Jakab Péter is felszólalt a parlament hétfői ülésszakán, és el kellett, hogy keserítse azokat, akik azt hitték, hogy csendben marad.

"Magyarokat hergel magyarok ellen a Békemenet" – megkapta a magáét a Fidesz Jakab Pétertől
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Jobbik elnöke gratulált az előválasztáson jól szereplő ellenzékieknek – külön saját párttársainak –, és persze Márki-Zay Péternek is, aki ellen már elindította rettentően kreatív aláírásgyűjtő kampányát a kormány.

Jakab szerint a választók megüzenték, hogy nőjenek fel a feladathoz, fogjanak össze. Eközben pedig a Fidesz Békemenetet hirdet – magyar a magyar ellen. 

Ez az önök nemzetpolitikája, a gyűlölet, az uszítás és a kirekesztés

- foglalta össze Jakab Péter.

Azt mondta: a jövő Magyarországa olyan lesz, mint az ellenzéki összefogás, egységes, de sokszínű. Nemzeti minimumnak nevezte, hogy győzelmük esetén elszámoltatás lesz, román mintára felállítanák a magyar korrupcióellenes ügyészséget, és börtönbüntetést helyezett kilátásba Polt Péter legfőbb ügyésznek.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában emlékeztetett arra, hogy a "baloldal" új miniszterelnök-jelöltje elmélkedett arról, hogy a lámpavast mire lehetne használni.

A Jobbikot és Jakab Pétert az előválasztás vesztesének nevezte, mert annak ellenére,

hogy feladták egykori nemzeti pártjukat és a baloldali politikusok "lába elé tették" azt, kiszavazták őket az előválasztáson.

Felidézte, hogy a Jobbik létrehozásakor a párt alapszabályában elsődleges feladat volt a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a hatalomból. Most azonban már közös plakátokon tündökölnek a posztkommunista jelöltekkel, és aláírtak a szélsőséges liberálisoknak – emelte ki.

Forrás: MTI, Facebook/Jakab Péter

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@Aki Én: igen nagyon gyakran látja jól, és fogalmazza meg jól a dolgokat! =))
jesz
na, most kiderül, igaza lesz-e Jakabnak..már csak ötöt alszunk, oszt elindul a békemenet...gyanítom lesz hergelés az ablakokból kilógatott molinókkal is...

várjuk ki a végét.

Bayer békességre inti a híveket.
csak úgy....
"Ez az önök nemzetpolitikája, a gyűlölet, az uszítás és a kirekesztés"
gyakorlatilag ez egy büncselekmény,valami hasonló miatt kapott milosevics is életfogytiglant...,+ a népirtás.
csak úgy....
@jesz: gyakorlatilag csak egymást tudnák állonvágni,- ha a maszk nem kötelezö,akkor ki merne beférközni a volt munkásörök és ifjúgárdisták soraiba? :)
Lepényleső
2002 óta,s vak aki eddig ezt még nem látta?
Istenakinincsen
Bégetőmenet.
Ott lesznek a félszemű birkák is vakvezető kutyával?
Namely
"Eközben pedig a Fidesz Békemenetet hirdet – magyar a magyar ellen. "
Ha jól emlékszem éppen Petike verőlegényei intéztek el valakit, akinek ellenvéleménye volt.
csak úgy....
@Namely: elöször azt akartam mondani ,hogy te egy seggfej !-de minek mondjam ,hiszen mindenki itt láthassa! :)
Namely
@csak úgy...: 1. Helyesen "láthatja"
2. Az állításomat nem tudod megcáfolni, tehát inkább a szokásos ocsmánysághoz nyúlsz, az való neked. Olyan vagy, mint Peti bohóc a fenti cikkben. Konkrétumok semmi, csak az üvöltés. Ilyen az, amikor a kocsma betör a Parlementbe (és általad a kommentszekcióba).
csak úgy....
@Namely: nem kértem ,hogy alátámaszd a rólad alkotott véleményem! :)
-ezt ugye mindenki láthassa...
Toller Béla
Senki nem tett semmit senki lába elé. A fideszt kell elzavarni, aztán majd rendesen neki kell állni a demokratikus államnak. Ki ahogyan azt elképzeli ! Ennyi, hogyan is értené meg a maga egyszerűségében egy fideszes frakció ! Most éppen repülőteret vesznek ...
fűre lépni szabad
@Namely: tegnap, 22:25

Kevered a szezont a fazonnal - összemosni a béke/harcos menetet egy nyomi rendzavarásával az köszönő viszonyban sincs.

