Jakab Péter is felszólalt a parlament hétfői ülésszakán, és el kellett, hogy keserítse azokat, akik azt hitték, hogy csendben marad.

"Magyarokat hergel magyarok ellen a Békemenet" – megkapta a magáét a Fidesz Jakab Pétertől
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Jobbik elnöke gratulált az előválasztáson jól szereplő ellenzékieknek – külön saját párttársainak –, és persze Márki-Zay Péternek is, aki ellen már elindította rettentően kreatív aláírásgyűjtő kampányát a kormány.

Jakab szerint a választók megüzenték, hogy nőjenek fel a feladathoz, fogjanak össze. Eközben pedig a Fidesz Békemenetet hirdet – magyar a magyar ellen. 

Ez az önök nemzetpolitikája, a gyűlölet, az uszítás és a kirekesztés

- foglalta össze Jakab Péter.

Azt mondta: a jövő Magyarországa olyan lesz, mint az ellenzéki összefogás, egységes, de sokszínű. Nemzeti minimumnak nevezte, hogy győzelmük esetén elszámoltatás lesz, román mintára felállítanák a magyar korrupcióellenes ügyészséget, és börtönbüntetést helyezett kilátásba Polt Péter legfőbb ügyésznek.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában emlékeztetett arra, hogy a "baloldal" új miniszterelnök-jelöltje elmélkedett arról, hogy a lámpavast mire lehetne használni.

A Jobbikot és Jakab Pétert az előválasztás vesztesének nevezte, mert annak ellenére,

hogy feladták egykori nemzeti pártjukat és a baloldali politikusok "lába elé tették" azt, kiszavazták őket az előválasztáson.

Felidézte, hogy a Jobbik létrehozásakor a párt alapszabályában elsődleges feladat volt a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a hatalomból. Most azonban már közös plakátokon tündökölnek a posztkommunista jelöltekkel, és aláírtak a szélsőséges liberálisoknak – emelte ki.

Forrás: MTI, Facebook/Jakab Péter

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@penege: Az artatlansag velelmevel en is tisztaban vagyok, mint szinte mindenki a hazaban. De a fideszes vezetokrol, exponalt szemelyekrol hidd el, mar megvan az a lista, aminek alapos gyanuja miatt az eljaras egesz nyugodtan elindulhat ellenuk! poltnak is eleg sok van a fule mogott - errol az OLAF regenyeket tudna meselni, hogy hanyszor adtak teljesen kivizsgalt ugyeket polt kezebe, javaslatokkal egyutt, hogy mit kene kezdeni az ugyben, de polt megis besullyesztette azt a fiokjaba. Es hogy tudd, minden bunugy ugy kezdodik, hogy van a gyanu, es az ugyhoz tartozo gyanustottat LETARTOZTATJAK, 72 orara elozetesbe tehetik, de 72 oran belul vadat kell ellene emelni, ami alapjan tovabbi 30 nappal meghosszabbitjak ezt az idot, (a benntartast), szoval hidd el, ugy kell kezdodnie a tisztogatasnak, hogy vezetoszaron a diszes tarsasagot a dutyiba! A jogi kerdesek, rendorsegi, ugyeszsegi nyomozas ezutan jon! Es persze ezalatt senki sem mondja rajuk meg a bortonben sem, hogy bunozok - tudod, az artatlansag velelme - , de nagyon konnyen be fogjak bizonyitani, hogy nem artatlanok! Ennyike!
Yoda69
@Nyírfa: Mindig a fejetol buzlik a hal.
Amik kormany feje ilyen nemtorodom tipus a jarvannyal szemben, es azt kommunikalja a kormanyzati media, aminek a tulsulya 95%-os, addig mit varhatnank az egyszeru emberektol.
penege
@karma1: ezek annyira üres fenyegetések.. :D meg van a lista.. :D :D oké...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.