Ez az ember pedig nem más, mint Lázár János,

aki így helyben, Hódmezővásárhelyen megszabadulhat egy riválisától.

„Ami eddig az ő problémája volt, az most a Fidesz problémájává válik”

- fogalmazott Török.

Az elemző szerint egyelőre kérdéses, hogy Márki-Zay mint miniszerelnök-jelölt elindul-e egyéniben is az országgyűlési választáson, mivel egy miniszerelnök-jelölti kampány nagyon el fogja venni az energiákat. Ha miniszterelnök lesz, Márki-Zaynak le kell mondani a polgármesterségről, de lehet, hogy ezt már hamarabb megteszi. Egyébként két lehetséges kimenetele lehet a választásnak:

Ha nyer, akkor búcsút mond Hódmezővásárhelynek, ha veszít, akkor viszont vesztesként megy vissza Hódmezővásárhelyre, ami nyilvánvalóan szintén nem az ő esélyeit fogja ott helyben növelni. Ezért is vélem úgy, hogy Lázár Jánosnak nem olyan rossz az ellenzéki előválasztás végeredménye

- elemezte a szakértő, aki ezek alapján úgy látja, Lázár számára nem annyira rossz, hogy Márki-Zay nyerte az ellenzéki előválasztást.

Forrás: telex.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És erre mind magadtól jöttél rá?! Hol képeznek ilyen okos szakértőket?! Ennyi tudással mennyit lehet keresni, hogy dolgozni ne kelljen?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
De ki az a hülye Hódmezővásárhelyen aki a Lázárra szavaz?
durbincs
@fűre lépni szabad: magát megent jól megtaposták ? mert kikopott ?
durbincs
@istván irén: mert a maga rettenet 2 elemijétől retteg Europa? no +az 50IQ-jától +a csilletöcskölés mellett csak ennyi telik ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.