Másrészt, a balhézás nem véleménynyilvánítás.
Málna
@Aki Én: Megint? Hiszen mindig ugyanazt mondja.
ómió
Már megint a bolsi bandájukat keveri a magyarokkal?
nezelodo
Már magának a rendezvénynek a neve is, hogy "békemenet" a dakota nyegle és pökhendi gúnyolódását bizonyítja.
telegdilaci
@Aki Én: Hihetetlen az a Fidesz próbál besározni Embereket,akik már annyiszor fordítottak köpönyeget,voltak már ők minden Komcsitól,kezdve jobb lenne hallgatnának,aki olyan mint a szélkakas! kussba kellene maradni.
Yoda69
Dormogo Dömötör hazudik. A jobbik nem vesztese hanem nyertese az elovalasztasnak a 2.legtobb egyéni jelolttel. Az hogy Jakab nem lesz ME jelölt boritekolhato volt, ugyhogy nem nevezném veszteségnek azt, amit előre bekalkulalnak.
penege
idézet jákobtól:" önök nemzetpolitikája, a gyűlölet, az uszítás és a kirekesztés"
majd két sorral leljebb: "börtönbüntetést helyezett kilátásba Polt Péter legfőbb ügyésznek."
már csak a nemzeti megbékélés jegyében, vád tárgyalás bármi nélkül. Ártatlanság vélelme... mondjuk ez a miskolci tahó gondolom nem hallott még róla.
Szövetségese 3 millió Fidesz szavazót akar "megszüntetni" mint anno a zsidóságót. Vesztes klári mindenkit el akar számoltatni (saját és férje kivételével) aki vagyonhoz jutott...
És a békemenet hergel?
Komolyan?
Vicc ez a pali.. :D
kereső
@penege: Nem csak a "vesztes klári", hanem a győztes!!! Péter is elszámoltatni kiván. Viccesek vagytok, de nagyon. Jakab Péter csak azt mondja el Nektek a fél bittel rendelkezőknek, amit az ország rajtatok kivüli bőven, azaz több mint fele gondol, és akar.És ,ha jól számolom, az meg a jelenleg érvényes vállasztási szabályok szerint nem 2/83 lesz, hanem 3/4 parlamenti többség.Úgyhogy hátrébb az agarakkal- mert amit JP, "vesztes klári" MZP mond, azt mi mondjuk- a választóik.
penege
@kereső: hogy mennyien gondolnak erre vagy arra ez 2022 áprilisában fog kiderülni. Zajos márk szépeket mond, de 2018 ban már volt erre példa..mind lemondott.. :D
Szevasztok
Jakab for president !! Én rá szavaztam, sajnos Feri lehuzta mint a sürgös fost.
kereső
@Szevasztok: Nem a'- , majd kiderül, hogy ki volt a hunyó- a saját tagjai-e, akiket az MMM meggyőzött., vagy mások akik az utolsó "pillanatokban" tömegesen adták le az online szavazatokat MZP-re, mert addig JP a második helyen álló KG-t is veszélyeztette. Figyelj!!
Emmersson71
"Jakab Péter is felszólalt a parlament hétfői ülésszakán, és el kellett, hogy keserítse azokat, akik azt hitték, hogy csendben marad."

Csak te hiszed azt, firkász altanonc-helyettes, hogy egy felszólalás során percekig némán fog állni egy képviselő :P
Dr. Proktor
@penege: Ha már kapálózol a 3 millióval, ne feledd a 7 milliót!
Jakab pedig nem mondzta hogy tárgyalás nélkül, ergo agitpropozol...
A régi "szép idők", mi?
Dr. Proktor
@kereső: Ha mi fél bit, akkor te pikobit!
kereső
@Dr. Proktor: Melyik video játékra is gondoltál?
kereső
@Dr. Proktor: Te- hithű fidesz?Mert, ha nem , akkor légy szives ismét elolvasni, amit @penege- nek irtam.
Dr. Proktor
@kereső: Bocs, kevertelek penegével, rá vonatkozik a mérőszám! :-)
+zavarodtam a szókavalkádban...
Aki Én
@verőce21: ez tőled bók, te szellemi totálkár.
Olyan buta vagy, mint a föld.
kissé felnőttem
ez a trotty menet ugyan olyan okádék mint az orbán , akkor mit is akarnak ??? hergeljétek a népet aztán majd lessétek a véres pofátokat semmirekellő csürhe lettetek orbán alatt nem népfelség max uszítotok
kereső
@Nyírfa: Bezony- azért kellett kilőni. Politikusban ritka gerince van!( mondom én, aki sosem volt jobbikos)
Nyírfa
@kereső: Még a végén igazi politikussá növi ki magát. Bár, számomra elképzelhetetlen lenne, hogy a fidesszel bármiben is együtt szavazzak, s ez velük egymás után kétszer is előfordult - nincs elfelejtve! -, ellentételezi az a felelős magatartás, amit hetek óta tanúsít. Ez nem megjátszott erkölcsiség, hanem valódi.
Namely
@csak úgy...: látom az ovis válasz nagyon megy neked, a tények annyira nem. Csak úgy, ahogyan szoktad.
Namely
@fűre lépni szabad: "Másrészt, a balhézás nem véleménynyilvánítás."
Ezt anno több emberrel is kitárgyaltam: a szabad vélemény az nem az a vélemény, ami udvarias, előzékeny és tetszik annak, akinek szánják, hanem minden vélemény szabad vélemény, az is ami alpári, udvariatlan és visszatetszést kelt.
Pl: az is szabad vélemény hogy "rohadt zsidó" vagy "tetves náci" (ha pl ez nem ütközik valamilyen házirendbe, pl valamilyen zárt körű rendezvény, stb).
Yoda69
orban buszokkal fog szallitani bertapsolokat Erdelybol, ahol a legsulyosabb a Covid-jarvany.
Csak szolok a fideSS birkaknak akik terveznek kimenni O1G beszedjere: 1,5 meteres tavolsagtartas es maszk.
Csak tegnap 30 halottunk volt, es 1700 uj fertozott.
Es hol van meg a 4.hullam tetozese?
magyar1
makizaj szerint inkább muszlim migránsokat kell idehozni, a békemenet magyar emberekből áll - szégyen az egész bagázs aki a makizajra szavazott. Azok menjenek Afrikába ne itt nálunk fogadják a gyilkosainkat.
csipetke
Csak a címre:- Mi ebben a furcsa?Ezt csinálja a fidesz,amióta itt ülnek a nyakunkon.-uszítanak,és gyűlöletet szítanak. A pénz mellett ez volt a fő ok,hogy százezrek mentek el ebből az országból,pedig egyre fogy a magyar. A fidesz évek óta rinyál,hogy több gyerek szülessen, de érdekes módon pl az intézeti gyerekek napi fejkvótája 680 ft/ fő, napi ötszöri étkezésre. Ennyiből kéne orbánnak is előállítani a kajáját,és 3-4 hónap múlva emberi alkata lenne. Az intézeti gyerek az nem gyerek?
Nyírfa
@Yoda69: 01.17

Ha már a kormányban nincs meg a felelősségérzetnek még a csírája sem, legalább a társadalom többségében lenne meg. De nem lesz. Rengetegen mennek el Márkiék tüntetésére is. Ráadásul nemcsak országon belül veszélyeztetik egymást az emberek, az oltási igazolvány vélt védelmében jönnek-mennek , hozzák, viszik a vírusokat.

Elkeserítő ez a nemtörődömség.
Bélabácsi
Talpnyaló románok miért jönnek ide "Békemenetezni" mi közük van az itt élőkhöz. Maradjanak otthon, Mi sem járunk át oda felvonulni még május 1-én sem...És akkor még a "beoltatlan" menetelő "barátainkról" nem is beszéltem..
Szevasztok
@Bélabácsi: Menj és magyarázd el nekik mert én nem tudok románul.
penege
@Dr. Proktor: te se hogy 8 millió a választásra jogosult...
Eladott Ország
@penege: A megbékélés az lesz, ha a fidesz bűnöző szektát/bandát bíróság elé állítjuk!
Diktátorok titkos vagyona: Nicolea Ceausescu 4 milliárd $, Kim Dzsong ill 5 milliárd $, Orbán Viktor 7 milliárd $ dollár
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/49132485_324556838394011_8084270113508818944_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=m5be-PjV8cQAX-Z7ZUp&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f0bb802c8f191fdcd908ef1c7126b39b&oe=619761F3
Továbbá takarodj a 3,14csába és a fidesz hülyéi közt osszad az agyatlan agyadat b+! Leszarjuk ezt a lóf@sz polgári ökrök közötti dumát, te szarjankó! Egyébként a fidesznek soha sem volt 3 millió szavazója rendszerszintű csalással és bérszavazókkal együtt sem, most meg sehol sem vagytok, mert már tele van a jónép f@sza az ország tönkretételével. Európa Bangladesét teremtettétek meg hülyegyerek!
Eladott Ország
@penege: Már csak annak szurkolok hogy Kelet- Európát érjük utol az összes környező ország gyorsabban nő mint mi, elhúztak még a románok is Ha sokáig így halad az ország még saját magát se fogja utolérni, nem hogy más országokat. Köszönhető az elmúlt 10 év „emberbaráti” kleptokrata kormányzásának.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122689687_976872642792643_9172417670035786670_n.png?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=7n8hvhkdcdIAX8S7G2o&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2f5ae7ac52d6e2b46f01564f3c6e8c8c&oe=61963E8C
Namely
@bakcsubakka: "A kettő nem ugyanaz !"
Elhiszem neked, ha bizonyítod.
" Birka !"
A számból vetted ki a szót.
karma1
@penege: Ugyan ki mondta azt neked, hogy buntetoeljaras nelkul? Es poltpeter olyan beosztasban van, hogy emberek eleterol, sorsarol donthet - buntetojogilag is felelossegre vonhato, tehat az egeszen mas, hogy valaki egy komplett fel hazat mond arulonak, mint aki megnevezi a fobunosoket, es hivatalos jogi eljaras eredmenyekent bezarja a bortonbe. Mert odavalo az egesz fidesz - nagyon keves kivetellel, nehany igazi lelkes, es valoban az eredeti ertekek szerint mukodo "fideszes" polgival. Mert olyan is van, csak epp elenyeszoen keves
penege
@karma1: nem érted... addig senki nem nevezhető bűnösnek míg a bíróság nem ítéli el... Ártatlanság vélelme... néz utána
Istenakinincsen
@penege: ma, 10:43
Független bíróságra gondoltál?...nézz utána hol van ilyen?
karma1
@penege: Az artatlansag velelmevel en is tisztaban vagyok, mint szinte mindenki a hazaban. De a fideszes vezetokrol, exponalt szemelyekrol hidd el, mar megvan az a lista, aminek alapos gyanuja miatt az eljaras egesz nyugodtan elindulhat ellenuk! poltnak is eleg sok van a fule mogott - errol az OLAF regenyeket tudna meselni, hogy hanyszor adtak teljesen kivizsgalt ugyeket polt kezebe, javaslatokkal egyutt, hogy mit kene kezdeni az ugyben, de polt megis besullyesztette azt a fiokjaba. Es hogy tudd, minden bunugy ugy kezdodik, hogy van a gyanu, es az ugyhoz tartozo gyanustottat LETARTOZTATJAK, 72 orara elozetesbe tehetik, de 72 oran belul vadat kell ellene emelni, ami alapjan tovabbi 30 nappal meghosszabbitjak ezt az idot, (a benntartast), szoval hidd el, ugy kell kezdodnie a tisztogatasnak, hogy vezetoszaron a diszes tarsasagot a dutyiba! A jogi kerdesek, rendorsegi, ugyeszsegi nyomozas ezutan jon! Es persze ezalatt senki sem mondja rajuk meg a bortonben sem, hogy bunozok - tudod, az artatlansag velelme - , de nagyon konnyen be fogjak bizonyitani, hogy nem artatlanok! Ennyike!
Yoda69
@Nyírfa: Mindig a fejetol buzlik a hal.
Amik kormany feje ilyen nemtorodom tipus a jarvannyal szemben, es azt kommunikalja a kormanyzati media, aminek a tulsulya 95%-os, addig mit varhatnank az egyszeru emberektol.
penege
@karma1: ezek annyira üres fenyegetések.. :D meg van a lista.. :D :D oké...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.